- Reaction score
- 102.779
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
Έλεγα μήπως με το oppo γινόταν....:122:
Έλεγα μήπως με το oppo γινόταν....:122:
ειπαμε ειναι σουπερ μηχανημα (ειδικα με τις νεες δυνατοτητες για εξωτερικους srt σε bluray) και θα γινει ακομα πιο λειτουργικο οταν προσθεσουν SMB. αλλα να ξεπερνα την τεχνολογια των πρωτοκολλων που χρησιμοποιει απλα δεν γινεται..Έλεγα μήπως με το oppo γινόταν....:122:
Τον δικό μου δικτυακό (LaCie Network Space 2) τον είδε κανονικά και με user/pass είχα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του.
Η δοκιμή έγινε, έστω και βιαστική και πρόσβαση στα αρχεία του δικτυακού δίσκου υπάρχει.Βρε AlexT_ για κάνε μια δοκιμούλα.
Τι δεν παίζει?Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ISO αρχείων μέσω DLNA server για το Oppo..... το 95 βλέπει τους δικτυακούς δίσκους μου και παίζει σχεδόν τα πάντα με άνεση. Περιττό να περιγράψω την απόλαυση να βλέπω ταινίες και νακούω μουσική με τα μαγικά τσιπάκια του 95... Το 95 είναι απλά όαση χαράς για τα μάτια και τ'αυτιά!
- BR.iso,Τι δεν παίζει?
Τωωωρα....απο τον ΑυγουστοΜε το τελευταίο firmware το oppo 93 έχει και youtube?Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος!
Γιατι εγω νομιζω οτι υπαρχει ?Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ISO αρχείων μέσω DLNA server για το Oppo. Δοκίμασα με το δικό μου το 95 και δεν τα βλέπει.. Ίσως σε προσεχές firmware να το ξεκλειδώσουν κι αυτό το feature. Πάντως με σύνδεση ethernet (με βολεύει καλύτερα από την wireless) το 95 βλέπει τους δικτυακούς δίσκους μου και παίζει σχεδόν τα πάντα με άνεση. Περιττό να περιγράψω την απόλαυση να βλέπω ταινίες και νακούω μουσική με τα μαγικά τσιπάκια του 95... Το 95 είναι απλά όαση χαράς για τα μάτια και τ'αυτιά!
Δε νομίζω ότι υποστηρίζει ακόμα το oppo ΙSO είτε μιλάμε για DVD ή ΒD ...Γιατι εγω νομιζω οτι υπαρχει ?
Για δες τις ρυθμισεις σου και πιο σερβερ εχεις επιλεξει.
Λεγεται οτι ο ps3 ειναι καλος σ αυτα.
Δε μπορει να βλεπει ISO απο σκληρο και να μη βλεπει απο DLNA.Δε νομίζω ότι υποστηρίζει ακόμα το oppo ΙSO είτε μιλάμε για DVD ή ΒD ...
Δε μπορει να βλεπει ISO απο σκληρο και να μη βλεπει απο DLNA.
απο DLNA ξεκινησε και μετα απο αναβαθμιση επαιξε και απο σκληρο.
Δες το ξανα.
Ριξε και μια ματια στα λινκ που εχω βαλει.
Οι διορθωσεις θα γινουν.Αποστόλη, ανέλαβε δράση και πίεσε στο θέμα της γραμματοσειράς.
Στην 55άρα TV πάει κι έρχεται. Στις 106'' όμως δε βλέπεται. Τα γράμματα απέχουν πολύ το ένα από το άλλο και οι προτάσεις που δημιουργούνται είναι υπερβολικά μεγάλες και η ανάγνωση τους εξαιρετικά κουραστική.
Αν είναι τεχνικά εφικτό κατ' επιλογή τουλάχιστον δύο ειδών γραμματοσειράς και επίσης κάτι πολύ σημαντικό: αυξομείωση μεγέθους.