Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Αργαμιση.....:116:Το Ευρωπαικό Blu-Ray μηχάνημα πότε βγαίνει;
Οχι αυτο ουτε συμβαινει, ουτε πρεπει να συμβαινει.Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς εάν το Oppo όταν προβάλλει την ταινία, προβάλλει επίσης από πίσω από την εικόνα της ταινίας το σήμα του Oppo, εννοώ κατά τη διάρκεια της ταινίας.Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ πολύ
Δεκάρι και με τόνο και στον αντιπρόσωπο της OPPO στην Ελλάδα!! Το έχω ξαναγράψει, και δεν θα σταματώ να λέω ότι αν όλοι ήταν έτσι στο Ελλαδιστάν, τότε θα είμασταν πραγματικά Ευρωπαίοι και ουχί Ευρωπέοι...Στο Hitech Οκτωβριου που κυκλοφορει, το πρωτο τεστ του BDP-83 επι Ελληνικου εδαφους, κοντρα στο Denon DVD-A1UD.
Δεν το εχω στα χερια μου ακομα αλλα εμαθα οτι πηρε το 10-αρι στην εικονα.
Απόστολε αυτα τα ΑΙΧ θα τα παρουμε και εμεις με καποιο τροπο..? :144:Τα δισκακια που εχει μεσα δωρεαν το BDP-83 ειναι :
1. Spears & Munsil Blu-ray calibration and test disc
2. AIX Records Blu-ray HD sampler & audio calibration disc
αξιας 50+ €
Εχω εξασφαλισει AIX δισκους για οσους αγορασαν το 83 μεχρι σημερα . Στην επομενη παραλαβη , εως το τελος του μηνα, θα τα εχω και αυτα.
Τα δισκακια ΑΙΧ ειναι μεσα στο φορτιο που περιμενω.Απόστολε αυτα τα ΑΙΧ θα τα παρουμε και εμεις με καποιο τροπο..? :144:
Εχεις καμμια πληροφορία για το τελευταιο beta firmware που ελεγες .... αν εγινε επίσημο...?
Η επομενη παραλαβη ειναι μεσα στην επομενη εβδομαδα, αλλα ειναι ολα προπουλημενα.εχετε παραλαβει ?
Γεια σου Θανο,Γειά σου Απόστολε.
Σχετικά με τους ελληνικούς υπότιτλους για τα αρχεία mkv έχουμε καμία ενημέρωση ?
To NTFS υποστηριζεται απο το chipset ΜΤ8521 αλλα δεν ξερω για πιο λογο παραμενει ακομα κλειδωμενο.Με το FAT32;;;