Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
205
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πιθανόν... Σε τι οθόνη και απόσταση είδες το avatar?

Yπό κανονικές συνθήκες παρακολούθησης όμως (πχ 50" σε απόσταση 2-2,5μ) υπάρχει διαφορά, όσο καλό upscaling και να γίνει...

Στη πραγματικότητα το υλικό που παίρνεις είναι με την μισή οριζόντια ανάλυση.
Δηλ. αν το υλικό είναι 1920x1080 αυτό που θα πάρεις απο το 3D SbS είναι 960x1080...

Προσωπικά δεν... το SbS μοιάζει πιο πολύ με λύση "ανάγκης"... Είναι δημοφιλές γιατί είναι free...
και τα δυο τα ειδα σε μια LG Cinema 3D 55' .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

to 95 ξεκατινιασε τα ντενονακια που βρηκε μπροστα του στο χαιτεκ...........πως αλλαζουν οι καιροι......................

Reaction score
205

Εδω και ημερες το oppo93 οταν το ανοιγω, μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει νεο FW απο το ιντερνετ. Αλλα δεν το εχω βαλει ακομα. παλια ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα να το κατεβαζουμε και να το περναμε με usb. ειναι ακομα ετσι? Πηγα ομως στην σελιδα http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=79&pid=383 και εχει μονο ενα beta fw
με Release date: December 23, 2011
Main Version: BDP9xEU-61-1219

να κατεβασω αυτο? η να το περασω απο το ιντερνετ οπως μου βγαζει το μηνυμα?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Εδω και ημερες το oppo93 οταν το ανοιγω, μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει νεο FW απο το ιντερνετ. Αλλα δεν το εχω βαλει ακομα. παλια ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα να το κατεβαζουμε και να το περναμε με usb. ειναι ακομα ετσι? Πηγα ομως στην σελιδα http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=79&pid=383 και εχει μονο ενα beta fw
με Release date: December 23, 2011
Main Version: BDP9xEU-61-1219

να κατεβασω αυτο? η να το περασω απο το ιντερνετ οπως μου βγαζει το μηνυμα?
Παρε ενα τηλ αυριο τον oppo-Aποστολη καλυτερα!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.673
Από το internet πάντα, αφού το κατεβάσει το ελέγχει πριν το εγκαταστήσει.

Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε reset μετά τα updates! :142:

Reaction score
205

και αλλη μια ερωτηση οσο αφορα τους εξωτερικους υποτιτλους απο usb σε δισκακια bluray....

οι 3 τροποι που εχουν αναφερθει ξερετε αν κανουν και για τις 3D ταινιες? και αν ναι, θα πρεπει να κανω καπια ιδικη επεξεργασια στους υποτιτλους πρωτα για να γινουν συμβατοι με 3D η δεσετε μονο .SRT?

Reaction score
171

Ρίχνεις τους υπότιτλους (.srt) χωρίς να τους πειράξεις στον φάκελο sub που θα δημιουργήσεις σε ένα usb-stick. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μετονομάσεις το αρχείο των υποτίτλων και αυτό σε sub.srt και είσαι έτοιμος.

Reaction score
171
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Από το internet πάντα, αφού το κατεβάσει το ελέγχει πριν το εγκαταστήσει.

Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε reset μετά τα updates! :142:
Ακριβώς. Δεν υπάρχει κανένας φόβος εγκατάστασης f/w μέσω ιντερνετ.
Τώρα για το reset καλό είναι να γίνει. Το έχω συναντήσει και σε άλλες συσκευές όπου ο κατασκευαστής συνιστά επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κάτι θα ξέρει..

Reaction score
205

Ρίχνεις τους υπότιτλους (.srt) χωρίς να τους πειράξεις στον φάκελο sub που θα δημιουργήσεις σε ένα usb-stick. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μετονομάσεις το αρχείο των υποτίτλων και αυτό σε sub.srt και είσαι έτοιμος.
Σε ευχαριστω, την ξερω αυτην την διαδικασια απλα ρωτησα αν αυτο μπορει να γινει και στις 3D ταινιες, αν δηλαδη οι υποτιτλοι θα εμφανιζοντε κανονικα...

Reaction score
171

Nαι, η ίδια διαδικασία και για 3D χωρίς να κάνεις κάτι άλλο..

Reaction score
205

λοιπον το δοκιμασα αλλα οι υποτιτλοι μου βγαινουν στα κινεζικα αντι για Ελληνικα. Μηπως εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση η φταιει το srt αρχειο? αλλα αυτο μου το κανει και στους αλους υποτιτλους σε αλλες ταινιες και σειρες, πχ στο dexter. τι να κανω?

Reaction score
205

οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα αλλα... ενω εβαλα την ρυθμιση Subtitle Language --> other : 6976 και ενω στην μια ταινια που τους εβγαζε λαθος , μετα τους εμφανιζε κανονικα,, σε αλλη ταινια παλι μου τους εβγαλε με ακαταλαβιστικα! δοκιμασα και αλλαγη στην κωδικοποιηση απο ANSI σε UTP-8 αλλα και παλι τιποτα...

Τι μπορει να κανω λαθος?

Reaction score
205

οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα αλλα... ενω εβαλα την ρυθμιση Subtitle Language --> other : 6976 και ενω στην μια ταινια που τους εβγαζε λαθος , μετα τους εμφανιζε κανονικα,, σε αλλη ταινια παλι μου τους εβγαλε με ακαταλαβιστικα! δοκιμασα και αλλαγη στην κωδικοποιηση απο ANSI σε UTP-8 αλλα και παλι τιποτα...

Τι μπορει να κανω λαθος?
help!!! ειναι σοβαρο!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πανό, σε τι αρχεία αντιμετωπίζεις πρόβλημα? Σε όλα ή σε κάποια ιδιαίτερα? Πχ mkv, bluray rips?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas