Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
73
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Oλοι μας ξερουμε γιατι ολα τα εργοστασια πλεον πανε ΚΙΝΑ η αλλου... κοστος γαρ...
Απο εκει και περα... ομως δεν σημαινει οτι ολα ανεξαιρετως τα προιοντα που κατασκευαζονται εκει
η συναρμολογουνται εκει ... ειναι για πεταμα. Τις προδιαγραφες ποιοτητας τις βαζει και προσεχει να τηρηθουν
ο εχων το "γενικο προσταγμα" η οποιαδηποτε εταιρεια δλδ.....

Επομενως... αν βγουνε με προβληματα καποια μηχανηματα ... παντα θα φταιει ο εχων την επιβλεψη....
διασφαλισης ποιοτητας και στανταρντ παραγωγης... Πολλα ανταλλακτικα κρισιμης σημασιας πλεον
κατασκευαζονται στην Ανατολη.... για πολλα συστηματα... οχι μονο για τα συστηματα ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...

Reaction score
11
Η Oppo ειναι Αμερικανικη εταιρεια που σχεδιαζει και κατασκευαζει τα προιοντα της και οπως σχεδον ολοι πλεον, τα συναρμολογει στο Hong Kong.
Τα player της Oppo δεν γραφουν made in China αλλα assembled in China.

Φίλε oppohellas χαίρομαι για τις διευκρινίσεις σου και για την ευαισθησία που έχεις!

Ωστόσο μιλώντας προσωπικά, σου έχω μια μικρή έκπληξη: αγοράζω ΜΟΝΟ Κινέζικα προϊόντα, (δεν κάνω πλάκα), όπου αυτό είναι εφικτό! Άρα ψάχνοντας για ένα δικάναλο SACD πλεϋερ και μια που το 983 είναι assembled, (έστω), in China, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξω σε αυτό! (Συγκρίνω με YAMAHA S2000 & SONY XA5400ES). Mου αρέσει ιδιαίτερα ότι δίνει DSD σε αναλογικό χωρίς μετατροπή σε PCM, και με προβληματίζει ότι δεν είναι balanced! Χρειάζομαι βέβαια πολύ περισσότερα στοιχεία για το AUDIO τμήμα!

:624:

Reaction score
10
Τα πρωτα τεστ λιγο πριν τη κυκλοφορια του BDP-83 στην Αμερικη.Απ οτι φαινεται η τιμη του στην αμερικη θα ειναι $499, χωρις να υπαρχει ακομα επισημη ανακοινωση. Αυτο σημαινει οτι με το δολαριο στο 1.40, θα ειναι περιπου 600 ευρω ( μεταφορικα-δασμοι-φπα).
Στην αγγλια εχει ανακοινωθει στις 545 λιρες ( περιπου 650 ευρω ).

Αυτο που περιμενουμε ειναι η ημερομηνια αφιξης στην Ευρωπη.
Τα σχολεια εκλεισαν....θα περιμενουμε ν ανοιξουν κιολας ?
Αμαν πια...:609:

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

...

Απόστολε μηπως ακομα δεν διευθετηθηκαν καποια δικαιωματα τοσων φορματ κλπ... :140::140:
Γιατι ειναι περιεργη τοση καθυστερηση...

Reaction score
0
Τα πρωτα τεστ λιγο πριν τη κυκλοφορια του BDP-83 στην Αμερικη.Απ οτι φαινεται η τιμη του στην αμερικη θα ειναι $499, χωρις να υπαρχει ακομα επισημη ανακοινωση. Αυτο σημαινει οτι με το δολαριο στο 1.40, θα ειναι περιπου 600 ευρω ( μεταφορικα-δασμοι-φπα).
Στην αγγλια εχει ανακοινωθει στις 545 λιρες ( περιπου 650 ευρω ).

Οχι φιλαρακο, σημαινει οτι με ολα θα ερθει κανα 400αρι ευρα με usps:138::138::138:

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Οχι φιλαρακο, σημαινει οτι με ολα θα ερθει κανα 400αρι ευρα με usps:138::138::138:
Αγαπητέ φίλε συνφορουμίτη... χωρίς να έχω καμμια διάθεση να παραστησω τον δικηγόρο του Απόστολου (δεν το εχει αναγκη)
θελω να σου πω ... οτι οταν ένας επαγγελματίας συμπεριφέρεται άψογα στο φορουμ και κανει οτι
μπορει για να βοηθησει τους συνφορουμίτες στα προβλήματα που πιθανον ανακύπτουν .... εεε τότε
νομίζω ότι είναι περιττές τετοιου είδους ειρωνίες.

Ολοι γνωρίζουμε οτι παντα υπαρχει διαφορά τιμης με αγορά εδω και αγορά απέξω.... βάλε ομως και την εγγυηση της εδω
αντιπροσωπειας... σε πιθανο προβλημα ... αλλιως το στελνεις Αμερικη... τελος παντων ο καθεις επιλεγει τι τον συμφερει..
Θα πρεπει να σιγουρευτεις οτι αυτο που θα παρεις απο Αμερικη θα παιζει Ευρωπη...

