Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Μη κανετε υπολογισμους χωρις το ξενοδοχο.....:601:.

Οταν εχω νεα, ξερετε πολυ καλα οτι θα τα μαθετε πρωτοι.

Η Oppo εστιαζεται στην Αμερικανικη αγορα, που ειναι αρκετα διαφορετικη απο την Ευρωπαικη.
Επισης, το κοινο που αγοραζει τα προιοντα σου, δεινει και το στιγμα του τι θα επακολουθησει.
Το 980 πχ, πουλησε πιο πολυ στο audiophile κοινο παρα σε αυτους που ηθελαν ενα αξιοπρεπες DVD με USB, για να παιζουν avi, ακομα και στην Ελλαδα.
Ειναι λογικο λοιπον, να βγαζουν μια special edition , ειδικα για αυτο το κοινο, διατηρωντας παραλληλα και την απλη, αλλα καθολου ασχημη εκδοση.
Εγω περιμενω να διαβασω τα νεα συγκριτικα.

Στο ακολουθο link.... , θα δειτε τις διαφορες και θα πραξετε αναλογα.

Η oppo συμβουλευει :
BDP-83 : For use with all audio systems via HDMI and digital optical/coaxial connections.
BDP-83SE : For use with high-end audio systems via analog audio connections.

Επισης, οσον αφορα το 83, τωρα πλεον υπαρχει κανονικα σε στοκ.

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Στην Αμερική σου κάνουν upgrade το BDP-83 με 299$. Αλλαγή πλακέτας ήχου, τροφοδοτικού και προσθήκη Back Panel με RS232 port. Πάντως όπως λέει και ο Αποστόλης, αν χρησιμοποιείς την HDMI έξοδο για ήχο τότε δεν χρειάζεσαι το upgrade. To upgrade είναι μόνο για όσους χρησιμοποιούν την αναλογική έξοδο. Δείτε και εδώ για το πρόγραμμα αναβάθμισης.

http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-83SE/blu-ray-BDP-83SE-UpgradeOption.aspx

Reaction score
1

Αποστόλη θα υπάρξει δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τα δικά μας 83άρια;

Reaction score
10
Φρεσκα ζεστα...ζωματανε..:137:..μεσα στο Νοεμβριο και στην Ελλαδα.

Τιμες θα ξερω μαλλον αυριο.

Γιατρε μου, και βεβαια θα εχω και κιτ αναβαθμισης.

Reaction score
249

Εννοειται οτι με ενδιαφερει μονο η αναλογικη εξοδος στον ηχο αλλωστε αυτο ειναι και το δυνατο οπλο της se εκδοσης να τα εχεις ολα και εξαιρετικο ηχο (cd-sacd ) και εικονα (dvd-blu ray ) ενα πραγματικα αριστο universal player χωρις την αναγκη αποκωδικοποιησης στον ενισχυτη av

Reaction score
0

Ξερουμε αν θα εχει ισορροπημενες εξοδους(πολλα ζητω εε)?

Reaction score
89
καλησπερα καλησπερα!! μια διευκρινιση οσο αφορα το all region kit αυτο ισχυει και για τα bluray σωστα?? οχι μονο για το dvd kommati. επισης αν αγοραστει χωρις το κιτ μετα για να γινει η αναβαθμιση πρεπει να παρω το player professor Αποστολο ή μπορουμε να ακολουθησουμε οδηγιες προς ναυτιλομενους???:118::118:

Reaction score
10
καλησπερα καλησπερα!! μια διευκρινιση οσο αφορα το all region kit αυτο ισχυει και για τα bluray σωστα?? οχι μονο για το dvd kommati. επισης αν αγοραστει χωρις το κιτ μετα για να γινει η αναβαθμιση πρεπει να παρω το player professor Αποστολο ή μπορουμε να ακολουθησουμε οδηγιες προς ναυτιλομενους???:118::118:
Καλησπερα και σ εσενα,
Αρχικα διαβασε αυτα που εχω γραψει το καλοκαιρι και θα καταλαβεις τα περι κιτ.....εδω

Να κανω και μερικες διευκρινησεις :
Aλλο το region/zone free kit και αλλο το audio upgrade kit.

Για το region/zone free kit διαβασες το λινκ και πηρες μια ιδεα.
Οντως μπορεις και να μην το βαλεις, αρκει να το ξερω απο πριν, γιατι το βαζω σε ολα τα player που ερχονται. Θα ξερεις ομως οτι θα παιζει μονο region 1 DVD και zone A Blu-ray . Και φυσικα ολα οσα δεν ειναι region/zone locked, που οντως ειναι αρκετα.

Το special edition upgade kit δεν εχει να κανει με το region, αλλα μονο με τα του αναλογικου τομεα του player και οχι μονο.
Αναλυση του special edition upgade kit στο επομενο ποστ.

Και τα δυο μπορεις να τα βαλεις μονος σου, αλλα αυτοματα ξεχνας την εγγυηση. Εξ αλλου δεν ζηταω χρηματα για την τοποθετηση των κιτ. Για το special edition upgade kit δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο για τον καθενα παντως.

Sspecial edition upgade kits, θα ερθουν τοσα, οσα ζητηθουν απο τους ηδη κατοχους του 83.

Reaction score
10
Oppo BDP-83, Special Edition upgade kit

Το κιτ περιλαμβανει :
1. Audio board : την πλακεττα που εχει τα ESS Sabre32 Ultra DAC.
-
ESS Technology ES9016 ( 4 DAC / channel ) για το στερεο
- ESS Technology ES9000 : για το 7.1

2. Power Supply board : η νεα βελτιωμενη πλακεττα τροφοδοσιας

3. Back Panel with RS232 port : το ειχαν σαν εξτρα, τωρα το δινουν με το κιτ.

4. Αυτοκολλητο με το Special Edition, γιατι δεν αλλαζει η προσοψη.

Στην φωτο που ακολουθει θα δειτε....

Αριστερα η πλακετα του audio και δεξια η πλακετα τροφοδοσιας.

Η πλακετα τροφοδοσιας.
Φωτο της SE δεν εχω ακομα.

Reaction score
10

Το audio board του BDP-83 απο την αλλη μερια.
Στη μεγενθυση φαινονται τα chip της Cirrus Logic,
CS4398 ( stereo ) , CS4382A ( 7.1 ).

Το audio board της Special Edition.

Reaction score
89
να σαι καλα αποστολε για τις πληροφοριες!! εξυπηρετηκοτατος οπως παντα. Καλη συνεχεια σε ολους.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

..............................

Sspecial edition upgade kits, θα ερθουν τοσα, οσα ζητηθουν απο τους ηδη κατοχους του 83.
Nα ζητησουμε Αποστολε , αλλα καλο θα ηταν να ξερουμε το κοστος.

Reaction score
89
Μπορω να εχω ακομα μια μικρη πληροφορια.... στο καταστημα με τα μεσα μαζικης μεταφορας πως μπορουμε να παμε?? υπαρχει και υποκαταστημα στην ηλιουπολη ή δε τα καταλαβα σωστα? σορρυ παιδες αλλα γραφω απτο γραφειο και δεν εχω τη πολυτελεια του τηλεφωνου και της αναζητησης. Να στε ολοι καλα!!

Καλο απογευμα!

Reaction score
1

Μπορω να εχω ακομα μια μικρη πληροφορια.... στο καταστημα με τα μεσα μαζικης μεταφορας πως μπορουμε να παμε?? υπαρχει και υποκαταστημα στην ηλιουπολη ή δε τα καταλαβα σωστα? σορρυ παιδες αλλα γραφω απτο γραφειο και δεν εχω τη πολυτελεια του τηλεφωνου και της αναζητησης. Να στε ολοι καλα!!

Καλο απογευμα!
Με το μετρό ή τον ηλεκτρικό, στάση Μοναστηράκι.

Reaction score
73

Nα ζητησουμε Αποστολε , αλλα καλο θα ηταν να ξερουμε το κοστος.
Ας μη βιαζομαστε... ο Απόστολος πρωτα βεβαιωνεται οτι μια "εγχειριση" πετυχαινει και μετα
τη συστηνει..:126:. Προφανως και ο ιδιος δεν ξερει την τιμη και το σιγουρο της υποθεσης.
Εξαλλου παντα ενημερωνει για να αποφασισουμε οι ήδη κατοχοι του BDP-83.

Πρεπει να ξερουμε
1) Το κοστος μιας τετοιας μετατροπής.
2) Αν θα πρεπει να οδευσει το μηχανημα στην Αθηνα (προβλημα για τους της επαρχιας)
3) Αν μπορουμε μονοι μας με ασφαλεια να κανουμε τη μετατροπή.
4) Να σιγουρεψουμε του τι "θα παρουμε" απο τη μετατροπή. Τα stereo analog ή και τα SACD σε αναλογικά..?
Αν ομως παρουμε τα SACD απο τα αναλογικά τοτε δεν θα παιρνανε απο τα συστηματα ισοσταθμισης
των συγχρονων AV ενισχυτων αλλα θα πρεπει μονοι μας να κανουμε τις μετρησεις και να αφησουμε
στο 83 να κανει τις μετατροπές... αν τα λεω σωστά...

Αρα ειναι μια απόφαση... που θα εξαρτηθει και απο το κοστος αγορας των επιπλεον...

Ιδωμεν λοιπον και αναμονη των τελικων πληροφοριων απο τον Αποστολη.

Reaction score
249

Επισης στην αμερικη Bd 83 se με το σουπερ ουλτρα Dac 9018 στα 1295 $ (αφορα αναβαθμιση απο αλλη εταιρια στο 83)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Επισης στην αμερικη Bd 83 se με το σουπερ ουλτρα Dac 9018 στα 1295 $ (αφορα αναβαθμιση απο αλλη εταιρια στο 83)
ελα ακομα λιγο και παμε για το pioneer to 91 !!!!:138::138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007