Θελω 3D TV

Reaction score
2
Απάντηση: Θελω 3D TV

Yπαρχει μια πολυ σημαντικη διαφορα με τα dvd-bluray και τη 3D τεχνολογια και τους διαθεσιμους τιτλους.

Οι παλιοτερες ταινιες, υπηρχαν σε φιλμ και αρα ηταν ευκολο να σκαναριστουν και να βγουν σε dvd-bluray , οπως κι εγινε.

Δεν ισχυει αυτο ομως για το 3D.
Δεν υπαρχουν και δε γινεται να μετατρταπουν παλιοτερες ταινιες σε 3D.

Γι αυτο και ειναι δυσκολο να καθιερωθει το 3D.

Yπαρχουν φυσικα και αλλες διαφορες , οπως τα γυαλια, η κουραση που προκαλει σε πολλους κλπ.

Δε νομιζω οτι το 3D θα εχει την ιδια επιτυχια του dvd-bluray... αλλα φυσικα ο χρονος θα δειξει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Θελω 3D TV

[Εξάλλου αυτό το δίλλημα μάλλον προσωρινό είναι. Στο μέλλον προβλέπω όλες οι tv να υποστηρίζουν 3d.[/quote]

Τα πάντα είναι μάρκετινγκ. Κάτι πρέπει να βγάλουν να πουλήσουν.
Το ότι μπορεί στο μέλλον να υποστηρίζουν 3d δεν σημαίνει ότι το θέμα 3d μπορεί εύκολα να συνδεθεί με την πραγματική και καθημερινή χρήση μιας τηλεόρασης.

Το 3d προυποθέτει πρώτον γυαλιά (συνεπώς προσήλωση στο θέμα που κοιτάς) και δεύτερον πολλές ίντσες για να το χαρείς, . Κάτι τέτοιο μόνο σε προτζέκτορες έχει νόημα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Yπαρχει μια πολυ σημαντικη διαφορα με τα dvd-bluray και τη 3D τεχνολογια και τους διαθεσιμους τιτλους.

Οι παλιοτερες ταινιες, υπηρχαν σε φιλμ και αρα ηταν ευκολο να σκαναριστουν και να βγουν σε dvd-bluray , οπως κι εγινε.

Δεν ισχυει αυτο ομως για το 3D.
Δεν υπαρχουν και δε γινεται να μετατρταπουν παλιοτερες ταινιες σε 3D.
Τώρα είναι πολύ ποιο εύκολο να γίνει, υπάρχει η μήτρα της ταινίας σε ψηφιακή μορφή, εξάλλου πολλά BD 3D players, αρκετές 3D HDTV και φυσικά τα HTPC μπορούν να κάνουν μετατροπή 2D σε 3D DVD, BD, ακόμη και αρχεία video.

Reaction score
0
Η 6900 είναι καταπληκτική για τα χρήματα που ζητάει .δεν υπάρχει άλλη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα . σύγκριση μπορεί να γίνει μονό με την pana vt η οποία έχει τα διπλά χρήματα. είναι δυνατόν να συγκρίνεται με την pana u .έχω και την 40αρα pana s και όταν την έβαλα δίπλα στην 6900 η διαφορά ήταν τεράστια μόνο τυφλός δεν θα την έβλεπε..

Reaction score
0
{Panasonic 42G20'' γύρω στα 800€!
και φίλε markam για check λίγο το link Που την απορρίπτεις με την μια.panasonic global για να δείς τα μοντέλα και panasonic G20}
Η παν G20 που προτείνεις φίλε jimevi13 είναι 40αρα και ο φίλος ζητάει 50αρα .παρεμπίπτοντος η G σειρά καταργήθηκε η καινούργια θα είναι 3D.

Reaction score
12

πώς καταργήθηκε ΕΦΟΣΟΝ βγήκε Β' εξάμηνο το 2010?
άρα έχουμε την σειρά G20 ώς απλή plasma και την σειρά G20 3D.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: Re: Θελω 3D TV

παρεμπίπτοντος η G σειρά καταργήθηκε η καινούργια θα είναι 3D.
Eδώ υπάρχει ένα μπέρδεμα.
Στην Αμερική υπάρχει πλέον η G25,αντί της G20(δεν ξέρω τι διαφορές έχουν),ενώ στην Ευρώπη κάθε επίσημο site την G20 εν ενεργεία.
Η καινούργια σειρά είναι η GT20(Gti του χρόνου,με turbo του αντίχρονου),η οποία είναι 3d και προς το παρόν μόνο στις 42'',αλλά δεν είναι επίσημα ο αντικαταστάτης της G20.
Ανεπίσημα...βρόμαει πολύ.

Reaction score
0

Ρεαλιστικά αν κάποιος αλλάζει τώρα τηλεόραση γιατί να μην πάρει μια 3d tv και να ξεμπερδέψει για μια 5ετία τουλάχιστον; Η λογική ποιά είναι; Πέρνω τώρα μια καλή 2d tv στο 1000ικο και σε 2-3 χρόνια δίνω άλλα τόσα για μια 3d; Μια ή αλλη δεν είναι;
Εξάλλου αυτό το δίλλημα μάλλον προσωρινό είναι. Στο μέλλον προβλέπω όλες οι tv να υποστηρίζουν 3d.
Θα περασουν πολλα χρονια για να καθιερωθει τo 3D.
Καποιος που παιρνει τωρα τηλεοραση καλο ειναι να προτιμησει μια LED πολλων ιντσων, 3D δε λεει να παρει... τι ποιοτητα εχει μια 3D στα 2D προγραμματα?

Reaction score
0

τι σχεση εχει ρε παιδια η ποιοτητα μιας 3d τηλεορασης σε 2d προγραμματα και το ρωτατε? αφου η τηλεοραση γυρναει σε αλλο mode οταν παιζει 3d.και εννοω οτι σε ρωταει αν βαζεις 3d περιεχομενο αλλο εκτος απο bluray πχ youtube 3d βιντεακια σε τι φορμα ειναι για να το δειξει σωστα. εχει πεντε mode για αυτο το σκοπο αν θυμαμαι καλα,side by side κλπ. οταν λοιπον παιζει 3d σχεδον ολα ειναι στο φουλ δηλαδη φωτεινοτητα κλπ μιας και με τα γυαλια τα βλεπεις ολα σκουρα. στο 2d τωρα μιας και ρωτατε ειναι τελεια ολα με το ψευδο3d λογο hz,τα μαυρα τις κλπ. και για να κλεισω θα απαντησω στην παραπανω ερωτηση με μια ερωτηση. οταν βαζεις καρτα τηλεορασης σε ενα pc για να βλεπεις στο μονιτορ τα καναλια κανεις ερωτησεις του στυλ :ναι αλλα το μονιτορ ειναι για windows τη ποιοτητα θα εχει στα 2d προγραμματα?

Reaction score
0

Η ποιοτητα που εχει στα 2d ειναι τοσo καλη οσο και μιας LED?...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Θελω 3D TV

Η ποιοτητα που εχει στα 2d ειναι τοσo καλη οσο και μιας LED?...
Η εικόνα της δεν είναι ίδια με των led .είναι πολύ καλύτερη αρκεί να μην την χρησιμοποιείς σαν μόνιτορ, αυτό βεβαία ισχύει για όλες τις πλάσμα τηλεοράσεις

Reaction score
0

Πολυ καλυτερη ?! :111:

Σοβαρα? εχεις κανα link που να φαινεται κατι τετοιο? ή σχολια χρηστων που τσεκαραν και τα δυο μοντελα?

Οταν λες monitor εννοεις να μην προβαλεις εικονα απ το pc?
Εγω εχω plasma και προβαλω εικονα απ το pc(συνδεση μεσω hdmi) και ειμαι πολυ ικανοποιημανος, ειναι καλυτερα απο την προηγουμενη lcd που ειχα:)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Θελω 3D TV

Πολυ καλυτερη ?! :111:

Σοβαρα? εχεις κανα link που να φαινεται κατι τετοιο? ή σχολια χρηστων που τσεκαραν και τα δυο μοντελα?

Οταν λες monitor εννοεις να μην προβαλεις εικονα απ το pc?
Εγω εχω plasma και προβαλω εικονα απ το pc(συνδεση μεσω hdmi) και ειμαι πολυ ικανοποιημανος, ειναι καλυτερα απο την προηγουμενη lcd που ειχα:)
Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση μου είναι ότι η πλάσμα έχουν καλύτερη εικόνα από τις led.(έχω την εντύπωση πως παρερμήνευσες αυτά που έγραψα ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις) .όταν αναφέρω ότι η πλάσμα δεν κάνουν για μόνιτορ εννοώ ότι η πλάσμα δεν προσφέρονται για προβολή στατικών εικόνων διότι μπορούν να πάθουν burn-in..

Reaction score
0

Aυτο ειναι ενα παλιοτερο χαρακτηριστικο που στα νεωτερα μοντελα εχει διορθωθει, απ οτι εχω ακουσει.

Εχω μια plasma 42'' κανει <500€ και ο φιλος μου πηρε προσφατα μια LED 32'' 670€... Αν πραγματικα οι LEDs με την καινουργια τους τεχνολογια οπισθιου φωτισμου ειναι στη πραγματικιτητα υποδεεστερες απο τις plasma τοτε να πανυγηρισω:107:
Ειναι ομως οντως ετσι:118:

Να ξεκαθαρισουμε ομως το αρχικο ερωτημα:
Οι 3D στην 2D λειτουργια τους ειναι καλυτερες απο τις LED?
Noμιζα οτι ειπες "ναι".

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Το ότι μια τηλεόραση είναι 3d δεν σημαίνει ότι επηρεάζεται η λειτουργεία της σε 2d πρόγραμμα.
Επίσης οι led είναι μια νέα τεχνολογία που πάσχει ακόμα απο παιδικές ασθένειες οι οποίες επηρεάζουν τομείς όπως το gamma,πράγμα αποτρεπτικό για κάποιον που είναι videophile.
Bέβαια δεν είναι όλες οι led ίδιες καθότι,ανα εταιρία και μοντέλο,γίνεται χρήση διαφορετική εφορμογής της όπως edge-led,back plate,IOP(Lg),με local dimming,με global dimming κτλ..
Μέχρι στιγμής πάντως η τεχνολογία plasma δείχνει να είναι πιό αποτελεσματική σε 3d εφαρμογές διατηρόντας παράλληλα αναλοίωτα τα πλεονεκτήματα της στην δυσδιάστατη απεικόνηση.Μειονέκτημα είναι η μειωμένη φωτεινότητα.Αν και είναι σχετικό ως μειονέκτημα γιατί για να γίνει σωστή θέαση 3d υλικού πρέπει να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι στο χώρο θέασης.

Reaction score
0

Δεν ειπαμε οτι επηρεαζεται η λειτουργια της 3D σε 2D προγραμματα, το τι ποιοτητα εικονας εχει ειναι που προσπαθω μαθω. Εχει την ποιοτητα μιας lcd? μιας plasma? μιας led?

Ποιος ειναι videophile? Αυτος που βλέπει τα αρχαια video ή τα νεωτερα dvd ?

Κοιταξε, ο φιλος μου ειναι ενας απλος χρηστης, πηρε την led στα 670€ για να βλεπει τους τηλεοπτικους σταθμους(digea) και κανα dvd που του γραφω εγω... Κερδιζει τιποτα σε εικονα σε σχεση με το αν επαιρνε μια lcd 32'' στα 270€?...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos