VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
ΤσικνοΠεμπτη, να ψηνεις στο μπαλκονι με τους κολλητους με 4 βαθμους θερμοκρασια και την τσικνα να δημιουργει αιθαλομιχλη στα νοτια προαστια. Αξια Ανεκτιμητη ......
Μου φαίνεται εύσχημος τρόπος για να βρίσκει θύμα...Η γυναίκα μου έχει βρει τη χαρά της και λέει με μεγάλο καμάρι στις φίλες της ότι ο σύζυγος της μαγειρεύει νοστιμιές.
Συμφωνώ απολύτως. Ας βάλω φωτο από τα παλιά.ΤσικνοΠεμπτη, να ψηνεις στο μπαλκονι με τους κολλητους με 4 βαθμους θερμοκρασια και την τσικνα να δημιουργει αιθαλομιχλη στα νοτια προαστια. Αξια Ανεκτιμητη ......
Αμ έλα που δεν φαίνεται...Σ΄αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το ντουμάνι που έγινε στη γειτονιά...
δοκίμασε από το αγγλικό αμαζον αν δεν έχεις ξανααγοράσει από εκεί και αν δεν καταλαβαίνεις γερμανικά. Για να καταλάβεις εγώ δεν ξέρω γερμανικά αλλά τα κλικ είναι ίδια σε όλα τα site και έχω αγοράσει του κόσμου τα πράγματα από το γερμανικό γιατί συνήθως είναι λίγο πιο φθηνά, όχι πάντα.μπορω ν αγορασω απο amazon τωρα ομως?
με πιστωτικη κατευθειαν?
δε το χω...δε τα ξερω καλα..
Όχι ακόμα...Πρέπει να συνδέσεις την πιστωτική σου. Τώρα με τα capital controls δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται αν θα σε αφήσει να αγοράσεις.
Όχι ακόμα...
Ακριβώς γι' αυτό.Αφού έγιναν εκλογές και νίκησε πάλι...![]()
http://www.skroutz.gr/s/3972863/Lotus-Grill-G340.htmlλοιπον, σοβαρα τωρα, θελω λινκ για να παραγγειλω απο καπου καμια Lotus
βοηθατεεε
Ο ίδιος με τη Lotus. Εδώ.Για το... πράσινο αυγό υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Ή μόνο παραγγελία από εξωτερικό (είναι και ολόκληρο γομάρι);
oh yeah!!!Melina, παίζει κάνα βανάκι για Θεσσαλονίκη;![]()
τι γίνεται; εντάξει, μοναχοφάης το καταλαβαίνω αλλά να μην μοιράζεσαι και την εμπειρία σου πάει πολύ δεν νομίζεις;Λοιπον, ευχαριστω Xfader, για την πληροφορια, ο αντιπροσωπος ειναι κοντα στο σπιτι κ στο γραφειο, εδω σ εμενα, Θεσνικη, εχει και Lotus και Little Green Egg. Η πρωτη βγαινει στα 180 ε περιπου και εχει ετοιμοπαραδοτες, και η αλλη καμια 1100 κ βαλε , οποτε μαντεψτε ποια θα παρω...δυσκολακι, αλλα θα τα καταφερετε μαλλον.... Δευτερα βραδυ εχει ψησιμο...χιχιχιχιχιι!!!