Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
14
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Με ποιά εταιρεία πετάς στις εσωτερικές πτήσεις;

Με American Airlines. Απ' ότι είδα όμως έχουν κοινή πολιτική. Μόνο δύο δεν σε χρεώνουν για τη πρώτη βαλίτσα.

Reaction score
5

Γιατί αν πετούσες με κάτι Southwest ή Jetblue, τότε δικαιολογείται το έξτρα κόστος. Είναι σαν Easyjet/Ryanair. Ίσως τελικά έχει αλλάξει το policy γενικώς.

Reaction score
3

Το άλλαξαν πρόσφατα - η αγορά των αεροπορικών εταιρειών ειδικά με τη 9/11 έχει μεγάλη καθήζιση και προσπαθούν να επιζήσουν

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Η Α.Α. σε πάει απ'ευθείας στον προορισμό σου... :109::109:

Reaction score
14

Γεια σας από το Ντάλας. Πριν από λίγο έφτασα εδώ και όλα καλά.

Αργότερα θα σας περιγράψω πως ήταν ο πρώτος αγώνας ΝΒΑ που είδα. Προς το παρόν πάω να γνωρίσω τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Η πρώτη εντύπωση από εδώ είναι ότι...κάνει ζέστη!!

Reaction score
14

Την Παρασκευή λοιπόν το απόγευμα πήγα να παρακολουθήσω τον αγώνα ΝΒΑ που είχα προγραμματίσει.

Πραγματικά ο αθλητισμός εδώ είναι γιορτή, μακριά από τις εμετικές καταστάσεις που ὀλοι γνωρίζουμε. Βέβαια, η ασφάλεια είναι αυξημένη όμως όλα πάνε πολύ καλά.

Για να πας βέβαια στο γήπεδο και για αν φύγεις από αυτό υπάρχει πάντα μεγάλο μποτιλιάρισμα...

Εκεί μπορείς να δεις και τύπους σαν και το παρακάτω...

Άσπρη καλτσούλα, κρανάκι...και φουλ για μπάσκετ...:142::142:​

Attachments

Reaction score
14

Το γήπεδο είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Ντρέπεσαι να πατήσεις.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το εστιατόριο του γηπέδου. Βέβαια, οι τιμές εκεί είναι λίγο..τσιμπημένες, όπως και σε όλα τα είδη που θα αγοράσεις μέσα στο γήπεδο...

Και άλλη μια εικόνα του φανταστικού σταδίου.

Attachments

Reaction score
14

Τελικά η Νέα Υόρκη κέρδισε τον αγώνα. Ήταν όμως ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πραγματικά μια διαφορετική εμπειρία να βλέπεις τόσο καλούς αθλητές σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον.

Και φυσικά στο ταβάνι του σταδίου οι φανέλες των κορυφαίων παικτών που έχουν περάσει από την ομάδα.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον Julius Erving ή τον Charles Barkley και πολλούς ακόμα...

Τώρα, όπως σας είπα είμαι στο Τέξας.

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα.!!

Attachments

Reaction score
1.847

Γεια σας από το Ντάλας ...
Η πρώτη εντύπωση από εδώ είναι ότι...κάνει ζέστη!!
Από μια παλιά φίλη που μένει εκεί, ξέρω πως η υγρασία είναι ιδιαίτερα υψηλή.
... Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το εστιατόριο του γηπέδου. Βέβαια, οι τιμές εκεί είνα λίγο..τσιμπημένες, όπως και σε όλα τα είδη που θα αγοράσεις μέσα στο γήπεδο ...
Φαίνεται κι' απ' τη φωτογραφία, είναι φίσκα το μαγαζί! :138:

Reaction score
14

xaxaxa....το μαγαζί δεν είχε ανοίξει ακόμα όταν έβγαλα τη φωτογραφία. Ήταν ακόμα το γήπεδο κλειστό για το κόσμο..!!

Βέβαια, δεν ξέρω μετά τι έγινε.

Defkalion

Administrator
Reaction score
957

Να σου στείλω μια μικρούυυυυλα λίστα με πραγματάκια που θέλω να μου φέρεις;

Βαλίτσα έξτρα έχεις; :116::116::116:

Reaction score
14

Άσε Δευκαλίωνα, αυτό είναι θέμα. Ήδη χθες έστειλα ένα δέμα στην Ελλάδα γιατί δεν χωράει τίποτα.

Μόλις έφτασα στο Κολοράντο Σπρίνγκ. Εδώ είναι οι εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Ολυμπιακής Ομάδας για όλα τα αθλήματα. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα τεράστιο προπονητικό κέντρο.

Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες. :102:

Reaction score
14

To Ντάλας είναι μια μεγαλούπολη. Αν και δεν έχει πολλά πράγματα να δεις ως αξιοθέτα, εντούτοις μπορείς να βρεις πολύ καλό φαγητό και τεράστια εμπορικά κέντρα. Εντύπωση μου έκανε το Nike Outlet Store, που πουλούσε τις μπλούζες γύρω στα 6€...:131:

Ντάλας

Attachments

Reaction score
14

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος Κένεντι. Αν κοιτάξετε θα δείτε επάνω στο οδόστρωμα δύο σταυρούς. Είναι τα σημεία των πυροβολισμών.

Εκείνο που μου έκανε επίσης εντύπωση, είναι χθες το βράδυ που βγήκα, ότι στο night club που είχα πάει είχε αστυνομία μέσα και έξω. Φυσικά, στο κέντρο που είναι τα νυχτερινά καταστήματα, η παρουσία της αστυνομίας είναι παραπάνω από έντονη.
Μέσα στα club βλέπεις ότι θέλεις. Δεν είναι μύθος όμως ότι τα κορίτσια από το Τέξας είναι hot, ούτε ότι οι μιγάδες κουνιούνται καλύτερα...:116::116::116:

Attachments

Defkalion

Administrator
Reaction score
957

Δεν πιστεύω τίποτα αν δε δω φωτογραφικά τεκμήρια :135:

Reaction score
14

χαχα..δεν έχω φωτογραφικά τεκμήρια από εκεί.:116::116::116:

Reaction score
14

Όπως σας είπα, τώρα βρίσκομαι στο Colorado Springs στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις προετοιμασίας των Η.Π.Α. Πριν γράψω όμως γι' αυτές, δύο λόγια για το Colorado.

Είναι μια πανέμορφη περιοχή. Είναι αραιοκατοικημένο το μέρος που μένω και σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε ένα μεγάλο χωριό. Κοντά βρίσκεται η πόλη των Ινδιάνων αλλά και μεγάλα βουνά. Ένα από αυτά μάλλον θα το ξέρουν μερικοί. Ονομάζεται το βουνό αλλά και η περιοχή Pikes Peak.
Ήδη το Σάββατο ετοιμάζομαι να καταρρίψω ένα ρεκόρ...χιχιχι

Πληροφορίες μπορείτε να δείτε για το συγκεκριμένο μέρος και στην εξής σελίδα http://www.ppihc.com/

Τώρα κάνει αρκετό κρύο και βρέχει. Χθες όμως η μέρα ήταν πολύ καλή και το πρόγραμμα είχε....hiking

Βέβαια, δεν ήξερα το τι "μανίκι" θα έτρωγα. Μόλις όμως φτάσαμε στο σημείο που ξεκίναγε ο "περίπατος", κατάλαβα....

Δεν ξέρω αν σας φαίνεται εύκολο, όμως εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου. Τι Φαράγγι της Σαμαρειάς...εδώ μιλάμε για τρομερή κλίση και πολλά μα πάρα πολλά σκαλοπάτια.

Άλλη μια φώτο από τα μέσα περίπου της διαδρομής

Ναι, το πόδι μου είναι που το έχω βάλει να πάρει αέρα για να ξεπρηστεί.

Μετά από 1 ώρα ανάβαση, τελικά έφτασα στο τέλος...

Πολύ καλή γυμναστική, καθαρός αέρας αν και σε τέτοιο υψόμετρο χρειάζεται προσαρμογή. Ξέρω ότι ο Γιάννης ζηλεύει τώρα γιατί δεν τα χάνει κάτι τέτοια...:137:

Attachments

Reaction score
14

Όπως σας είπα λοιπόν, για τις επόμενες 10 ημέρες θα βρίσκομαι στις εγκαταστάσεις που γίνεται η προετοιμασία της Αμερικάνικης Ολυμπιακής Ομάδας. Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω ότι είναι σαν κόσμημα και πραγματικά είναι το μέρος όπου κάθε αθλητής αλλά και προπονητής θα ήθελε για να κάνει προπόνηση.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του κέντρου, όλα εδώ υπάρχουν για να υποστηρίζουν τον αθλητή τόσο στο κομμάτι της αθλητικής όσο και ψυχικής προετοιμασίας. Θα πρέπει να μην αισθάνεται μόνος και να έχει όλες τις ανέσεις. Βασικά, τίποτα δεν θα πρέπει να του αποσπάει τη προσοχή και να είναι ανεπηρέαστος στη δουλειά του.

Η είσοδος του προπονητικού κέντρου.

Το καλωσόρισμα σε όλες τις γλώσσες.

Τμήμα της τραπεζαρίας των αθλητών

Attachments

Reaction score
14

Άλλες απόψεις του ενός από τα 21 κτήρια που απαρτίζουν το συγκρότημα των εγκαταστάσεων.

Το κέντρο σκοποβολής

Το κέντρο πάλης

Attachments

Reaction score
14

Δεν χρειάζεται βέβαια να πω ότι υπάρχει πλήρης Ιατρική κάλυψη. Κάτι που μου έκανε εντύπωση συγκρίνοντας με τα δικά μας δεδομένα, είναι ότι σε κάθε χώρο προπόνησης υπάρχουν μεγάλες οθόνες που δείχνουν σε πραγματικό χρόνο τις προσπάθειες των αθλητών. Έτσι, ο προπονητής μπορεί να δείξει άμεσα στον αθλητή τα λάθη του και φυσικά να έχει αρχείο όλων των προπονήσεων.

Κάθε 4 χρόνια, όπως τώρα, γίνεται ανακατασκευή των τμημάτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα καλύτερα στους αθλητές, είπε η διευθύντρια του κέντρου. Βέβαια, με τη δική μου ματιά, μακάρι να μου έδιναν τα "παλαιά"πατώματα για να κάνω προπόνηση ή έστω μερικά από τα μηχανήματα που διαθέτουν.

Το προπονητικό αυτό κέντρο είναι το ένα από τα 4 που υπάρχουν στις Η.Π.Α. Είδα και αρκετούς αθλητές να μένουν εδώ αλλά και τμήμα των προπονήσεων τους. Θα πρέπει κάποιος να ζήσει αυτή τη ζωή για να καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς να βελτιώνεις συνέχεια τον εαυτό σου και να είσαι ο πρώτος. Δεν μπορεί να περιγραφεί ο κόπος, η προσπάθεια και οι θυσίες των αθλητών.

Και φυσικά σύμφωνα με τα Αμερικάνικα πρότυπα μπορεί κανείς να βρει παντού τις παρακάτω ταμπέλες...

Αυτά προς το παρόν.. Να είστε καλά.:103:

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.736
Νεότερο μέλος
Marioslion