Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Reaction score
38
Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Γνωρίζω και εγώ προσωπικά το Γιάννη από πρόσφατη συναλλαγή και μπορώ να το πω ότι πρόκειται για τίμιο επαγγελματία και μάλιστα πολύ εξυπηρετικό.

Μακάρι όλες οι συναλλαγές μου να είναι πάντα έτσι!!!

Από την άλλη η διαφορά στην τιμή, δικαιολογημένη ή όχι, είναι κατανοητό ότι προκαλέι σε όλους μας αν μη τι άλλο εκνευρισμό.

Ως νέος στο forum, μη έχοντας την εμπειρία/γνώση στη διαχείρησή του, δεν δικαιούμαι να σας υποδείξω κάτι... απλά να πώ τη γνώμη μου:
Όσο λάθος και αν κάνει κάποιος, δεν αξίζει τον αποκλεισμό ή τη φίμωση.
Δια ζώσης, για να φτάσεις στο σημείο να διώξεις κάποιον από το τραπέζι σου ή να του απαγορεύσεις να μιλά (και μάλιστα με δημόσια κοινοποίηση) πρέπει να γίνουν πολλά... τουλάχιστον να είναι κακόβουλος!

Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ. Απλά εκφράζω φιλικά τη γνώμη μου.

Reaction score
2.238
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας! Αλλά δεν έχω δει κανένας να μιλάει άσχημα για τον άνθρωπο που έχει το μαγαζί! Και όντως η αντιπροσωπεία γενικότερα έχει καλό όνομα. Αλλά δεν καταλαβαίνω, πάντα υπέθετα ότι το "οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση" ίσχυε στις περιπτώσεις όπου τελειώνουν τα αποθέματα ή γίνει κάτι έκτακτο, ή κάτι τέτοιο εν πάσει περιπτώσει! Το συγκεκριμένο θέμα όμως τρέχει μια εβδομάδα και η τιμή στην ιστοσελίδα ακόμη είναι 100 ευρώ! Δηλαδή και μετά από όλο τον ντόρο εδώ ακόμη δεν το έχουν διορθώσει...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ως νέος στο forum, μη έχοντας την εμπειρία/γνώση στη διαχείρησή του, δεν δικαιούμαι να σας υποδείξω κάτι... απλά να πώ τη γνώμη μου:
Όσο λάθος και αν κάνει κάποιος, δεν αξίζει τον αποκλεισμό ή τη φίμωση.
Δια ζώσης, για να φτάσεις στο σημείο να διώξεις κάποιον από το τραπέζι σου ή να του απαγορεύσεις να μιλά (και μάλιστα με δημόσια κοινοποίηση) πρέπει να γίνουν πολλά... τουλάχιστον να είναι κακόβουλος!

Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ. Απλά εκφράζω φιλικά τη γνώμη μου.
Πόσα περισσότερα δηλαδή?

Του έγινε ενα απλό warning και προκάλεσε την ολιγοήμερη αποβολή του με τον τρόπο του.

Reaction score
38

Εσύ φίλε μου μπορείς να κρίνεις καλύτερα.
Εγώ απλά λέω τη γνώμη μου... ανέξοδα και χωρίς να διακινδυνεύω τίποτα.

Υποστηρίζω ότι πρέπει να εξαντλούμε κάθε περιθώριο πριν απαγορεύσουμε στον συνομιλητή μας την έκφραση λόγου. Ίσως και μέσω pm ή με κάποιο τρόπο ώστε να του δίνουμε να καταλάβει ότι η συζήτηση πρέπει να κρατιέται μέσα σε κάποια όρια - χωρίς να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο.

Δεν είμαι πλήρως ενήμερος για το τι έχει συμβεί.
Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν έγινε προσπάθεια.

Μια γενική άποψη έκφρασα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Δε θελω να τοποθετηθω στη συζατηση αλλα , συγγνωμη κιολας, για οτι αφορα τα 25 ευρω της διαφορας της τιμης δε νομιζω, μαλλον ειμαι σιγουρος πως τιποτα δεν εγινε επιτηδες κ καταπασα πιθανοτητα ο κ. Γιαννης μας εξηγησε τι εγινε.Στη χειροτερη περιπτωση να μη προλαβε ο ανθρωπος ν αλλαξει τιμη .Τοσα πολλα γυρω μας συμβαινουν κ τρεχουν ολη μερα...Ενταξει , καλα θα ηταν οπως κ στα ξενα site να αλαζε αμεσως η τιμη αλλα μαλλον δεν ειναι κ κατι τοσο τραγικο αυτη η παραλειψη...

Reaction score
3.972

Το 1994 βρισκομαι στην Αμερικη σε ενα μικρο επαρχιακο καταστημα που πωλουσε ρολογια. Κοιταζω ενα στην βιτρινα και μπαινω μεσα να το αγορασω. Το βγαζει ο πωλητης απο το κουτι και μου λεει τιμη 60 δολλαρια ακριβοτερα απο την βιτρινα του. Μολις του αναφερω την τιμη που αναγραφεται εξω και αφου την ελενξε κι ο ιδιος ζητωντας μου απειρες φορες συγνωμη μου το εδωσε στην τιμη της βιτρινας κοβοντας αποδειξη στην κανονικη τιμη του "παγκου".
...άδικη η σύγκριση, έ?
Ο σεβασμός στον πελάτη εκεί, είναι άπιαστο όνειρο εδώ!!
Δεσωστό, δεσωστό.:102:
(το 1999 αλλάξαμε :128:... πάπλωμα, ένεκα που το αγορασθέν παραήταν θερμό για να κοιμηθείς. Διάρκεια διαδικασίας αλλαγής -1μήνα μετά την αγορά- περίπου 1sec.)

Reaction score
1

Χωρίς να γνωρίζω ούτε το κατάστημα, ούτε τον καταστηματάρχη, με όσα διαβάζω εδώ βλέπω μια τραγική παρανόηση. Ο καταστηματάρχης θεωρεί το web και τις τιμές που βάζει εκεί τελείως δευτερεύουσες και μη δεσμευτικές για κανένα. Λίγο πολύ απορεί που κάποιοι παίρνουν το web site του καταστήματος στα σοβαρά!!!

Ε, όχι ρε παιδιά! Αν είναι δυνατόν! Τι πράγματα είναι αυτά; Από το βουνό κατεβήκαμε; Βρισκόμαστε στο 2010, όχι στο 1860! Αν δεν είσαι ικανός να κρατήσεις επίκαιρο ένα web site, ούτε είσαι ικανός να πληρώσεις δυο δεκάρες σε ένα φοιτητή για να στο κρατά επίκαιρο ... ε, τότε μη το φτιάχνεις καθόλου το ρημάδι!

Τέλος, μου φαίνεται επίσης απίστευτη η δικαιολογία "μα, μόνο για 25 ευρώ πρόκειται". Αφού είναι τόσο ευτελές το ποσό, γιατί δεν το πληρώνει ο καταστηματάρχης ώστε να μην υπάρχει καν θέμα; Μέχρι να διορθώσει το δικό του προβληματικό site ή να το κλείσει αφού δεν ξέρει να το χειριστεί.

Απαράδεκτες δουλειές. Μπακαλίστικες λογικές 100 ετών πριν. Και μάλιστα ο καταστηματάρχης τις υποστηρίζει και με την πεποίθηση ότι αυτός έχει απόλυτο δίκιο και οι πιθανοί πελάτες που διαμαρτύρονται έχουν όλοι άδικο!!!

Μπράβο του, φοβερός!!!

Reaction score
51

Εσύ φίλε μου μπορείς να κρίνεις καλύτερα.
Εγώ απλά λέω τη γνώμη μου... ανέξοδα και χωρίς να διακινδυνεύω τίποτα.

Υποστηρίζω ότι πρέπει να εξαντλούμε κάθε περιθώριο πριν απαγορεύσουμε στον συνομιλητή μας την έκφραση λόγου. Ίσως και μέσω pm ή με κάποιο τρόπο ώστε να του δίνουμε να καταλάβει ότι η συζήτηση πρέπει να κρατιέται μέσα σε κάποια όρια - χωρίς να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο.

Δεν είμαι πλήρως ενήμερος για το τι έχει συμβεί.
Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν έγινε προσπάθεια.

Μια γενική άποψη έκφρασα.

Στο μέλος marydaughter ζητήθηκε στον αέρα να ηρεμήσει.
Δεν το έκανε....
Δέχθηκε warning (αρκετά αργότερα) & συνέχισε όχι μόνο επιθετικότατα αλλά τραβούσε το σκοινί για να σπάσει.
Με κείμενα σαν τα παρακάτω.....

Λοιπόν τώρα ΔΗΜΟΣΙΩΣ προκαλώ τη διαγραφή μου από το forum σας.Μπήκα στο forum από αγάπη για τη μουσική πρωτευόντως και στο hi end δευτερευόντως ως το μοναδικό μέσο απόλαυσης της.Θεωρούσα ηλιθίως οτι οι συνδαιτυμόνες μου είναι αγνοί καταναλωτές και όχι εμπορικοί αντιπρόσωποι ή προασπιστές τους.

