Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Εγω ξερω αλλα δεν μου επιτρεπεται να μιλησω ακομα.
Θα εχουμε εκπληξεις......

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τα "κακα παιδια" της παρεας που εκτιναξαν στα υψη την επισκεψιμοτητα της twindigital.gr

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ελπίζω ευχάριστες, τόσον καιρό περιμένουμε...

Reaction score
384
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Γιατι εχω την εντυπωση οτι οι εκπληξεις θα ειναι δυσαρεστες?

Reaction score
0

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τα "κακα παιδια" της παρεας που εκτιναξαν στα υψη την επισκεψιμοτητα της twindigital.gr
Πότε θα επιτρέπεται; Τουλάχιστον είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη έκπληξη;

Reaction score
10
Μη βιαζεστε....

Δε με αφηνουν να διαρευσω καμια πληροφορια.
Και εχω την εντυπωση οτι καποιος εκει μεσα οχι μονο ξερει ελληνικα η ειναι Ελληνας αλλα παρακολουθει και το φορουμ.
Το λεω αυτο γιατι μου ειπαν : αμα σου πουμε απο τωρα θα πας να το γραψεις στο φορουμ....και που το ξερουν κουμπαρε ?

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι παλευω για να παιζει και ελληνικους υποτιτλους....γιατι αν δεν......δεν....

Υπομονη λοιπον.

Tip : στην ουσια κατι εχω ξεφουρνισει στο προηγουμενο ποστ μου....ξαναδιαβαστε το μερικες φορες και θα το βρειτε....

Που σαι σΚαφατε να με δεις που σε περασα.....:626:

Reaction score
73

...
Και εχω την εντυπωση οτι καποιος εκει μεσα οχι μονο ξερει ελληνικα η ειναι Ελληνας αλλα παρακολουθει και το φορουμ.
Το λεω αυτο γιατι μου ειπαν : αμα σου πουμε απο τωρα θα πας να το γραψεις στο φορουμ....και που το ξερουν κουμπαρε ?

.....
:116::116: ... εε αν μας παρακολουθει και η ΟΡΡΟ .... ποιος τη χαρη μας...:135:

Reaction score
0
στο αγγλικο avforum λενε οτι η ευρωπαικη εκδοση δεν θα εχει SACD,and DVD-A και το τσιπακι σεν θα ειναι το Anchor Bay!!!!

εαν λενε αληθεια τοτε παμε για αλλα.............

Reaction score
0
στο αγγλικο avforum λενε οτι η ευρωπαικη εκδοση δεν θα εχει SACD,and DVD-A και το τσιπακι σεν θα ειναι το Anchor Bay!!!!
Αν είναι νάχει το ίδιο τσιπάκι με το 980...τι να το κάνω? το 980 τόχω κι είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Κρίμα...το περιμένω πως και πως...Αν είναι να κυκλοφορήσει το ακριβό τα Χριστούγεννα του 2009 εγώ θα περιμένω μέχρι τότε. Αρκεί ο φίλος ο Απόστολος να μας ενημερώσει για του λόγου το αληθές !!!

Reaction score
0
κριμα γιατι το περιμενουν αρκετοι ......45 σελιδες συζητηση στο avsite για ενα b-ray δεν ειναι λιγες ,φαινεται οτι ενδιαφερει πολλους.
αλλα τα χριστουγενα ειναι μακρια ακομα...οι πιο πολλοι θα αγορασουν κατι αλλο.

Reaction score
10
Μη κανετε σα τη χηρα στο κρεββατι.....

Υπαρχουν μερικες αληθειες και πολλα ψεματα.

Ανακοινωση πρωτη : το 83 ΔΕΝ θα ειναι το μοναδικο player που θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη. Ειχα γραψει εκπληξεις και οχι εκπληξη.
Ανακοινωση δευτερη : το 83 ΔΕΝ θα ειναι αυτο που θα κυκλοφορησει πρωτο στην Ευρωπη.

Αυτα για σημερα....χηρες ε χηρες.....:137:

Η δικη μου γνωμη : Καλυτερα που το 83 αργει ακομα.
Γιατι : Απ οτι διαβαζω, στην Αμερικη εχει ακομα πολλα bugs, τα οποια διορθωνονται με τα νεα firmware.
Αλλα οσο πιο bug-free μας ερθει , τοσο πιο καλα για ολους.
Για μενα και τη γκρινια σας, λες και εγω το φιαχνω αλλα και για σας γιατι με τα απανωτα firmware upgrade και ειδικα κατακαλοκαιρο με τις πτωσεις τασης, θα αρχισετε να τα κολλατε και μετα παλι εγω θα τη πληρωνω. Και δεν ειναι DVD που καθαριζατε φτηνα και στην Ελλαδα, εκει θα εχει back to mama και τα εξοδα δικα σας.

Τις διαμαρτυριες σας ( μας ) να τις φυλαξουμε αν δεν παιζει Ελληνικους υποτιτλους. Εκει σας θελω να τους πηξουμε στο mail.

Οσα αναφερονται σχετικα με το τυπου 980 blu-ray ειναι ανακριβη.
Το chipset toy 980 δεν ειναι HD, αρα δεν μπορει να παιξει blu-ray κλπ. Οπως επισης το οτι δεν θα παιζει SACD, DVD-A.

Αν ενα 980 με 3 μετατροπες μπορει να παιξει blu-ray, MKV κλπ, τοτε ενα εχω να πω : οτι ζουμε μια παγκοσμια κοροιδια, γιατι σαν το 980 τεχνικα ειναι παρα πολλα, μα παρα πολλα player.
Οπως επισης πιστευω οτι αν ηταν ετσι, τοτε θα τους ειχαν ανακαλυψει προ πολλου οι ειδικοι.

Η συνεχεια επι της οθονης.....

Reaction score
0

Ανακοινωση πρωτη : το 83 ΔΕΝ θα ειναι το μοναδικο player που θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη. Ειχα γραψει εκπληξεις και οχι εκπληξη.
Ανακοινωση δευτερη : το 83 ΔΕΝ θα ειναι αυτο που θα κυκλοφορησει πρωτο στην Ευρωπη.
Τι διαφορές θα έχουν τα δύο player;

Reaction score
32

Τις διαμαρτυριες σας ( μας ) να τις φυλαξουμε αν δεν παιζει Ελληνικους υποτιτλους. Εκει σας θελω να τους πηξουμε στο mail.

.
Να αρχίζουμε να τους στέλνουμε απο τώρα να μας φοβηθούν....?
Καμία εκπληξη με NTFS?

Reaction score
384
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δεν ειμαι σιγουρος εαν επιτρεπεται να στειλουν σε χωρα που υπαρχει επισημος αντιπροσωπος.

Reaction score
10
Χτες η Αμερικη εδωσε το ΟΚ να εθουν και στην Ελλαδα τα Region free BDP-83.
Η τιμη τους αναμενεται να ειναι ιδια με την Αγγλια, περι τα 750 ευρω. ( 545+85 = 630λιρες )
Ακομα ομως δεν ειναι επισημη.

Τα player οπως καταλαβαινετε θα ειναι μετρημενα, γιαυτο, οσοι ενδιαφερεστε παρακαλω να το δηλωσετε απο τωρα, εδω η επικοινωνοντας μαζι μου.

Ευχαριστω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.325
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex