- Reaction score
- 36.684
Ρε γαμωτο το πρωτο ψησιμο πιτσα????
Βαλε κανενα t bone να δουμε τι γινεται....!!
Βαλε κανενα t bone να δουμε τι γινεται....!!
Από πάνω. Από κάτω πάλι...Θέλει τρία λεπτά ακόμααααα!
1. Σωστά1.Για να ψηθεί η πίτσα από πάνω υποθέτω πως έβαλες το γυάλινο καπάκι σωστά?
2. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι απαραίτητη η χρήση του καπακιού στην περίπτωση που ψήνεις κάτι που μπορείς εύκολα να του γυρίσεις πλευρά με μια λαβίδα,πχ τα μπριζολάκια που έχουν σειρά αύριο.
3. Αλλάζει κάτι σημαντικά στη λειτουργία της και την απόδοσή της η μη χρήση του καπακιού?
Άντε να δουμε και άλλες εντυπώσεις....1. Σωστά
2. Αύριο δεν θα ψήσω με καπάκι
3. Δεν ξέρω. Ελπίζω να μας λύσει την απορία κάποιος που ξέρει καλύτερα, για να αποφύγω τους πειραματισμούς.
Όπως καταλαβαίνεις δεν διεκδικώ δάφνες εξπέρ στο ψήσιμο, απλά μαθαίνω από τους πιο έμπειρους εδώ.![]()
Ναι.Γέμισε λούγκρες το μαγαζί![]()
1. Ναι, από το www.grill.gr1.Καλορίζικο το εεγαλειο. Απο εδω έγινε η αγορά; Αν ναι απο που εάν επιτρέπεται;
2. Τι θερμοκρασία ανέβασε με το καπάκι κλειστό;
Καλα ψησιματα και προ πάντων άοσμα
Αν εννοείς πως είναι πολύ πιο "αντρική" η παραδοσιακή ψησταριά συμφωνούμε.Γέμισε λούγκρες το μαγαζί![]()
Δεν γ@...ς και εσύ απ'ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα.........Αύριο θα δείξει τι ψάρια πιάνει (κι εγώ επίσης...).
Εγώ ζήτησα Λάουρα ....το Μανουέλα 58 είναι σαν μάρκα σουτιένένα έχω να σου πω,,,μεγάλη μπουκιά φάε ,μεγάλο λόγο μη λες....Μανουέλα..![]()
Είναι ακριβώς αυτό!Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις φαντάζει ως ιδανική λύση..γρήγορη ,καθαρή και ξεκούραστη.
Πάρτυ έχεις Λάουρα; Θα το κάψεις απόψε!Μωρή Ρόζυ ....δεν πετάγεσαι μέχρι Ευαγγελισμό να πάρεις και συνταγές από τον σεφ της Εντατικής .
Μπρόκολο ψητό με αυγά ποσέ και μπέϊκον από σαλάχι με Ω3![]()
Γιάννη, δεν ξέρω την ακρίβεια του θερμόμετρου, αλλά η καλή pizza θέλει πάνω από 250° C. Εκεί έγκειται και η διαφορά των ξυλόφουρνων που δίνουν αυτό το διαφορετικό στη γεύση και στην υφή.2. 150 βαθμούς
Με το καπάκι παίζεις με το είδος του ψησίματος. Μπορείς να κάνεις κάπνισμα, αργό ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες, μαγείρεμα και γενικά είδη ψησίματος που κάνεις και στον ηλεκτρικό φούρνο. Για κλασσικό BBQ, the greek way, δεν είναι απαραίτητο.Αλλάζει κάτι σημαντικά στη λειτουργία της και την απόδοσή της η μη χρήση του καπακιού?