Ευχαριστώ δημοσίως τον κύριο Κόγια για τη σοβαρότητα του ακόμα και αν διαφωνήσαμε κάποτε...

Δεν δέχομαι καμία μομφή...τις κίτρινες κάρτες στο γήπεδο...

Δεν έχω κανάνα όφελος από το forum σας και την ΟΠΟΙΑ ενημέρωση μπορώ να την έχω και χωρίς να είμαι μέλος.

Τέλος ΔΕΝ ανήκω σε καμμία παραστρατιωτική οργάνωση και δεν μασάω από γελοίους κανόνες ,ούτε κάνω παρελάσεις...

Τελος ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ......
ΛΥΠΑΜΑΙ που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ κύριε Αρβανιτάκη παράτυπες πρακτικές δρώντας συντεχνιακά...θα συνεχίσω να σας προκαλώ μέχρι δημοσίως να με διαγράψετε ή να με αποκαταστήσετε για τη ΠΡΟΣΒΟΛΗ που μου κάνετε...
Και τα όποια infractions και λοιπές παπαρολογίες σας τις επιστρέφω
Τέλος τις συζητήσεις ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ανεύθυνες τοποθετήσεις που καταστρατηγούν ΚΑΘΕ έννοια λογικής και που ΚΥΡΙΩΣ απευθύνονται σε ημίαιμα όντα...
Και μία απορία για όλους τους Αρβανιτάκηδες...

Το σκόρ λέει infraction 1/0.

Όταν φάω το δεύτερο θα γίνει 1/1?

ή 2/0 ?

Θα σκάσετε μύτη να μου απαντήσετε?
Και η τελική πρόκληση που θα επιφέρει τον αποκεφαλισμό μου

κύριε super buper moderator...

Πόση υπομονή πρέπει να δείξει ο συντονιστής τελικά?

Υ.Γ.: Δεν σχολιάζω/κρίνω το θέμα του thread ούτε (προφανώς) υπερασπίζομαι αν έπρεπε να πληρωθούν τα 25€ ή όχι. Μένω στον σχολιασμό της στάσης του marydaughter. & ρωτάω κάτι απλό. Αν ο άνθρωπος αυτός είχε δίκιο, με την στάση του τι κατάφερε? Με απλή επιχειρηματολογία θα μπορούσε να περάσει την γνώμη του ευκολότερα & χωρίς να ανέβει η πίεσή του.

Καλημέρα :107:

Reaction score
51

Θα παρακαλούσα επίσης τον Κ.Κόγια & Γ.Μιχαηλο να ηρεμήσουν την μεταξύ τους "διαμάχη"
Είμαι βέβαιος πως μπορούν να συζητήσουν σε πολύ χαμηλότερους τόνους.
Ελπίζω στην κατανόησή σας :126:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Δε θελω να τοποθετηθω στη συζατηση αλλα , συγγνωμη κιολας, για οτι αφορα τα 25 ευρω της διαφορας της τιμης δε νομιζω, μαλλον ειμαι σιγουρος πως τιποτα δεν εγινε επιτηδες κ καταπασα πιθανοτητα ο κ. Γιαννης μας εξηγησε τι εγινε.Στη χειροτερη περιπτωση να μη προλαβε ο ανθρωπος ν αλλαξει τιμη .Τοσα πολλα γυρω μας συμβαινουν κ τρεχουν ολη μερα...Ενταξει , καλα θα ηταν οπως κ στα ξενα site να αλαζε αμεσως η τιμη αλλα μαλλον δεν ειναι κ κατι τοσο τραγικο αυτη η παραλειψη...
Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. Καταρχας δεν αφορα το δικο μου site αλλα της κεντρικης αντιπροσωπειας. Εχει ζητηθει απο τον υπευθυνο να αλλαξει τις τιμες αλλα αυτο το φτιαχνει ο κατασκευαστης του site. Προσωπικα δεν εχω ανεβασει καταλογο ποτε στο δικο μου site οποτε δεν εχω λογω να νιωθω ασχημα.

Reaction score
81

Ο μιχαηλος σιγουρα δεν φταιει!Αλλα η αντιπροσωπεια φταιει!!!Επισης ειναι κριμα να χαρακτηριζουμε ανθρωπους τοσο χαλαρα και τοσο ασχημα..

Reaction score
122

Καλα το οτι εσυ εσυ εχεις διαφορα θεματα ειναι γνωστο. Αλλα επειδη εισαι και κουτοπονηρος περα απο εμπαθης σου εξηγω για τελευταια φορα. Η τιμη αλλaξε απο την project, αν θες μπες στο site της και δες, και οτι επισης ολοι μας οι καταλογοι ειναι ενημερομενοι εκτος αυτον του site επειδη αυτο δεν γινεται απο εμας αλλα απο αυτον που εφτιαξε το site. Τωρα αυτο για τις βιτρινες και τα ψαρεματα ειναι εντελως γελοιο αλλα τι να περιμενα απο εσενα! Πολλη τηλεοραση βλεπεις και διακατεχεσαι απο θεωρειες συνομωσιας.
Και επισης εσυ πρεπει να ντρεπεσαι, ολοι ξερουν τι τυπος εισαι σε εχουν παρει χαμπαρι! Αντε χαλαρωσε τωρα μην παθεις και τιποτα.
Αυτό ειναι σίγουρα προσβολή και ύβρη. Και χωρίς συνέπειες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Ντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούμε να είμαστε με το βιβλίο των κανονισμών στα χέρια όλη την ώρα, και να ψάχνουμε ποιος είπε και τί είπε.

Reaction score
122

Θα συμφωνούσα εάν ίσχυε το ίδιο για όλους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αυτό ειναι σίγουρα προσβολή και ύβρη. Και χωρίς συνέπειες.

Ο Κώστας ειναι συντονιστής και σίγουρα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Reaction score
122

Ο Κώστας ειναι συντονιστής και σίγουρα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Για να καταλαβαινόμαστε, το πρόβλημα είναι ότι κάποιος είπε σε κάποιον να αλλάξει δουλειά. Αυτό θεωρήθηκε ''προσβολή'' και πήρε warning ή infraction, ή όπως το λέτε. Και τελικά οδηγήθηκε σε ban.

Το ''κουτοπόνηρος'' και ''εμπαθής'' και ''γελοίος'', δηλαδή οι ύβρεις και οι προσβολές πέρασαν έτσι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Λίγο διαφορετικά ειναι.
Κάποιος, εκρινε ακατάλληλο καποιον αλλον, επειδή ενας τρίτος δεν άλλαξε μια τιμή .

Ο Κογιας μπορεί να του ρίξει ban αν θέλει..

Reaction score
1.685

Ο Γιαννης ειναι φιλος και τον συμπαθω ιδιαιτερως.
Ετσι χωρις να τον αναφερω αλλα με την αφορμη και μονο θα ηθελα να ρωτησω,, "οι νομοι υπαρχουν για να εφαρμοζονται οταν πρεπει η οταν θελουμε?"

Reaction score
38

Στο μέλος marydaughter ζητήθηκε στον αέρα να ηρεμήσει.
Δεν το έκανε....
Δέχθηκε warning (αρκετά αργότερα) & συνέχισε όχι μόνο επιθετικότατα αλλά τραβούσε το σκοινί για να σπάσει.
Με κείμενα σαν τα παρακάτω.....

Πόση υπομονή πρέπει να δείξει ο συντονιστής τελικά?
Φίλε μου απλά τη γνώμη μου είπα δεν είπα ότι γνωρίζω το αντικειμενικά σωστό...

Έχω λίγο περίεργες απόψεις για το θέμα... Στα εκάστωτε site μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις για τα hobby μας και κάνουμε και παρεούλα... αυτό είναι όλο!

Ο αποκλεισμός δικαιολογημένος ή μη (αυτός όπως φαίνεται επιδιώχθηκε από το ίδιο το μέλος - θα είχε τους λόγους του) είναι άσχημο πράγμα και θα πρέπει να είναι η ύστατη λύση...
Όλα δείχνουν ότι κάπως έτσι έγιναν τα πράγμτα, ελπίζω να μην παρανόησες - δεν κατηγόρησα κανέναν... απλά μια γνώμη είπα, συμφωνείτε ή διαφωνείτε και πάμε παρακάτω...
Όλοι από την πλευρά μας και με το κατά πώς βλέπουμε τα πράγματα δίκιο έχουμε!

:605:

Reaction score
3.972

Ντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούμε να είμαστε με το βιβλίο των κανονισμών στα χέρια όλη την ώρα, και να ψάχνουμε ποιος είπε και τί είπε.

Ορθόν!!
Εξ ου και η παροιμιώδης παροιμία: μη ψειρίζεις τη μαιμού..:107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt