Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Η ειδηση ειναι γνωστη εδω και καιρο, οσοι επικοινωνησαν μαζι μου το ξερουν.
Παμε λοιπον που λεει και καποιος γνωστος.....:116:.

1. Το BDP-831 ΔΕΝ ειναι ιδιο με το BDP-83.

2. Τη στιγμη που γραφω :
ΔΕΝ
εχει το ιδιο firmware με το 83 ( αρα δεν ειναι ιδιο ),
ΔΕΝ
παιζει MP3,AVI,MKV και δεν ξερω τι αλλο ακομα δεν....
Επισης ΔΕΝ γνωριζουμε αν το κιτ δουλευει με το 831.
Ουτε αν θα εχει τα 2 blu-ray, δωρεαν.

3. Οι φωτο και το τεστ ειναι αμφιβολου γνησιοτητας. Οι προδιαγραφες ειναι copy/paste αυτων του 83.
Ακομα και αυτος που δηθεν εχει το player που του κανει τεστ δεν λεει τιποτα για αυτα που του λειπουν.
Εξ αλλου το player, ΔΕΝ λεγεται 83 αλλα 831. ( Για πρωτη φορα ιδιο μηχανημα με διαφορετικο ονομα.........)

4. Τιμη και ημ/νια διαθεσης ειναι ακομα αγνωστα. Οι φημες που κυκλοφορουν στο νετ ειναι μονο φημες.
Ακομα και καποιες επισημες ανακοινωσεις λενε γυρω στα....γυρω στις....
Αυτο που γνωριζω σιγουρα, ειναι οτι η τιμη του θα ειναι αναμεσα στα 499 και 599 ευρω.
Η ημ/νια αλλαζει συνεχως.

5. Αυτα που γραφω, τα εχω γραψει εδω και καιρο την Ευρωπαικη Oppo, αλλα δεν εχω νεοτερα ακομα.
Οσα γνωριζω ειναι απο διαρροες μεσα απο την Oppo, και διασταυρωση με τους αλλους Ευρωπαιους dealer που ειμαστε σε επαφη.
Η κινηση αυτη εγινε, η καλυτερα, η αλλαγη πλευσης απο τη μερια τους εγινε, οταν ειδαν τις τρελλες πωλησεις του 83 στην Ευρωπη , πραγμα που δεν περιμεναν, γιαυτο ειχαν αναβαλει την εκδοση του 83 για τα Χριστουγεννα και ειχαν ανακοινωσει ενα φτηνοτερο μοντελλο. Και εγινε για να ανακοψει τη πορεια του 83, πραγμα που εχει αποτυχει παταγωδως.

Τι θα γινει απο δω και περα.
Οσο η Αμερικη μας δεινει το BDP-83 θα εχουμε το αυθεντικο player που εχει σαρωσει τα παντα.
Το BDP-831 ΔΕΝ θα εισαχθει μεχρι να δουμε τι ειναι και τι κανει πραγματικα, οτι και να μας πουν, οτι και να γραψουν.
Οταν μαθω και ειμαι σιγουρος για τις προδιαγραφες του, θα σας τις ανακοινωσω επισημα.
Φυκια για μεταξωτες κορδελες δεν πουλαω.

Μακαρι να ακουσουν αυτοι που πρεπει να ακουσουν και να βγαλουν ενα μηχανημα οπως πρεπει να ειναι. Αλλιως να μας πουν τι πραγματικα ειναι.

Νεοτερα μονο μετα το χειρουργειο..........

BDP-83 : Αυριο ερχεται ακομα ενα φορτιο που ειναι sold-out.
Η επομενη φορτωση ειναι για τις 20 Οκτωβριου. Δυστυχως ο αριθμος αυτη τη φορα δεν θα ξεπερναει τα 10-12 player.

Reaction score
62
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλά κάνεις και ξεκαθαρίζεις τη θέση σου.

Reaction score
62

http://www.avforums.com/reviews/Oppo-BDP-831-Blu-ray-Disc-Player-Review.html

Ενδεικτικά αναφέρει

1/Also included with the BDP-831 are two test discs: the Spears & Munsil BD Calibration and Test Disc, which is absolutely excellent, and also the AIX Records Blu-ray HD sampler & audio calibration disc.

2/Όταν έχει SACD & DVD-Audio/Video δυνατότητες αναπαραγωγής νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν παίζει mp3 είναι αδιάφορο(μην πω αντιφατική, υπό την έννοια ότι κάποιος που έχει SACD & DVD-Audio δίσκους ενδιαφέρεται για την ποιότητα του ήχου κάτι που το mp3 σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει).Επίσης, αν δεν απατώμαι η σημαία του oppo-83 oταν περιμέναμε να βγει ήταν ότι θα έχει SACD & DVD-Audio/Video δυνατότητες αναπαραγωγής.
Όλη η συζήτηση εκεί περιστρεφόταν.

3/Το ότι το reggion free kit μπορεί να δουλεύει η όχι πάλι δεν έχει αξία μιας και λίγοι ενδιαφέρονται αφού όλοι το βάλανε και το βάζουν για να μπορέσουν να παίζουν δίσκους περιοχής 2.

4/Είναι γεγονός ότι όποιος ήθελε να αποκτήσει από την αρχή το oppo-83 και δεν ήθελε να περιμένει να βγει το ευρωπαϊκό(μπορεί να είναι το ίδιο , μπορεί και όχι και εκεί που διαφέρει μπορεί να είναι αδιάφορο για τους περισσότερους) δικαίως προχώρησε σε αυτή την αγορά. Θεωρώ όμως απαράδεκτο το επιχείρημα της εταιρείας ότι επειδή πουλάει το αμερικάνικο θα καθυστερήσει η ευρωπαϊκή έκδοση γιατί ο ευρωπαϊκός πελάτης σε αντίθεση με τον αμερικανό χρεώνεται και τα έξοδα του regin free kit.
Επιπλέον, δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει η εταιρεία να διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά διαφορετικό μοντέλο. Ποιο το σκεπτικό?

5/Θεωρώ αδιανόητο να αμφισβητήσεις το avforums

6/Τέλος αν αποφασίσω να αγοράσω oppo θα είναι μόνο από σένα λόγω της after sale συμπεριφορά σου.

Reaction score
0

http://www.avforums.com/reviews/Oppo-BDP-831-Blu-ray-Disc-Player-Review.html

Ενδεικτικά αναφέρει

1/Also included with the BDP-831 are two test discs: the Spears & Munsil BD Calibration and Test Disc, which is absolutely excellent, and also the AIX Records Blu-ray HD sampler & audio calibration disc.

2/Όταν έχει SACD & DVD-Audio/Video δυνατότητες αναπαραγωγής νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν παίζει mp3 είναι αδιάφορο(μην πω αντιφατική, υπό την έννοια ότι κάποιος που έχει SACD & DVD-Audio δίσκους ενδιαφέρεται για την ποιότητα του ήχου κάτι που το mp3 σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει).Επίσης, αν δεν απατώμαι η σημαία του oppo-83 oταν περιμέναμε να βγει ήταν ότι θα έχει SACD & DVD-Audio/Video δυνατότητες αναπαραγωγής.
Όλη η συζήτηση εκεί περιστρεφόταν.

3/Το ότι το reggion free kit μπορεί να δουλεύει η όχι πάλι δεν έχει αξία μιας και λίγοι ενδιαφέρονται αφού όλοι το βάλανε και το βάζουν για να μπορέσουν να παίζουν δίσκους περιοχής 2.

4/Είναι γεγονός ότι όποιος ήθελε να αποκτήσει από την αρχή το oppo-83 και δεν ήθελε να περιμένει να βγει το ευρωπαϊκό(μπορεί να είναι το ίδιο , μπορεί και όχι και εκεί που διαφέρει μπορεί να είναι αδιάφορο για τους περισσότερους) δικαίως προχώρησε σε αυτή την αγορά. Θεωρώ όμως απαράδεκτο το επιχείρημα της εταιρείας ότι επειδή πουλάει το αμερικάνικο θα καθυστερήσει η ευρωπαϊκή έκδοση γιατί ο ευρωπαϊκός πελάτης σε αντίθεση με τον αμερικανό χρεώνεται και τα έξοδα του regin free kit.
Επιπλέον, δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει η εταιρεία να διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά διαφορετικό μοντέλο. Ποιο το σκεπτικό?

5/Θεωρώ αδιανόητο να αμφισβητήσεις το avforums

6/Τέλος αν αποφασίσω να αγοράσω oppo θα είναι μόνο από σένα λόγω της after sale συμπεριφορά σου.
Συγχαρητηρια για το σκεπτικο, λεκτικο και την εν γενει σταση σου στο θεμα..........Πληρης ταυτιση αποψεων(ευλογω τα γενεια μου:142:)

Ασημαντη λεπτομερεια: εχω παρει το αμερικανικο προ ημερων.

Reaction score
10
Πριν απο λιγο ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με το αφεντικο της Oppo στην Ευρωπη.

Ερωτηση : Το BDP-83 θα ειναι ακριβως ιδιο με το BDP-83 ?
Απαντηση : Θα διαφερει ελαφρως ( slightly different )

Ερωτηση : Σε τι θα διαφερει ?
Απαντηση : δεν ξερω ακομα.....

Ερωτηση : Ποτε θα αρχισει να διατιθεται ?
Απαντηση : Ακομα δεν εχουμε αρχισει παραγωγη. Περιμενουμε να δουμε τι ανταποκριση θα εχουμε απο το κοσμο . Μετα το Νοεμβριο και βλεπουμε.

Ερωτηση : Τελικη τιμη ?
Απαντηση : Γυρω στα 500 ευρω.

Ερωτηση : τα τεστ στην Αγγλια με τι μηχανημα ειναι ?
Απαντηση : με demo pre-release.

Reaction score
249

Κι εγω συμφωνω οτι θα αξιζει το ευρωπαικο αρκει να μη ριξουν τις προδιαγραφες ας παιζει λιγοτερα αρκει να τα παιζει ιδια (τουλαχιστο) με το αμερικανικο

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά, προχτές πηρα το "εργαλείο" και έχω πάθει πλάκα με την πραγματικά υπέροχη εικόνα που βλέπω (σε 46αρα TV).
Μολαταύτα θα θελα να αναφέρω κάτι που παρατηρώ:

Όταν βάζω να παίξει δισκάκι DVD όπου έχω γράψει αρχείο mkv το βλέπει μεν σαν αρχείο και το όνομα του κανονικά από το μενού στο video αλλά δεν αναγνωρίζει τα στοιχεία του, δηλαδή μέγεθος διάρκεια κλπ και όταν πατώ play το counter παραμένει στο 00.00.00 και δεν το παίζει. Μετά ότι και να πατήσω το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να πατήσω το Power off για να ξεκολλήσει. Κάνω κάτι λάθος; Έχει παίξει κάποιος από σας mkv να μου πει την γνώμη του;

Reaction score
1

Καλησπέρα παιδιά, προχτές πηρα το "εργαλείο" και έχω πάθει πλάκα με την πραγματικά υπέροχη εικόνα που βλέπω (σε 46αρα TV).

Όταν βάζω να παίξει δισκάκι DVD όπου έχω γράψει αρχείο mkv το βλέπει μεν σαν αρχείο και το όνομα του κανονικά από το μενού στο video αλλά δεν αναγνωρίζει τα στοιχεία του, δηλαδή μέγεθος διάρκεια κλπ και όταν πατώ play το counter παραμένει στο 00.00.00 και δεν το παίζει. Μετά ότι και να πατήσω το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να πατήσω το Power off για να ξεκολλήσει. Κάνω κάτι λάθος; Έχει παίξει κάποιος από σας mkv να μου πει την γνώμη του;
Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει κατ'αντιστοιχία κάτι που πάθαινα στο Oppo DV-981 με divx αρχεία όπου το μηχάνημα "κόλλαγε" και δεν μπορούσε να τα παίξει. Το πρόβλημα τελικά οφείλονταν σε συγκεκριμένα DV+RW ενώ με άλλο δισκάκι δεν υπήρξε πρόβλημα. Δεν λέω οτι είναι υποχρεωτικά αυτό το πρόβλημά σου αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις με άλλο δισκάκι.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλημερα,

Δεν μπορω να σου δωσω μια σιγουρη απαντηση στο συγκεκριμενο προβλημα.
Αν θελεις δωσε μας μερικες διευκρινισεις, οπως :
πια ταινια ειναι
σε τι δισκο την εγραψες
παιζει το δισκακι στο pc η σε αλλο player
εχεις αλλαξει κατι στο setup

Αυτα θα βοηθουσαν καποιον που εχει το 83 να δοκιμασει και να σου πει.
Φυσικα μπορεις να γραψεις και στην Oppodigital ( [email protected] ), αναφεροντας το προβλημα λεπτομερως. Μπορει να σου ζητησουν να τους στειλεις το δισκακι, να το κανεις. Αυτο βοηθαει παρα πολυ στην αντιμετωπιση των προβληματων και στην εξελιξη του μηχανηματος.

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση.
Μπορεί κάποιος που παίζει Mkv από δισκάκι DVD να γράψει ποια μάρκα και τύπο (+R, -R) χρησιμοποιεί; Και με ποιο πρόγραμμα καίει το δισκακι; Η Oppo αναφέρει ότι η συμβατότητα με άλλα είδη αρχείων βίντεο (MKV, DivX) αναπτύσσεται σε "best effort basis" που σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν είναι 100% συμβατό με τέτοιου είδους αρχεία αφού ποικίλουν τα δισκάκια, τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις εγγραφής. :122:

Reaction score
0

TDK dvd+r θα παίξει κανονικά το mkv αλλά υπότιτλοι γιοκ...

Reaction score
10
Το μονο που γνωριζω προς το παρον ειναι οτι η προσοψη του Ευρωπαικου BDP-831 θα ειναι απο μαυρο πλαστικο, σε αντιθεση με το BDP-83 που ειναι μαυρο βουρτσισμενο αλουμινιο.
Ο εσωτερικος του κοσμος ακομα αγνωστος καθως επισης και η ημερομηνια. Τωρα πλεον μιλαμε για τελος Νοεμβριου κι αν...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Για αυτο τι γνωριζουμε?
Thursday, 15 October 2009

If there’s one thing that home theater purists love more than making snarky comments about Bose, it may be singing the praises of the Oppo BDP-83. From a relatively low profile company, the BDP-83 made a huge impact with its stong feature set, Anchor Bay VRS chipset, and quick load times. Oppo is hoping to take advantage of this good will and make a move to produce Blu-ray players, and only Blu-ray players.
While their engineering team of around one hundred will stay based in China, spokesman Pan Min states that Oppo will be setting up a base to the UK in the next few months. The move is designed to help Oppo further develop their Blu-ray business.

As far as other players go, Min says they’re done with anything that’s not Blu. “We have sold out of DVD players and there are no more to come,” says Min. “The DVD business is over for us. We are committed to Blu-ray.” Min acknowledges the good feelings towards the company and attributes this to their smaller operating size. “We may be a very small company,but where we are different from the likes of Denon and Sony is that we listen to our customers. Feedback is really important.”

Related Articles:
Oppo BDP-83 Blu-ray Player
CommentsAdd New |Search
Ender21 |2009-10-17 21:45:13 You forgot Monster. We love to make snarky comments about them too! ;-)0 0
Write comment​

Name:

Email:
do not notifynotify
Website:

Title:

Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Για αυτο τι γνωριζουμε?
Thursday, 15 October 2009

If there’s one thing that home theater purists love more than making snarky comments about Bose, it may be singing the praises of the Oppo BDP-83. From a relatively low profile company, the BDP-83 made a huge impact with its stong feature set, Anchor Bay VRS chipset, and quick load times. Oppo is hoping to take advantage of this good will and make a move to produce Blu-ray players, and only Blu-ray players.
While their engineering team of around one hundred will stay based in China, spokesman Pan Min states that Oppo will be setting up a base to the UK in the next few months. The move is designed to help Oppo further develop their Blu-ray business.

As far as other players go, Min says they’re done with anything that’s not Blu. “We have sold out of DVD players and there are no more to come,” says Min. “The DVD business is over for us. We are committed to Blu-ray.” Min acknowledges the good feelings towards the company and attributes this to their smaller operating size. “We may be a very small company,but where we are different from the likes of Denon and Sony is that we listen to our customers. Feedback is really important.”

Reaction score
10
Πιο απ ολα ?

Συγκεκριμενη ερωτηση .... συγκεκριμενη απαντηση ( αν υπαρχει ).
Σχολια σε αλλες δημοσιευσεις δεν κανω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οτι σταματα η παραγωγη dvd αληθευει?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415