Κάθε Παρασκευή

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Πάντως στις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα είναι επίσης μια καλή λύση για τη θέρμανση μικρών χώρων ως 15 τ.μ. Καμιά φορά στο γραφείο κάθομαι δίπλα και ζεσταίνομαι. Λίγο οι λάμπες λίγο το ουισκάκι γίνεται η δουλειά :biggrin:
Εσυ, παιδί μου θα πάς μπροστά....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Δεν είναι σοβαρότητα, τύψεις είναι....
Τιιιιιι... μου πούλησες χαλασμένο βιντεοπροβολέα; :mad:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Τιιιιιι... μου πούλησες χαλασμένο βιντεοπροβολέα; :mad:
τώρα το πήρες χαμπάρι...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Βρε σεις!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710

Σήμερα Τσικνοπέμπτη όμως.
Επιτέλους ήρθε και μας έλειψε τόσο πολύ !!!!!

Reaction score
171

Μάλλον δε θα μπορέσω.. Εχει μπάμιες σήμερα το μεσημέρι! :tongue:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710

Ποιό πανηγύρι; Σήμερα έχουμε σούπα με σπαράγγια, πράσα και σέλινο.

Reaction score
171

Αλλος για Σίνδο τράβηξε, άλλος να παίξει πιάνο, κάποιος το 'παιζε άρρωστος,
και μόνο εγώ, ο Ichaltou και ο Αχιλλέας τηρήσαμε την παράδοση σε γνωστό στέκι με σούβλες..

A

amoustakas

Guest

Τώρα γύρισα σπίτι από την πρόβα. Έπαιζα τη σονάτα υπό το σεληνόφως συνοδεύοντας στίχους Καβάφη και σκεφτόμουν το Μελίδη να κόβει το χωριάτικο το λουκάνικο και να κρατάει το ακριανό κομμάτι το ξεροψημένο... (Δεν κάνω πλάκα!)

Νηστικός από το πρωί πήρα μες στη βροχή ένα κομμάτι πίτσα η οποία τελικά ήταν κρύα! Γ@μ# τα τσικνίσματα... Για πέστε (εεεεε.... δείξτε) τι φάγατε; Και το κυριότερο..... τι ήπιατε;

Reaction score
54

Τώρα γύρισα σπίτι από την πρόβα. Έπαιζα τη σονάτα υπό το σεληνόφως συνοδεύοντας στίχους Καβάφη και σκεφτόμουν το Μελίδη να κόβει το χωριάτικο το λουκάνικο και να κρατάει το ακριανό κομμάτι το ξεροψημένο... (Δεν κάνω πλάκα!)

Νηστικός από το πρωί πήρα μες στη βροχή ένα κομμάτι πίτσα η οποία τελικά ήταν κρύα! Γ@μ# τα τσικνίσματα... Για πέστε (εεεεε.... δείξτε) τι φάγατε; Και το κυριότερο..... τι ήπιατε;
Με τέτοιες εικόνες και ψυχικό υπόβαθρο θα πρέπει να έδωσες ρεσιτάλ παρερμηνείας :smile:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Είσαι θεός... Ό Αλέξ, που εκτελεί χρέη απουσιολογου, σου έβαλε μια αδικαιολογητη γιατί λέει δεν τον έπεισαν οι δικαιολογίες σου... Να μην επαναληφθεί.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

A

amoustakas

Guest

Λέγε τέτοια και θα σκάσω αύριο πρωί πρωί στου Μελίδη με το κρασοπότηρό μου (χρησιμοποιώ εκείνο το μεγάλο το γυάλινο του ΙΚΕΑ). Η επόμενη πρόβα είναι την Τρίτη και αιτούμαι από τώρα άδεια!

Γιάννη όλα καλά; Καιρό έχουμε να τα πούμε! Μια συνοδεία απλά κάνω σε απαγγελία ποιημάτων σε δρώμενο. Ίσα ίσα ακούγομαι οπότε το ίδιο ισχύει και για τα φάλτσα (ουκ ολίγα....). Το ωραίο είναι ότι ερχόντουσαν στην αίθουσα όλες οι τσίκνες από τα λαδάδικα.. Οπότε έβραζα-έβριζα από μέσα μου... Μιλάμε για ρεσιτάλ πείνας. Είχα φάει μόνο μια μπουγάτσα με τυρί από το πρωί. Τέλος. Δεν ξαναμπλέκω με πολιτιστικές μπούρδες.

D

Deleted member 23222

Guest

... Μιλάμε για ρεσιτάλ πείνας. Είχα φάει μόνο μια μπουγάτσα με τυρί από το πρωί. Τέλος. Δεν ξαναμπλέκω με πολιτιστικές μπούρδες.
Έχουμε σαν λαός κάπως διαφορετικό DNA...
Κάποιοι όταν τρώνε μπουγάτσες ανεβάζουν πίεση κι άλλοι διαβήτη...:tongue:

A

amoustakas

Guest

Συνήθως χτυπάω μία και μία. Έτσι για να επέλθει ισορροπία. :biggrin:

Πάλι νηστικοί μείναμε και σήμερα... Ευτυχώς γιατί άρχισα δίαιτα εν όψει καλοκαιριού... Θέλω να τα χάσω σιγά σιγά τα κιλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa