Η Oppo στην Ελλάδα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Έλεγα μήπως με το oppo γινόταν....:122:

Reaction score
403

Έλεγα μήπως με το oppo γινόταν....:122:
ειπαμε ειναι σουπερ μηχανημα (ειδικα με τις νεες δυνατοτητες για εξωτερικους srt σε bluray) και θα γινει ακομα πιο λειτουργικο οταν προσθεσουν SMB. αλλα να ξεπερνα την τεχνολογια των πρωτοκολλων που χρησιμοποιει απλα δεν γινεται..

ακομα και 50-50% να ειναι οι χρηστες που παιζουν απο δισκακι, με αυτους που παιζουν δικτιακα, θα πρεπει να προσθεσουν SMB, αν και οι δευτεροι ειναι πολλοι περισσότεροι.

Reaction score
171

Τον δικό μου δικτυακό (LaCie Network Space 2) τον είδε κανονικά και με user/pass είχα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του.
Βρε AlexT_ για κάνε μια δοκιμούλα.
Η δοκιμή έγινε, έστω και βιαστική και πρόσβαση στα αρχεία του δικτυακού δίσκου υπάρχει.

Ομως η αναπαραγωγή BR folder δεν είναι εφικτή καθώς το oppo μπαίνει στους φακέλους χωρίς να ξεκινά την αναπαραγωγή. Φτάνοντας στο STREAM βρήκα 179 αρχεία χωρίς καμία πληροφορία μεγέθους και δεν κατάφερα να πετύχω στην τύχη το m2ts με το τμήμα της ταινίας.

Δοκιμάζοντας περαιτέρω αρχείο MKV 1080p κόλλησε μόλις συνάντησε bitrate 33.3 Mbps.

Αυτά τα λίγα. (ενημερωτικά, τα ίδια αρχεία με το Netgear NTV550 έπαιξαν νεράκι)

Επίσης διαπίστωσα ότι ο LaCie δικτυακός δίσκος έχει ενσωματωμένο DLNA σερβερ, κάτι που δεν γνώριζα. Οπότε η πρόσβαση του oppo έγινε μέσω αυτής της οδού με τους περιορισμούς που διαθέτει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Reaction score
1

Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ISO αρχείων μέσω DLNA server για το Oppo. Δοκίμασα με το δικό μου το 95 και δεν τα βλέπει.. Ίσως σε προσεχές firmware να το ξεκλειδώσουν κι αυτό το feature. Πάντως με σύνδεση ethernet (με βολεύει καλύτερα από την wireless) το 95 βλέπει τους δικτυακούς δίσκους μου και παίζει σχεδόν τα πάντα με άνεση. Περιττό να περιγράψω την απόλαυση να βλέπω ταινίες και νακούω μουσική με τα μαγικά τσιπάκια του 95... Το 95 είναι απλά όαση χαράς για τα μάτια και τ'αυτιά!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779

Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ISO αρχείων μέσω DLNA server για το Oppo..... το 95 βλέπει τους δικτυακούς δίσκους μου και παίζει σχεδόν τα πάντα με άνεση. Περιττό να περιγράψω την απόλαυση να βλέπω ταινίες και νακούω μουσική με τα μαγικά τσιπάκια του 95... Το 95 είναι απλά όαση χαράς για τα μάτια και τ'αυτιά!
Τι δεν παίζει?

Reaction score
1.458

Με το τελευταίο firmware το oppo 93 έχει και youtube?Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ISO αρχείων μέσω DLNA server για το Oppo. Δοκίμασα με το δικό μου το 95 και δεν τα βλέπει.. Ίσως σε προσεχές firmware να το ξεκλειδώσουν κι αυτό το feature. Πάντως με σύνδεση ethernet (με βολεύει καλύτερα από την wireless) το 95 βλέπει τους δικτυακούς δίσκους μου και παίζει σχεδόν τα πάντα με άνεση. Περιττό να περιγράψω την απόλαυση να βλέπω ταινίες και νακούω μουσική με τα μαγικά τσιπάκια του 95... Το 95 είναι απλά όαση χαράς για τα μάτια και τ'αυτιά!
Γιατι εγω νομιζω οτι υπαρχει ?
Για δες τις ρυθμισεις σου και πιο σερβερ εχεις επιλεξει.
Λεγεται οτι ο ps3 ειναι καλος σ αυτα.

Reaction score
1.458

Μου φαίνεται έρχομαι όλο και πιο κοντά στον player!Το youtube είναι σημαντικό για μένα,γιατί αντε να πω στη γυναίκα μου ότι δε παιζει!Θα με φάει ζωντανό!Και είναι Κενυάτισα!!!:142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Γιατι εγω νομιζω οτι υπαρχει ?
Για δες τις ρυθμισεις σου και πιο σερβερ εχεις επιλεξει.
Λεγεται οτι ο ps3 ειναι καλος σ αυτα.
Δε νομίζω ότι υποστηρίζει ακόμα το oppo ΙSO είτε μιλάμε για DVD ή ΒD ...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δε νομίζω ότι υποστηρίζει ακόμα το oppo ΙSO είτε μιλάμε για DVD ή ΒD ...
Δε μπορει να βλεπει ISO απο σκληρο και να μη βλεπει απο DLNA.
απο DLNA ξεκινησε και μετα απο αναβαθμιση επαιξε και απο σκληρο.
Δες το ξανα.

Ριξε και μια ματια στα λινκ που εχω βαλει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δε μπορει να βλεπει ISO απο σκληρο και να μη βλεπει απο DLNA.
απο DLNA ξεκινησε και μετα απο αναβαθμιση επαιξε και απο σκληρο.
Δες το ξανα.

Ριξε και μια ματια στα λινκ που εχω βαλει.

Αυτά γράφει το λινκ...

Are .iso files or Blu-ray or DVD directory structures supported on external media?

DVD directory structures: no. Some DLNA servers such as PS3 Media Server offer those through transcoding.

As of firmware 50-0608, Blu-ray BDMV directories and ISO files are supported on local storage.

These are the formats that work within ISO files:

DVD Video
DVD Audio
Blu-ray (including 3D)
AVCHD

Αν είναι να παίζει Iso μετά από transcoding δεν έχει μεγάλο πλεονέκτημα... Από εξωτερική πηγή usb ή esata δίσκους τα παίζει μια χαρά. Μέσω DLNA ΟΧΙ... Δεν πειράζει... Βολεύομαι προς το παρόν με το υπάρχον σύστημα. Πάντως λογικά θα μπορούσε να υπάρξει support σε προσεχές firmware update..

Reaction score
171

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενσωμάτωσαν DLNA client και γενικά γιατί ανακάτεψαν αυτό το επί πληρωμή πρωτόκολλο που έχει και ένα σωρό περιορισμούς.
Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν και να μας δώσουν πρόσβαση από FTP & smb.

Reaction score
171
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αποστόλη, ανέλαβε δράση και πίεσε στο θέμα της γραμματοσειράς.
Στην 55άρα TV πάει κι έρχεται. Στις 106'' όμως δε βλέπεται. Τα γράμματα απέχουν πολύ το ένα από το άλλο και οι προτάσεις που δημιουργούνται είναι υπερβολικά μεγάλες και η ανάγνωση τους εξαιρετικά κουραστική.
Αν είναι τεχνικά εφικτό κατ' επιλογή τουλάχιστον δύο ειδών γραμματοσειράς και επίσης κάτι πολύ σημαντικό: αυξομείωση μεγέθους.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αποστόλη, ανέλαβε δράση και πίεσε στο θέμα της γραμματοσειράς.
Στην 55άρα TV πάει κι έρχεται. Στις 106'' όμως δε βλέπεται. Τα γράμματα απέχουν πολύ το ένα από το άλλο και οι προτάσεις που δημιουργούνται είναι υπερβολικά μεγάλες και η ανάγνωση τους εξαιρετικά κουραστική.
Αν είναι τεχνικά εφικτό κατ' επιλογή τουλάχιστον δύο ειδών γραμματοσειράς και επίσης κάτι πολύ σημαντικό: αυξομείωση μεγέθους.
Οι διορθωσεις θα γινουν.
Εχω ξαναπει οτι θα υπαρχει μονο μια γραμματοσειρα και το μεγεθος επισης θα ειναι ενα.
Αν γινει αυτο θα γινει για ολες τις γλωσσες, αλλα μη κανετε ονειρα ( ετσι νομιζω ).

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ολο ευχαριστα να μη λεμε....

εξωτερικο .ac3 γιοκ

δηλαδη για οσους δεν εχουν παρακολουθησει το θεμα : δεν μπορουμε να βαλουμε εξωτερικο αρχειο με γλωσσα που δεν υπαρχει μεσα στη ταινια. Αναγκαστικα πρεπει να ενσωματωθει.
Αυτο θα βοηθουσε πολυ τους μπαμπαδες, που θελουν τα παιδακια να βλεπουν τα cartoons, αλλα στα Ελληνικα.

Οσον αφορα τα iso : απο δικτυο οχι, αλλα μεσω DLNA ps3 server, λεγεται οτι παιζει.
Δεν εχω επισημη επιβεβαιωση ομως.
Αν καποιος ειναι δικτυωμενος, ας κανει μερικες προσπαθειες και να μας πει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas