Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Απόστολε ενα ερώτημα μονο....

Στο AUDIO SETUP αν θυμαμαι καλα με το upgrade BDP83-38-0905 απλα εξαφανιστηκε η επιλογή του DOLBY ProLOGIC II

Aυτό γιατι..? ισως επειδη δεν χρησιμοποιείται πλέον...??
Δημητρη καλημερα,

Δεν το εχω κοιταξει αλλα θα ρωτησω και θα σου πω.

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δεν το εχω κοιταξει αλλα θα ρωτησω και θα σου πω.
Απόστολε ειναι στο AUDIO PROCESSING

το προηγουμενο firmware ειχε τρεις επιλογες..
1) Speaker Config
2) Dolby Prologic II : Σε Movie (και αλλες δυο υποεπιλογες)
3) Dynamic Range Control

Mετα το Upgrade δεν εμφανιζεται η δευτερη επιλογη του Dolby...
To reset Factory Default εγινε οπως υπεδειξες....

Καποιος αλλος που εκανε το upgrade στο BDP83-38-0905 μπορει να ελεγξει το παραπανω στο δικο του
μηχανημα για να τσεκαρουμε μηπως κατι δεν εγινε καλα στο δικο μου..?
Ευχαριστω προκαταβολικα....

Reaction score
10
Δημητρη καλημερα,

Θελω να σε ρωτησω : αυτο στο κανει οταν εχει δισκο μεσα η χωρις ?
Το λεω αυτο γιατι, αν ο δισκος δεν εχει DP II, δεν το εμφανιζει στο μενου γιατι δεν γινεται σωστη αποκωδικοποιηση.

Καπου το λενε και στο αμερικανικο φορουμ, αλλα με τοσα ποστ αντε βρες το.

Αν εχεις δισκο που γραφει οτι παιζει DP II, δοκιμασε τον και πες μου. Οχι μονο αν εμφανιζεται η επιλογη, αλλα και αν παιζει σωστα.

Reaction score
10
Δημητρη,

Οντως, η επιλογη PLII εξαφανιζεται απο το μενου μετα την αναβαθμιση.
Αν παρ ολα αυτα εχεις δει καμια βελτιωση στα υπολοιπα, τη κρατας ως εχει.
Αλλιως μπορεις να γυρισεις πισω στην 0620 η 0805.

Το βραδυ περιμενω απαντηση απο την oppodigital με το που ανοιξουν θα βρουν το mail μου.

Reaction score
10
Ενημερωση :

Τη Πεμπτη 1η Οκτωβριου θα παραδοθουν player. Η παραγγελια αυτη ειναι προ-πουλημενη.

Την επομενη εβδομαδα 5-9 Οκτωβριου ερχεται νεα παραγγελια, οπου ακομα υπαρχουν ελευθερα.

Μετα παμε για τελος του μηνα.

Η ισοτιμια ευρω / δολλαριου ειναι πολυ καλη και ετσι θα εχουμε μια μειωση της τιμης κατω απο τα 750 ευρω.....:626:.

Reaction score
10
Dolby Prologic II :
We removed the ProLogic from the firmware do to the performance being poor. We will re-add it to the player once we have been able to properly integrate it.

Customer Service
OPPO Digital, Inc.

Reaction score
249
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

μηπως το εχει δοκιμασει κανεις με cd σε συγκριση με ενα πολυ καλο cd player

Reaction score
0

καλημερα,

Σχετικά με την συμβατότητα με τους ελληνικούς υπότιτλους μορφής srt (σε συνδιασμό με αρχεία mkv), έχει δοκιμάσει κανείς να σώσει το srt αρχείο σε unicode format; Το δοκίμασα στη τηλεόραση Samsung που έχω και τους είδε κανονικά ! Τη ταινία την φόρτωσα σε mkv από στικάκι usb και ενώ πριν που είχα το srt αρχείο σε default format ansi έβλεπα ..αλαμπουρνέζικα με το που το έσωσα σε unicode είδε την ελληνική γραμματοσειρά κανονικότατα! Ας το δοκιμάσει κάποιος κάτοχος όποτε ευκαιρέσει.

Reaction score
1.187

Ανοιξες δηλαδή το .srt αρχείο με το Notepad των Windows και το έσωσες ξανά με Save As επιλέγοντας Unicode;
Εχει επίσης επιλογή Unicode big endian και UTF-8.
Ποιά ή ποιές επιλογές δουλεύουν με τα ελληνικά; Ας μάς πούνε όσοι τις δοκιμάσανε...

Reaction score
0

Ακριβώς, όπως το έγραψες, το έσωσα με το Notepad -> Save as -> Unicode. Σκέτο Unicode.

Reaction score
10

καλημερα,

Σχετικά με την συμβατότητα με τους ελληνικούς υπότιτλους μορφής srt (σε συνδιασμό με αρχεία mkv), έχει δοκιμάσει κανείς να σώσει το srt αρχείο σε unicode format; Το δοκίμασα στη τηλεόραση Samsung που έχω και τους είδε κανονικά ! Τη ταινία την φόρτωσα σε mkv από στικάκι usb και ενώ πριν που είχα το srt αρχείο σε default format ansi έβλεπα ..αλαμπουρνέζικα με το που το έσωσα σε unicode είδε την ελληνική γραμματοσειρά κανονικότατα! Ας το δοκιμάσει κάποιος κάτοχος όποτε ευκαιρέσει.
Με το Oppo το εκανες αυτο ?

Reaction score
0

Όχι Αποστόλη, δεν έχω ακόμα το Oppo γι' αυτό ρωτώ αν το έχει δοκιμάσει κάποιος που το έχει.
Το κολπάκι το δοκίμασα με επιτυχία στο USΒ port της τηλεόρασης μου που υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινίας mkv.

gor

Reaction score
3

ερώτηση: το player δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους απο δισκάκια που καίμε εμείς (που περιέχονται σε αρχεία srt) ή και από εργοστασιακά; Δηλαδή, αν νοικιάσω ένα BR ή DVD από το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς θα τους παίξει τους ελληνικούς υποτιτλους απροβλημάτιστα;

Reaction score
10

ερώτηση: το player δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους απο δισκάκια που καίμε εμείς (που περιέχονται σε αρχεία srt) ή και από εργοστασιακά; Δηλαδή, αν νοικιάσω ένα BR ή DVD από το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς θα τους παίξει τους ελληνικούς υποτιτλους απροβλημάτιστα;
Καλησπερα,

Το BDP-83 δεν διαβαζει ( προς το παρον ) τα Ελληνικα .srt, δηλαδη τους υποτιτλους για τις ταινιες Divx, MKV.

Τους κανονικους δισκους DVD, Blu-ray τους διαβαζει κανονικα.

Reaction score
10

Όχι Αποστόλη, δεν έχω ακόμα το Oppo γι' αυτό ρωτώ αν το έχει δοκιμάσει κάποιος που το έχει.
Το κολπάκι το δοκίμασα με επιτυχία στο USΒ port της τηλεόρασης μου που υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινίας mkv.
Ενα πρωτο τεστ απετυχε.
Δεν ημουν μπροστα καθως εγινε τηλεφωνικα με ενα φιλο που το εχει.
Το περιεργο ομως ειναι οτι με τη μετατροπη σε unicode δεν εβλεπε καθολου το srt, ουτε καν αλαμπουρνεζικα.
Θα κανω εγω μια δοκιμη και θα δουμε....

Βεβαια σε προηγουμενο ποστ μου εχω γραψει οτι η Oppo δουλευει ενα unicode, για να τελειωσουν πια αυτα τα προβληματα και θα το δουμε σε μια απο τις επομενες εκδοσεις firmware.

Και ειναι τοσο ευκολο να το κανουν.....και ειναι τοσο μικρη η Ελλαδα για να το κανουν.......:141:.

Reaction score
10
Η πρωτη φουρνια εφτασε.
Αυριο εχει δουλεια και τη Πεμπτη αποστολες.

Ηρθαν και τα ΑΙΧ για ολους που εχουν αγορασει το 83 μεχρι σημερα. Τελικα ειναι και αυτο Blu-ray.
Οι ενταυθα περαστε παρακαλω να παραλαβετε, οι εξ-ταυθα...:137: θα το παρετε ταχυδρομικα.

Reaction score
10
OPPO BDP-83 Blu-ray Disc Player Firmware Update v.0925

Release Information:

Release date: September 30, 2009.
Category: Latest Official Release

Main Version: BDP83-40-0925
Loader Version: BE2600 or BT0300
Sub Version: MCU83-24-0630

Release Notes:

Comparing to the previous official release version BDP83-31-0620, the major changes included in this version are:
    1. Blu-ray Disc compatibility improvement, especially for certain titles such as "X-Men Origins: Wolverine", "Lie to Me", "Dollhouse Season 1", "12 Rounds" and "The Haunting in Connecticut".
    2. Additional "Deep Color" options utilizing dithering. If the display does not support 36-bit deep color, dithering 36-bit to 30-bit or 24-bit may produce an image that is visually smoother than rounding 36-bit to 30- or 24-bit.
    3. Improved precision for color space conversion.
    4. Improved up-conversion for MKV files that have a picture size smaller than 1280x720 with 24fps frame rate.
    5. Improvement for DVD-A disc compatibility. The specific titles targeted include "Beck: Sea Change" and DVD-A discs released in Japan by JVC.
    6. Improvement for DVD navigation.
    7. Improvement for compatibility with Denon receivers that only acquire 2ch DSD signal upon initial playback of a SACD multi-channel disc.
    8. Improvement for compatibility with receivers that show "no signal" but play audio when a CD is played using HDMI bitstream output mode.
    9. Fix for the issue of subtitle being cut off when playing a PAL DVD.
    10. New pop-up user interface for audio and subtitle selection.
    11. Improved GOTO function for music file playback. The GOTO function now allows the user to jump to a certain time point within a music file.
    12. Other general disc compatibility and performance improvements. The specific titles targeted include the CD "The Saturday Nite Agenda", DVD "IL DIVO - Live at the Greek Theater", Blu-ray "Fired Up" and a few other discs.
All features and improvements of the previous firmware are also included in this version.

Download Firmware Upgrade via a USB Thumb Drive

Οδηγιες αναβαθμισης στα Ελληνικα βρισκονται στο site της TwinDigital : link

Download file ( PDF )

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δημητρη καλημερα,

Θελω να σε ρωτησω : αυτο στο κανει οταν εχει δισκο μεσα η χωρις ?
Το λεω αυτο γιατι, αν ο δισκος δεν εχει DP II, δεν το εμφανιζει στο μενου γιατι δεν γινεται σωστη αποκωδικοποιηση.
Αργησα να δω το μνμ σου Απόστολε... οποτε με προλαβε ο ΟΡΡΟ :126:
Χωρις δισκο το κανει...
Κοιτα δεν τρεχει και τιποτε... ετσι κι αλλιως με DP II δεν εχει τιποτε τωρα... αν δεν κανω λαθος..
Οχι μονο δεν γυριζω πισω αλλα θα κανω και τη νεα αναβαθμιση που εβαλες..

Reaction score
73

μηπως το εχει δοκιμασει κανεις με cd σε συγκριση με ενα πολυ καλο cd player
Και εμενα με ενδιαφερει αυτο που λες... και θα το δοκιμασω ... αλλα ακομα να παω να παρω ενα ζευγαρι
interconnect καλωδια καλης ποιοτητας για την αναλογικη stereo συνδεση του OPPO BDP-83 με τον ενισχυτη μου.

Μολις εχω νεωτερα θα επανελθω συγκρινοντας το με το CD Player της MONRIO (Asty-Player PL )

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.155
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025