Reaction score
3

Στα παραπάνω να προσθέσω ότι δεν είναι τόσο έξυπνο να παραδέχεσαι δημόσια φοροδιαφυγή και μάλιστα συστηματική (ανεξάρτητα από το πως σχολιάζεις και αποδέχεσαι το υπάρχον φορολογικό σύστημα για τις "εκτός ΕΕ" εισαγωγές).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αγαπητέ φίλε συνφορουμίτη... χωρίς να έχω καμμια διάθεση να παραστησω τον δικηγόρο του Απόστολου (δεν το εχει αναγκη)
θελω να σου πω ... οτι οταν ένας επαγγελματίας συμπεριφέρεται άψογα στο φορουμ και κανει οτι
μπορει για να βοηθησει τους συνφορουμίτες στα προβλήματα που πιθανον ανακύπτουν .... εεε τότε
νομίζω ότι είναι περιττές τετοιου είδους ειρωνίες.

Ολοι γνωρίζουμε οτι παντα υπαρχει διαφορά τιμης με αγορά εδω και αγορά απέξω.... βάλε ομως και την εγγυηση της εδω
αντιπροσωπειας... σε πιθανο προβλημα ... αλλιως το στελνεις Αμερικη... τελος παντων ο καθεις επιλεγει τι τον συμφερει..
Θα πρεπει να σιγουρευτεις οτι αυτο που θα παρεις απο Αμερικη θα παιζει Ευρωπη...
Kοιταξε να δεις φιλε , πρωτα απ'ολα δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν και κατα δευτερον οι περισσοτεροι απο οσους ειμαστε εδω μεσα το πρωτο πραγμα που κανουμε μολις μαθουμε για ενα νεο προιον ειναι να δουμε αν μπόρουμε να το φερουμε απο το εξωτερικο για τους γνωστους λογους(αν αρχισω να αναφερω προιοντα δεν θα τελειωσω σημερα)Και συν τοις αλλοις νομιζα οτι εδω βρισκομαι για να λεω ελευθερα την αποψη μου και οχι να σκεφτομαι μην θιξω τον καθε επαγγελματια που και αυτος την δουλεια του θελει να κανει,ας μην εθελοτυφλουμε λοιπον. Ευχαριστω.

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Kοιταξε να δεις φιλε , πρωτα απ'ολα δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν και κατα δευτερον οι περισσοτεροι απο οσους ειμαστε εδω μεσα το πρωτο πραγμα που κανουμε μολις μαθουμε για ενα νεο προιον ειναι να δουμε αν μπόρουμε να το φερουμε απο το εξωτερικο για τους γνωστους λογους(αν αρχισω να αναφερω προιοντα δεν θα τελειωσω σημερα)Και συν τοις αλλοις νομιζα οτι εδω βρισκομαι για να λεω ελευθερα την αποψη μου και οχι να σκεφτομαι μην θιξω τον καθε επαγγελματια που και αυτος την δουλεια του θελει να κανει,ας μην εθελοτυφλουμε λοιπον. Ευχαριστω.
Αυτο το διακιωμα κανενας εδω μεσα δεν σκεφτεται να το αφαιρεσει απο τους αλλους...
Απλα... εγω μιλησα για τον τροπο που το εθεσες τιποτε αλλο. Εξεφρασα προσωπικη αποψη...
Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης... ... νομιζω...:109:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αυτο το διακιωμα κανενας εδω μεσα δεν σκεφτεται να το αφαιρεσει απο τους αλλους...
Απλα... εγω μιλησα για τον τροπο που το εθεσες τιποτε αλλο. Εξεφρασα προσωπικη αποψη...
Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης... ... νομιζω...:109:
Φυσικα και δεν υπαρχει αντιπαραθεση και αν δεις τις συμμετοχες μου στα θεματα θα καταλαβεις πως δεν προτιμω να συμμετεχω παρα μονο να παρακολουθω τα γεγονοτα, να ενημερωνομαι και ισως εαν μπορω να βοηθεισω σε κατι και σας ευχαριστω ολους για αυτο.Ομως οταν βλεπω κατι το οποιο δεν μου αρεσει οφειλω να το αναφερω νομιζω.

Reaction score
210

Συγνώμη για το σπαμ,αλλά έστω ότι το φέρνεις από Αμερική,πως θα παίζουν τα ευρωπαϊκά δισκάκια;:118:

Reaction score
0

Με αυτά που διαβάζει στο τόπικ, σταμάτησε να γράφει και ο Αποστόλης...

Reaction score
73

Με αυτά που διαβάζει στο τόπικ, σταμάτησε να γράφει και ο Αποστόλης...
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι... σε ενα site με τοσα μελη... :144:

Τι να απαντησει ... δλδ... για να ειμαστε και δικαιοι..??

Reaction score
8

Ε βέβαια, όταν συντάκτης ελληνικού περιοδικού, του ήχου, προτρέπει να τρέξουμε να το πάρουμε από το eshop της oppo,
χωρίς να αναφέρει τι γίνεται σε περίπτωση εγγύησης και service ?

Τι να περιμένεις από 'κει και πέρα?:108:

Reaction score
0
καλησπερα!
τελικα ποτε θα ερθει το οππο στην ελλαδα και στην ευρωπη?
εχουμε κανενα νεο?

Reaction score
384

Εγω θα ηθελα να μαθω εαν τελικα το option με τη θυρα RS232 θα ισχυει για τα ευρωπαικα μηχανηματα. :118:
Κατι πηρε το αυτι μου πως σε μια εβδομαδα θα βγει ανακοινωση, αλλα εαν οντως γινει κατι τετοιο, πιστευω ο Αποστολης θα ειναι ο πρωτος που θα το γραψει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.325
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex