Ιονιστής η Αφυγραντήρας;

Reaction score
1.831
Απάντηση: Ιονιστής η Αφυγραντήρας ?

Η λειτουργια DRY (αφυγρανση) των aircontision, δεν κανει δουλεια?
η λειτουργία αυτή των aircondition έχει ένα βασικό μειονέκτημα: παγώνει τον χώρο!

Και δε ξέρω πόσο αποτελεσματική είναι τελικά.

Αυτό τον καιρό ο δικός μου secco pur s δουλεύει 24/7 και γεμίζει το δοχείο των 6 λίτρων του τουλάχιστον μια φορά το 24ωρο για να διατηρήσει το 60% σε θερμοκρασίες από 21-24 βαθμούς.

Reaction score
0
Γεια σας παιδες...
Λοιπον..... εχω γυρω στα 72-78% υγρασια στο δωματιο μου και μολις ανοιγω το παραθυρο κ αεριζεται ο χωρος, πεφτει στο 52-55%. Θα παρω σιγουρα αφυγραντηρα γιατι δεν παει αλλο, καθε χρονο βαφω τη μουχλα που βγαζουν οι τοιχοι απο την υγραια κ εχω φτασει στο αμην, απλα θελω την αποψη σας...
Ειδα τον olimpia spendid τον οποιο κ εχει ενας φιλος μου και ειναι ικανοποιημενος.
Ο αλλος που μου εχει προτεινει αλλος φιλος ειναι ο Delonghi DES 16 EW που επισης ειναι ευχαριστημενος κ ο τριτος που ειδα εγω ειναι ο Meaco DD8L με ιονιστη.
Οι ερωτησεις μου
1..... Με τον ζεολιθο που εχω διαβασει απο εσας εδω περα οτι ειναι πολυ καλη ανακαλυψη στη χρηση του, τον εχει καποιο μοντελο απο αυτα που ανεφερα κ αν ναι ποιο...?
2.... μιας που κανενας δεν καπνιζει στο σπιτι, χρειαζεται ο ιονιστης? Γιατι αν χρειαζεται ειναι μικρη η διαφορα, στα 20 ευρω... οποτε μην χτυπαω το κεφαλι μου μετα για 20 ευρω....
3.... τον Meaco τον βρηκα στα 235 ευρω με ιονιστη το ιδιο περιπου κανει κ ο Delonghi κ τον olimpia τον βρισκω στα 325 περιπου. Ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα αν αξιζει θα τα δωσω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974