- Reaction score
- 39
Λοιπόν έχω ενα Ford Focus 1.6 (το προηγούμενο μοντέλο) και του΄χα βάλει Michelin Pilot πριν ενα χρόνο και 9 μήνες περίπου. Τα είχα βάλει Αύγουστο που εν γνώση μου είναι λάθος εποχή αφού λόγω ζέστης δε στρώνουν καλά και καίγονται απ'οτι λένε, αλλά θα ταξίδευα και ήταν σε τραγική κατάσταση αυτά που είχε οπότε δεν είχα επιλογή. Και τώρα βασικά δεν είναι η καλύτερη εποχή αλλά πιστεύω οτι άμα κινηθώ γρήγορα και δε πιάσουν οι ζέστες θα είμαι οκ, τί λέτε? Πάντως απο τα pilot δεν έμεινα ευχαριστημένος (πιθανόν να φταίει οπως είπα και το κακό στρώσιμο) τον πρώτο καιρό (2-3 μήνες) ήταν πολύ καλά, δε γλίστραγε το αμάξι ούτε σε βροχή ούτε στο στεγνό και δε σπίνιαρε εύκολα, μετά άρχισε ο κατήφορος και τώρα πλέον είναι ανυπόφορη η κατάσταση. Να πω οτι ελέγχω τακτικά την πίεση και τα λάστιχα δεν έχουν εμφανισιακή φθορά, ούτε λιωμένα φαίνονται, ούτε σκασμένα ούτε κομματιασμένα παρ'ολα αυτά έχει γίνει πολύ ενοχλητικό το σπινιάρισμα και πλέον και το γλίστριμα (τα λάστιχα δε πρέπει να έχουν κάνει πάνω απο 20.000χλμ).
Τί λάστιχα να πάρω??? Γενικά προτιμώ τα μαλακά αφού οι δρόμοι είναι χάλια, δε με νοιάζει η αντοχή τους αφού έτσι κι αλλιώς κανα χρόνο σκοπεύω ακόμα να το κρατήσω το αμάξι. Να πάρω πάλι pilot τί λέτε?? Εγώ τα έχω βοβηθεί λίγο γιατί οπως είπα δε μου βγήκαν τόσο καλά όσο περίμενα, μήπως είναι παράλογες οι απαιτήσεις μου για τους Ελληνικούς δρόμους?
Τί λάστιχα να πάρω??? Γενικά προτιμώ τα μαλακά αφού οι δρόμοι είναι χάλια, δε με νοιάζει η αντοχή τους αφού έτσι κι αλλιώς κανα χρόνο σκοπεύω ακόμα να το κρατήσω το αμάξι. Να πάρω πάλι pilot τί λέτε?? Εγώ τα έχω βοβηθεί λίγο γιατί οπως είπα δε μου βγήκαν τόσο καλά όσο περίμενα, μήπως είναι παράλογες οι απαιτήσεις μου για τους Ελληνικούς δρόμους?