- Reaction score
- 1
Απο web camera θα μπορούμε να δούμε το συγκρητικό;
όσοι δεν θα παρεβρισκόμαστε;
Τι θα έβλεπες από μία webcam; :131:Απο web camera θα μπορούμε να δούμε το συγκρητικό;
Τι θα πει τίποτα; Δεν πάει πολύς καιρός που οργανώθηκε συγκριτικό από μέλη του site στη Θεσσαλονίκη. Τίποτα είναι όλη αυτή η προσπάθεια;gia emas sth symproteyousa tipota?
Εφόσον δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε, θα βλέπαμε τις "χοντρές" διαφορές (αν υπάρχουν..)Τι θα έβλεπες από μία webcam; :131:
Το κλίμα θα το δεις. Διαφορές δεν θα δεις ούτε ανάμεσα στον καλύτερο και τον χειρότερο όλων των εποχών.Εφόσον δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε, θα βλέπαμε τις "χοντρές" διαφορές (αν υπάρχουν..)
όσο για τις "ψιλές" , για αυτές εμπιστευόμαστε τους παρευρισκομένους!
Όπως και να έχει, η εικόνα είναι εικόνα!
Αλλά και το κλίμα , το περιβάλλον να βλέπεις σε "βάζει" κατά κάποιο τρόπο στο συγκριτικό!
Είναι σαν να συμμετέχεις!!
Μην ανησυχείς, πρόλαβαν και σε ρουφιάνεψαν άλλοι :105:Εχμ, Δημητρη, δεν ξερω εαν με υπολογισες και μενα (και απαντωντας και στο pm σου), count me out...
Ποια ακριβώς δε σου άρεσε;Δυστυχως count me out. Δεν θα μπορεσω τελικα..
(οχι οτι οι "οφειλες" που εβαλε ο κ.κ. διαχειριστης μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος)
Ειλικρινα και με οση καλη διαθεση μπορω να συγκεντρωσω στο πληκτρολογιο μου, τι δεν σου αρεσε ακριβως? Ο ατυπος κανονας καλης συμπεριφορας και σεβασμου που υποδεικνυει να γραψεις τις εντυπωσεις σου πρωτα στο φορουμ στου οποιου το συγκριτικο ελαβες μερος? Ή το αυτονοητο του να παρευρεθεις εαν εχεις δηλωσει συμμετοχη?(οχι οτι οι "οφειλες" που εβαλε ο κ.κ. διαχειριστης μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος)
Δυστυχως count me out. Δεν θα μπορεσω τελικα..
(οχι οτι οι "οφειλες" που εβαλε ο κ.κ. διαχειριστης μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος)