Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
3
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Οδηγίες προς ναυτιλευομένους :)
Πριν φύγουμε ταξίδι στο εξωτερικό χρήσιμο είναι να κάνουμε μία επίσκεψη στη τράπεζα μας
Πρώτο, μπορούμε να τους ενημερώσουμε για το ότι θα πάμε το ταξιδάκι μας. Αυτό βέβαια, μπορεί να έχει νόημα για μία κατηγορία πελατών και όχι για όλους
Δεύτερο, μπορούμε να έχουμε ένα μικρό λογαριασμό τον οποίο να τροφοδοτούμε μέσω web banking, απ' όπου και να βρισκόμαστε. Στη Citibank συγκεκριμένα τους λες ποιό λογαριασμό θέλεις να βλέπεις από το εξωτερικό ή και από το εσωτερικό.
Αρα έχοντας ένα μικρό λογαριασμό δεν κινδυνεύουμε από παρατράγουδα και όποτε χρειαζόμαστε μετρητό από το Internet του περνάμε ότι χρειαζόμαστε

Reaction score
14

Είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό, μολονότι κάνω πάρα πολλά ταξίδια και χρησιμοποιώ κάρτες. Νομίζω κατάλαβα και γιατί έγινε.

Για να παραγγείλω το Dell ήθελαν μια διεύθυνση εδώ στις Η.Π.Α. αλλιώς δεν μπορούσε να γίνει η παραγγελία. Έτσι λοιπόν έδωσα του ξενοδοχείου μαζί με τη χρέωση της κάρτας. Αυτό ήταν η αιτία. Άλλες αγορές δεν είχαν γίνει.

Reaction score
14

Λοιπόν μόλις γύρισα από ένα παιχνίδι χόκεϊ σε πάγο. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθώ τέτοιο παιχνίδι και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό όσο και σκληρό. Αργότερα θα βάλω και φωτογραφίες.
Αξίζει όμως αν κάποιος έχει την ευκαιρία να δει από κοντά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αύριο το πρόγραμμα έχει επίσκεψη στο Λευκό Οίκο και στο Καπιτώλιο.

Την επόμενη Παρασκευή το πρόγραμμα έχει αγώνα ΝΒΑ
Philadelphia 76ers vs. New York Knicks

στις παρακάτω θέσεις :
FLOOR RISER-WAITER SERVICE INCLUDED

Reaction score
14

Αυτό όμως που είδα σήμερα και μου έκανε εντύπωση είναι το παρακάτω αυτοκίνητο:

Στην εξής τιμή:

Attachments

Reaction score
5

Καλά. Έχεις δει τιμές αυτοκινήτων καινούριων; Τότε θα καταλάβεις γιατί τα μεταχειρισμένα είναι 'χώμα'.
Πήγαινε:
www.bmwusa.com
www.lexus.com
www.jeep.com
http://www.porsche.com/usa/

Μιλάμε για μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα, το καινούριο...:111:

Τα Jeep δε, που ο κόσμος εδώ τα έχει περί πολλού, εκεί είναι 'στα 2 το 1 δώρο'...:114:

Reaction score
14

Αυτό όμως που είδα σήμερα και μου έκανε εντύπωση είναι το παρακάτω αυτοκίνητο:
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, εκεί, τα έχουν για μαμάδες που παίρνουν τα παιδια τους από το σχολείο και για τα ψώνια από το supermarket.

Εδώ τα έχουν ....τα ψώνια.

Reaction score
14

ασε Μιχάλη μην το ψαχνεις... τηλεροασεις αυτοκίνητα φαγητό και ενδυση είναι σε τιμές που εμείς δεν είχαμε όυτε με την δραχμή..

Οσο για τα Τζήπ... εδώ θα έλεγα για ποιές είναι... αλλά θα με λογοκρίνουν

Reaction score
14

Ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε και το ήξερα. Όμως όταν βλέπεις ένα αμάξι σαν και αυτό -που εμένα μου αρέσει πολύ- να κάνει σχεδόν 8000€....γλυκαίνεσαι... χιχιχι

Reaction score
14

Ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε και το ήξερα. Όμως όταν βλέπεις ένα αμάξι σαν και αυτό -που εμένα μου αρέσει πολύ- να κάνει σχεδόν 8000€....γλυκαίνεσαι... χιχιχι
φέρτο εσύ και στο τελωνείο θα το περάσουμε ετσι....

στις πινακίδες θα κολήσουμε λίγο αλλά... χαλάλι... θα τις βγάλουμε Πατρινές!!!

Reaction score
14

Άστο εκει που είναι.

Αν εχει περάσει την 3ετία θα γίνεις ο καλύτερος φίλος του συνεργείου.
Και του βενζινά επίσης.
Για να μην πω κάτι για τον ασφαλιστή.

Reaction score
14

Να και η φωτογραφία από τον αγώνα του χόκεϊ.

Χθες η ημέρα είχε ταξίδι στην Ουάσιγκτον. Πραγματικά είναι πολύ όμορφα στο ιστορικό της κέντρο που ονομάζεται Mall αλλά δεν έχει σχέση με ψώνια....χιχιχιχ

Attachments

Reaction score
14

Επίσης είδα ένα πολύ ενδιαφέρον μου μουσείο Φυσικής Ιστορίας καθώς και Αεροναυπηγικής και Διαστήματος.

Οι ενδιαφέρουσες παρουσίες βέβαια δεν λείπουν από πουθενά...:116:

Attachments

VG

Reaction score
0

Titless and tasteless οπως λεν και στο χωριο μου...

Reaction score
3

Λόγω του ότι έλειπα το ΣΚ, έρχομαι λίγο καθυστερημένα να πω ότι τα αυτοκίνητα όχι μόνο είναι φτηνά αλλά και όλα σχεδόν κυκλοφορούν, όπως λένε οι Αμερικάνοι, fully loaded, και όχι πετσοκομένα

Reaction score
14

Σήμερα το πρόγραμμα είχε επίσκεψη στη πόλη της Φιλαδέλφειας.

Η Φιλαδέλφεια είναι μια μεγάλη πόλη με σημαντική ιστορία για τους Αμερικάνους. Για το λόγο αυτό έχουν φτιάξει ένα κέντρο σχετικά με την ιστορία τους.

Εκεί μπορεί κανείς να δει όλα τα ιστορικά γι' αυτούς γεγονότα από εποχή της ανακάλυψης της Αμερικής από το Χ.Κολόμβο έως και τα σχετικά σύγχρονα γεγονότα εποχής Μπους. Βέβαια, όλα αυτά υπό το πρίσμα του "Εμείς σώσαμε το κόσμο και χωρίς εμάς δεν θα είχε γίνει τίποτα', αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη που τη συστήνω αν κάποιος πάει εκεί.

Η πόλη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και έχει τη σύγχρονη όσο και κλασσική της μορφή. Είδα τα μέρη όπου έχουν γυριστεί κάποιες ιστορικές πια ταινίες, όπως το Φιλαδέλφεια με τον Τομ Χανκς και το Ρόκυ με το Σταλόνε.

Είναι η κλασσική σκάλα από το Ρόκυ ένα -αν θυμάμαι καλά- που την ανεβαίνει τρέχοντας και τον ακολουθεί όλος ο κόσμος.

Attachments

Reaction score
14

Φυσικά και ένα μικρό πάρτι μπάρμπεκιου ήταν και αυτό μέσα στο πρόγραμμα.:107::107::107::107:

Attachments

Reaction score
14

Λοιπόν σήμερα μας ενημέρωσαν, εν' ὀψη του ταξιδιού στο Τέξας την Κυριακή αλλά και για το επόμενο από το Τέξας στο Κολοράντο, ότι η πρώτη βαλίτσα για εσωτερικές πτήσεις στις Η.Π.Α. είναι 15$ και η δεύτερη 30$.
Θα πρέπει το σύνολο της κάθε βαλίτσας να μην ξεπερνάει τα 23 κιλά. Αν είναι μέχρι 30, τότε πληρώνεις 50$. Πάνω από 30 κιλά...δεν περνάει...

Εντάξει, για το βάρος το καταλαβαίνω. Αλλά να πληρώνεις έτσι και αλλιώς ακόμα και για μια βαλίτσα μου φαίνεται περίεργο. Εκτός και έχουν αφαιρέσει από τα εισιτήρια το κόστος και πληρώνουν μόνο οι...έχοντες βαλίτσες.

Reaction score
5

Με ποιά εταιρεία πετάς στις εσωτερικές πτήσεις;

Reaction score
2
/offtopic on

την άλλη εβδομάδα πάω αμερική για 3 βδομάδες (Σικάγο-Λος Αντζελες). Ποιά αεροπορική να προτιμήσω για τις εσωτερικές πτήσεις? καμιά ιδέα κανείς?
ευχαριστώ!

/offtopic off!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis