melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.952
Πουλάει, οπότε κολοκυθόπιταΥ.Γ. Η μόδα που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια σε πολλά νέα εστιατόρια να έχουν για motto τη φράση "Σαν της μαμάς" είναι για μένα εγγύηση αποτυχίας.![]()
Πουλάει, οπότε κολοκυθόπιταΥ.Γ. Η μόδα που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια σε πολλά νέα εστιατόρια να έχουν για motto τη φράση "Σαν της μαμάς" είναι για μένα εγγύηση αποτυχίας.![]()
Κατεβα ενα μεσημερι Ψυχικο να μου πεις την γνωμη σου για ενα συνοικιακο μαγειρειο....Κι όμως, με αγαπάει περισσότερο απ' όλους. Περίεργο...
Το δύσκολο είναι μέχρι να πείσεις κάποιον που έχει μεγάλη ιδέα για τις ικανότητές του, ποιος είναι ο πραγματικός ανταγωνισμός. Αν το κάνεις ευγενικά και σωστά μπορείς να γλιτώσεις την παρεξήγηση.
Το ίδιο ισχύει και για τους υμνητές. Ένας που βρίσκει ωραίο το φαγητό συνοικιακού μαγειρείου, δεν γίνεται να έχει άποψη για το φαγητό παραέξω.
Υ.Γ. Η μόδα που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια σε πολλά νέα εστιατόρια να έχουν για motto τη φράση "Σαν της μαμάς" είναι για μένα εγγύηση αποτυχίας.![]()
Και βέβαια θα έρθω. Δεν σνομπάρω το φαγητό ενός καλού μαγειρείου.Κατεβα ενα μεσημερι Ψυχικο να μου πεις την γνωμη σου για ενα συνοικιακο μαγειρειο....
Εχω κανει τεστ ντραιβ με τον ''μιζερο'' και εφαγε κανονικα ολο του το φαγητο ......Και βέβαια θα έρθω. Δεν σνομπάρω το φαγητό ενός καλού μαγειρείου.
Απλά το καλό είναι σχετικό και σπάνιο.
Και, δεύτερον, δεν συμπαθώ τα μαγειρευτά/ζουμερά φαγητά κατσαρόλας.![]()
Γενικά το seriouseats είναι κορυφαίο site στο είδος του. Το είχα για χρόνια homepage.
Αδριανειου 35 στο Νεο Ψυχικοπου ειν ρε βλασσ στο ψυχικο?
Πουτανόψαρο;Για να ψησω πουρναροψαρο τι ψησταριά προτείνεται ;
Κυνήγι στα κάρβουνα;Για να ψησω πουρναροψαρο τι ψησταριά προτείνεται ;
Δες πιο γιαννη που εχω γράψει εχει λινκς στο amazon.deλοιπον, σοβαρα τωρα, θελω λινκ για να παραγγειλω απο καπου καμια Lotus
βοηθατεεε
Check for yourself αλλα μαλλον όχι...μπορω ν αγορασω απο amazon τωρα ομως?
με πιστωτικη κατευθειαν?
δε το χω...δε τα ξερω καλα..
Και ξαναμαναματαλέγω, δεν είναι σαν τη γεύση του κάρβουνου επειδή παίρνει κάρβουνα. Απλά την ώρα που οι άλλοι ακόμη βάζουν κάρβουνα για να τα ανάψουν στις συμβατικές, αυτή ήδη ψήνει. Κι επίσης δεν υπάρχει καπνός, τσίκνα κτλ επειδή δεν καίγονται τα λίπη κάπου. Ψήνουμε με τα κουστούμια! Είναι ότι καλύτερο υπάρχει για παρεούλα, οικογένεια κτλ όταν δεν μπορεί να μπει ψησταριά με κάρβουναλοιπον, σοβαρα τωρα, θελω λινκ για να παραγγειλω απο καπου καμια Lotus
βοηθατεεε