Καιρος ηταν...

Reaction score
1
Απο web camera θα μπορούμε να δούμε το συγκρητικό;

όσοι δεν θα παρεβρισκόμαστε;

p@n

Reaction score
0
Αν το συγκριτικό είναι για περίεργους, είμαι μέσα :107:

Πηγή και υλικό?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: Re: Καιρος ηταν...

gia emas sth symproteyousa tipota?
Τι θα πει τίποτα; Δεν πάει πολύς καιρός που οργανώθηκε συγκριτικό από μέλη του site στη Θεσσαλονίκη. Τίποτα είναι όλη αυτή η προσπάθεια;

Reaction score
1
Τι θα έβλεπες από μία webcam; :131:
Εφόσον δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε, θα βλέπαμε τις "χοντρές" διαφορές (αν υπάρχουν..)

όσο για τις "ψιλές" , για αυτές εμπιστευόμαστε τους παρευρισκομένους!

Όπως και να έχει, η εικόνα είναι εικόνα!

Αλλά και το κλίμα , το περιβάλλον να βλέπεις σε "βάζει" κατά κάποιο τρόπο στο συγκριτικό!

Είναι σαν να συμμετέχεις!!

Reaction score
164
Εφόσον δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε, θα βλέπαμε τις "χοντρές" διαφορές (αν υπάρχουν..)

όσο για τις "ψιλές" , για αυτές εμπιστευόμαστε τους παρευρισκομένους!

Όπως και να έχει, η εικόνα είναι εικόνα!

Αλλά και το κλίμα , το περιβάλλον να βλέπεις σε "βάζει" κατά κάποιο τρόπο στο συγκριτικό!

Είναι σαν να συμμετέχεις!!
Το κλίμα θα το δεις. Διαφορές δεν θα δεις ούτε ανάμεσα στον καλύτερο και τον χειρότερο όλων των εποχών.

Reaction score
150
Συγνώμη αν το γράψατε είδη αλλά που θα γίνει το συγκριτικό μήπως εάν υπάρχει θέση μπορέσω να έρθω.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Κλείσιμο συμμετοχών

Στο σημείο αυτό κλείνουν οι αιτήσεις συμμετοχής στο συγκριτικό του ερχόμενου Σαββάτου. Ο αρχικός αριθμός συμμετεχόντων, μαζί με τους οργανωτές, ξεπερνά τους 20.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί ποια μηχανήματα θα διαγωνιστούν. Όταν γίνει η σχετική ανακοίνωση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.

Για λόγους αρχής, εξυπακούεται ότι όσοι οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, οφείλουν:
  • Να παρευρεθούν ώστε να μην έχουν στερήσει άδικα τη θέση σε κάποιο άλλο μέλος
  • Να γράψουν τις εντυπώσεις τους στο AVsite, πριν από οπουδήποτε αλλού
Το συγκριτικό θα ξεκινήσει στις 3μμ στο γνωστό χώρο της Projecting & Sounding Art,
Παράσχου 14 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9949071.

Attachments

Reaction score
2
Εχμ, Δημητρη, δεν ξερω εαν με υπολογισες και μενα (και απαντωντας και στο pm σου), count me out...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: Re: Καιρος ηταν...

Εχμ, Δημητρη, δεν ξερω εαν με υπολογισες και μενα (και απαντωντας και στο pm σου), count me out...
Μην ανησυχείς, πρόλαβαν και σε ρουφιάνεψαν άλλοι :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Καιρος ηταν...

Δυστυχως count me out. Δεν θα μπορεσω τελικα..

(οχι οτι οι "οφειλες" που εβαλε ο κ.κ. διαχειριστης μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος)

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242

(οχι οτι οι "οφειλες" που εβαλε ο κ.κ. διαχειριστης μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος)
Ποια ακριβώς δε σου άρεσε;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Καιρος ηταν...

Ειλικρινα και με οση καλη διαθεση μπορω να συγκεντρωσω στο πληκτρολογιο μου, τι δεν σου αρεσε ακριβως? Ο ατυπος κανονας καλης συμπεριφορας και σεβασμου που υποδεικνυει να γραψεις τις εντυπωσεις σου πρωτα στο φορουμ στου οποιου το συγκριτικο ελαβες μερος? Ή το αυτονοητο του να παρευρεθεις εαν εχεις δηλωσει συμμετοχη?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καιρος ηταν...

Χρήστο, εγώ πάλι θα πρότεινα να προσπαθήσεις να έρθεις στο συγκριτικό. Προσωπικά, αν ήξερα ότι θα ερχόσουν σίγουρα, θα είχα δηλώσει κι εγώ συμμετοχή, γιατί θα ήταν ευκαιρία να τα ξαναλέγαμε από κοντά μετά από τόσο καιρό.

Η άποψή μου είναι ότι κάποιοι από όλους εμάς πρέπει επιτέλους να κάνουν αυτά τα μικρά βηματάκια που απαιτούνται, για να πάψει αυτό το "ψυχροπολεμικό" κλίμα ανάμεσα στα δύο σάιτ. Στο κάτω κάτω, όλοι μας μοιραζόμαστε ένα κοινό χόμπι.

Reaction score
0

Ευχαριστως οταν τελειωσει το συγκριτικο να κουβεντιασουμε οτι θελετε.

Ο λογος που δεν απαντω και στα παιδια παραπανω και σε σενα Παναγιωτη, εχει να κανει καθαρα με το οτι σεβομαι την οποια προσπαθεια γινεται για το συγκριτικο και δεν θελω να δημιουργησω προβλημα !

Να εισαι καλα παντως !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO