- Reaction score
- 0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
Ήρθε!!!!! Είμαι όμως στη δουλειά και δεν το άνοιξα.
Ήρθε!!!!! Είμαι όμως στη δουλειά και δεν το άνοιξα.
Ακρως ενδιαφερουσες αλλα τσιμπιτες νομιζω.Καλώς να τα δεχτούμε!
Τι γνώμες έχετε για τις ακόλουθες τροποποιήσεις του 83;
http://asi-tek.com/Oppo7.html
Σε 32άρα TV HD Ready κατάφερες να δεις "πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας" σε σύγκριση με το 981; Τι είδες δηλαδή;Η ποιότητα εικονας των DVD ειναι πολυ καλύτερη απο την αντίστοιχη του 981 που είχα μεχρι τωρα
Γιατι σου κανει εντυπωση... ? αν δεν εβλεπα διαφορά δεν θα το ελεγα... Ναι η καθαρότητα της εικόναςΣε 32άρα TV HD Ready κατάφερες να δεις "πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας" σε σύγκριση με το 981; Τι είδες δηλαδή;
Oχι δεν το εκανα ετσι οπως το προτεινεις... (αν και εχω OPPO-Μ31 switcher) Απλά ειδα πρωτα το DVD και μετα το BR...Έβαλες να παίζουν και τα δύο player συγχρόνως την ταινία Valkyrie σε dvd και άλλαζες με το τηλεκοντρόλ της TV το hdmi ΙΝ στην TV μία το ένα μία το άλλο;
Αν δεν το'κανες έτσι, μπορεί να σε εντυπωσίασε η παραγωγή και το transfer της συγκεκριμένης ταινίας σε dvd απλά.
Τελικά το είδες στην αρχή το ίδιο dvd στο 981; Σε τυφλό A/B θα καταλάβαινες ποιο player παίζει κάθε φορά;Απλά ειδα πρωτα το DVD και μετα το BR...
Μπορει ναχεις και δικιο ... μολις βρω χρονο... θα το δοκιμασω........
Αφού έχεις και το switcher, κάνε ένα A/B τεστ να παίζουν και τα δύο player ταυτόχρονα. Δεν αμφιβάλλω ότι κάνει το 83 καλύτερο upscaling. To "πολύ καλύτερη εικόνα" απλά το βρίσκω υπερβολικό σε μια 32άρα(!) HDReady.