- Reaction score
- 10
Μη κανετε υπολογισμους χωρις το ξενοδοχο.....:601:.
Οταν εχω νεα, ξερετε πολυ καλα οτι θα τα μαθετε πρωτοι.
Η Oppo εστιαζεται στην Αμερικανικη αγορα, που ειναι αρκετα διαφορετικη απο την Ευρωπαικη.
Επισης, το κοινο που αγοραζει τα προιοντα σου, δεινει και το στιγμα του τι θα επακολουθησει.
Το 980 πχ, πουλησε πιο πολυ στο audiophile κοινο παρα σε αυτους που ηθελαν ενα αξιοπρεπες DVD με USB, για να παιζουν avi, ακομα και στην Ελλαδα.
Ειναι λογικο λοιπον, να βγαζουν μια special edition , ειδικα για αυτο το κοινο, διατηρωντας παραλληλα και την απλη, αλλα καθολου ασχημη εκδοση.
Εγω περιμενω να διαβασω τα νεα συγκριτικα.
Στο ακολουθο link.... , θα δειτε τις διαφορες και θα πραξετε αναλογα.
Η oppo συμβουλευει :
BDP-83 : For use with all audio systems via HDMI and digital optical/coaxial connections.
BDP-83SE : For use with high-end audio systems via analog audio connections.
Επισης, οσον αφορα το 83, τωρα πλεον υπαρχει κανονικα σε στοκ.
Οταν εχω νεα, ξερετε πολυ καλα οτι θα τα μαθετε πρωτοι.
Η Oppo εστιαζεται στην Αμερικανικη αγορα, που ειναι αρκετα διαφορετικη απο την Ευρωπαικη.
Επισης, το κοινο που αγοραζει τα προιοντα σου, δεινει και το στιγμα του τι θα επακολουθησει.
Το 980 πχ, πουλησε πιο πολυ στο audiophile κοινο παρα σε αυτους που ηθελαν ενα αξιοπρεπες DVD με USB, για να παιζουν avi, ακομα και στην Ελλαδα.
Ειναι λογικο λοιπον, να βγαζουν μια special edition , ειδικα για αυτο το κοινο, διατηρωντας παραλληλα και την απλη, αλλα καθολου ασχημη εκδοση.
Εγω περιμενω να διαβασω τα νεα συγκριτικα.
Στο ακολουθο link.... , θα δειτε τις διαφορες και θα πραξετε αναλογα.
Η oppo συμβουλευει :
BDP-83 : For use with all audio systems via HDMI and digital optical/coaxial connections.
BDP-83SE : For use with high-end audio systems via analog audio connections.
Επισης, οσον αφορα το 83, τωρα πλεον υπαρχει κανονικα σε στοκ.