ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡ

...
Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση!
Αποτυχημένος μουσικός που δούλευε σε κοσμηματοπωλείο. Όπως δηλαδή ξεκίνησαν όλοι οι μεγάλοι εφευρέτες - σχεδιαστές. :138:

...
Πιστεύω ότι έχει κάνει και μερικά φεγγάρια σε κομμωτήριο.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Για κάνε το ποιο καθαρά γιατί δεν το κατάλαβα......
Σκέψου το ποιο πολύ και ίσως το καταλάβεις.

Hint:
Δες τι γράφει το avatar σου...

...

Αυτό που μας κάνει Έλληνες δεν είναι το DNA μας, γιά το οποίο αν κάναμε ένα τεστ θα κλαίγαμε όλοι μαύρο δάκρυ, αλλά η γλώσσα και μόνο! :107:
Η καθημερινή διάβρωσή της οπουδήποτε, οδηγεί με ακρίβεια στο να μην ξεχωρίζουμε εμάς από όλους τους άλλους*.

...

Ας πάρουμε μερικά παραδείγματα:

...

Ποιό - πιο. :141: Το "ποιο" είναι ερωτηματική αντωνυμία, το "πιο" είναι επίρρημα που σημαίνει περισσότερο.

...

* Αυτό αφορά όλους αυτούς που κόπτονται γιά τους ξένους, αλλά δεν ενδιαφέρονται καθόλου να θυμίζουν τα γραπτά τους Έλληνες.

...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου, σωστες η λαθος, κατα τη δικη σου γνωμη παντα.

...
Το αν ένας ενισχυτής οδηγεί σωστά ή όχι ένα ηχείο, ή το αν ένα ηχείο έχει μπάσσο ή όχι είναι θέμα γνώμης;

...
Επισης νομιζω μου επιτρεπεις το δικαιωμα να εχω την δικη μου επιλογη για το τι θα κανω κ πως ετσι? ακομα κι αν ξεφευγω απ την στενη, κυριως γραμμη των πρεπει σου.
Επισης σ ευχαριστω που μ αφηνεις ( δε μ αφηνεις στ αληθεια , αλλα λεμε τωρα...) να εχω τα γουστα μου στη μουσικη για το πως θ ακουω, και με ποιο τροπο.
...
Για μηχανήματα μιλησα, όχι για μουσικές και γούστα.

...

Metric o Θεος, Metric ο Ισχυρος δηλαδη, οκ,

...
Αυτό τώρα απευθύνεται σ' εμένα ή σ' εσένα; :114:

Ισχυρίστηκα ποτέ εγώ ότι να εισάγει κάποιος ένα κορυφαίο εργαλείο σε ένα σύστημα που πάσχει σε άλλον τομέα θα το βελτιώσει ουσιαστικά;

Ίσα ίσα, με βάση αυτά που έγραψα, βγάζει κανείς εύκολα το συμπέρασμα ότι είμαι της γνώμης ότι αν δε βελτιώσεις άλλα πράγματα στο σύστημά σου, η χρήση της metric αποκλειστικά ως dac είναι σπατάλη.

Ρε Γιάννη τα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;

...

νουμερα απλα χωρις να εχεις ακουσει τιποτα.(οκ , μπορει να ασυμπεραινεις καποια πραγματα.)

αυτα.

:128:
Χωρίς να έχω ακούshει τι;

Το σύστημά σου ή γενικά;

Πού ξέρεις εσύ τι έχω ακούshει και τι όχι;

Πρέπει να βγάλουμε να μετρήσουμε τις εμπυρίες μας;

...

Αν ειχα χρονο , θα μπορουσα να σ απαντησω κι εγω μ ενα δικο μου κατεβατο πανω σ αυτα που πολυ γλυκα κ ομορφα μου λες, αλλα δυστυχως δεν εχω.
Αν βρω χρονο κ θελησω θ απαντησω καποια στιγμη.

...

αυτα.

:128:
Μη στενοχωριέσαι...

Όλο και κάποια "κλαίουσα ιτιά" :)116:) θα βρεθεί να (νομίζει ότι μπορεί να) μου "την πει" οπότε θα είσαι ελεύθερος να χειροκροτήσεις με την ησυχία σου.

Αυτά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

I received a shocking email today which was all wrong, wrong, wrong! When my blood pressure returned to normal, it dawned upon me that this wrong view is still held by many people today, even some who are, or want to be, audiophiles.

....

Louis Motek
----
LessLoss Audio
Α! LessLoss!! Βέβαια, βέβαια... Το είδα και σε άλλο μαγαζί.
Γέλασα μια φορά με το περιεχόμενο, δύο φορές (για να μην κλάψω) με τους "ψαγμένους" και "έμπειρους" χομπίστες που συζητάνε σοβαρά τα παραπάνω κείμενα. Προφανώς είναι έτοιμοι να "φάνε" ακόμα τις πιο χοντρές μπαρούφες, αρκεί να είναι πασπαλισμένες με λίγο αέρα χαϊεντίλας. Το τίμημα του να μαζεύεις μόνος "ακουστικές εμπειρίες" και 0 (μηδέν) γνώση.

Τέλος πάντων, δε θέλω να επεκταθώ γιατί τη συγκεκριμένη φίρμα την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση εδώ.
Τους είχαμε δώσει και βραβείο άλλωστε: Click

Με αυτά που γράφουν στο site δεν μπορώ να καταλήξω αν έχουν κάποια νοητική υστέρηση ή απλά είναι μερικά ακόμη άσχετα λαμόγια, αλλά προφανώς οι πελάτες τους είναι σε χειρότερη κατάσταση, οπότε χαλάλι τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Και δε φοβάσαι μη σε ρουφήξει; :114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι να φοβηθεί; Που να τον ρουφήξει ρε τόσο δα τρυπούλα τον χοντρό.

...
Sent from my Lumia 800 using Board Express

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: RE: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

...
Αυτο που θα ρουφηξει σιγουρα ειναι τα λ7!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155
Απάντηση: RE: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

...
Ναι! Αυτό το λες εσύ! Σκέψου να πάρει αυτό το χαζομαραφέτι και να τον ρουφήξει μέσα του, να τον κάνει vyzarou κοκκινομάλα μάγισσα και να τον στείλει στο μεσαίωνα, κι άντε μετά να πείσει τους ιησουίτες ότι δεν είναι ελέφαντας. Φτου σκόρδα!!! :105:

Reaction score
777
Εγώ νομίζω οτι για να έχει και award μάλλον θα κάνει τη διαφορά και θα ακούγεται.Πώς το πήρε το award????Εεεεε???

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Το άκουσαν στο σύστημά τους με τα αυτάκια τους!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Re: Απάντηση: RE: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Τ

Ναι! Αυτό το λες εσύ! Σκέψου να πάρει αυτό το χαζομαραφέτι και να τον ρουφήξει μέσα του, να τον κάνει vyzarou κοκκινομάλα μάγισσα και να τον στείλει στο μεσαίωνα, κι άντε μετά να πείσει τους ιησουίτες ότι δεν είναι ελέφαντας. Φτου σκόρδα!!! :105:
:204:

Είσαι τεράστιος! :624:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Ματζουνο-καλωδιο-κατάσταση νούμερο 6.943.421

Κάποιος, κάποτε μίλαγε για το journal της παραδοξολογίας, και νόμιζα ότι ήταν κυνικός. Τελικά ήταν πραγματιστής...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.972

Παιδιά ανησυχώ. Ο Ζαπ είναι καλά? Έχει ώρες να γράψει. :116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Παιδιά ανησυχώ. Ο Ζαπ είναι καλά? Έχει ώρες να γράψει. :116:
Tο ιδιο και ο abcd .. :107:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133