Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Με ενημερωσαν σημερα απο Αγγλια οτι φορτωνονται αυριο και θα τα εχω τη Δευτερα.
Θελω να περιμενω την ενημερωση απο τη μεταφορικη για να ειμαι σιγουρος.

Ενημερωτικα, υπαρχουν πλεον μονο 3 player διαθεσιμα.
Οσοι δεν προλάβαμε να δηλώσουμε, μέχρι πότε θα πρέπει να περιμένουμε;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Οσοι δεν προλάβαμε να δηλώσουμε, μέχρι πότε θα πρέπει να περιμένουμε;
Αν το δηλωσεις μπορεις να το σωσεις.....:142:

Οπως ειπα υπαρχουν ακομα 3 διαθεσιμα....προλαβαινεις ακομα.
Παραδοση απο Δευτερα.

Τα επομενα μετα τις διακοπες...

Reaction score
5.619
Έδωσα 300 ευρώ προκαταβολή και τώρα άλλα 485 σύνολο 785 ευρώ. Αυτή είναι τελικά η τιμή; 785 ευρώ;

Reaction score
5.619
Α, ναι, το τσέκαρα, 650 το player και 135 το κιτ τοποθετημένο.

Επομένως πλήρωσα και είμαι έτοιμος να παραλάβω. Θα γίνει μάχη κατά τη σύγκριση με το Pioneer 91 από Δευτέρα!

Λογικά θα υπερέχει το 91 στα αναλογικά του στάδια, κάτι που δικαιολογείται και από την τριπλάσια τιμή του βέβαια.

Reaction score
10

Επομένως πλήρωσα και είμαι έτοιμος να παραλάβω. Θα γίνει μάχη κατά τη σύγκριση με το Pioneer 91 από Δευτέρα!

Λογικά θα υπερέχει το 91 στα αναλογικά του στάδια, κάτι που δικαιολογείται και από την τριπλάσια τιμή του βέβαια.
Η τιμη ειναι σωστη.....:615:

Οσο για το αλλο.....κρατα μικρο καλαθι μην εχουμε εκπληξεις αντιστοιχες με το DV-980H.....
Αναμενουμε σχολια....

Reaction score
62

Αναμένουμε αποτέλεσμα συγκριτικού στο τομέα της εικόνας από εσένα αλλά και από άλλους που διαθέτουν Pioneer 91 και oppo 83.

Reaction score
73

...

Θαχει μεγαλη πλακα... να βγουν ισαξια και το ενα να εχει τιμη σχεδον τριπλασια απο το αλλο...:145:

Reaction score
384
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Μη φορτωνει τα δισκακια το φτηνο πιο γρηγορα, και παθουμε ακομα μεγαλυτερη πλακα!

Reaction score
5.619
Το ότι φορτώνει τα δισκάκια πολύ πιο γρήγορα το oppo είναι ήδη γνωστό. Δεν αμφέβαλλε κανείς για την ταχύτητά του, κοιτώντας τις μετρήσεις.

Το θέμα για μένα είναι κυρίως ο ήχος στις αναλογικές εξόδους και κατά δεύτερο λόγο, από απορία πιο πολύ, το ποιες διαφορές θα είναι αντιληπτές στην εικόνα.

Reaction score
384
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Eαν σε ενδιαφερουν οι αναλογικες μαλλον πρεπει να πας για το Denon 3800 που εχει πεσει η τιμη του κατα πολυ.

Reaction score
5.619
Έχεις ιδία πείρα ότι το 3800 βγάζει καλύτερο ήχο από το 91 στις αναλογικές εξόδους του; Και σε ποιους τομείς; Σε ανάλυση να υποθέσω;

Πάντως από το 91 βγαίνει ένας γλυκύτατος, αβίαστος ήχος, που με καλύπτει ως πηγή συνοδεύοντας Aaron Cineast προ και Aaron No.3 τελικό και τρία Heresy μπροστά.

Μακάρι και το Oppo να μην απέχει πολύ από αυτό, καθώς θα το δουλεύω επικουρικά στο ίδιο σύστημα παίζοντας κυρίως bd-r.

Reaction score
10
Παραλαμβανω αυριο μου ειπαν πριν λιγο.....:141:

Οποτε αυριο ξενυχταω, τα ετοιμαζω και Τεταρτη ξεκινανε οι παραδοσεις....

Reaction score
5.619
Αν το στείλεις Τρίτη απόγευμα ή Τετάρτη πρωί, θα το έχουμε το απόγευμα για να γίνει και η μάζωξη των τρελαμένων και το ενδελεχές τεστ του player :)

Reaction score
10
Αν το στείλεις Τρίτη απόγευμα ή Τετάρτη πρωί, θα το έχουμε το απόγευμα για να γίνει και η μάζωξη των τρελαμένων και το ενδελεχές τεστ του player :)
Νομιζω οτι θα προλαβω να σας το στειλω αυριο το βραδυ.
Τεταρτη πρωι πρωι θα το εχεις.

Τα player που ειναι για επαρχια θα φυγουν πρωτα.

Reaction score
73

...

Τα player που ειναι για επαρχια θα φυγουν πρωτα.
..... Mια φορα που η επαρχια... ερχεται πρωτη...:135::135:....:602::608:

Reaction score
10
Διαλειμμα για τσιγαρο....

Ολα πανε καλα, το firmware update γινεται απιστευτα γρηγορα.

Η αλλαγη Region / Zone γινεται με το player κλειστο.
Με τα μπιπ που κανει οταν ενεργοποιειται ειναι αδυνατο να κανεις λαθος.

Ολα τα player τεσταρονται ως προς τη λειτουργια με region 1/2 DVD, Zone A / B blu-ray.
Βουτυρο.....:116:

Οδηγιες και tips, αν προλαβω θα βρειτε μεσα στο κουτι, αλλιως, θα γραψω εδω και μετα στο site μου.

Οι αποστολες για επαρχια θα γινουν σημερα μετα τις 5.

Μεσα τα κεφαλια τωρα....brb....:605:

Reaction score
10
Φυγανε...καλοταξιδα...καλοριζικα...

καλες θεασεις...καλες ακροασεις...

Σας ευχαριστουμε που μας επιλεξατε, για τις κινηματογραφικες και μουσικες βραδυες σας......:607:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer