Καλη ταινια, καλη εικονα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.512
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Rango(2011)

Δεν ξερω βρε παιδια, αφηστε με στην ησυχια μου.
Καλυτερα να μας πει καποιος αλλος την γνωμη του.
Γιατί δεν μιλάς; Δεν θες να γίνεις "κακός"; :116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.512

Οριστε, πες τα εσυ λοιπον!
Όσο κι αν θέλω να το δω για το πολύ καλό animation, το αποφεύγω λόγω Johnny Depp. Όπου έχει "ανακατευτεί" επικρατεί μια κουλτουροατμόσφαιρα που με απωθεί.

Reaction score
14

Όσο κι αν θέλω να το δω για το πολύ καλό animation, το αποφεύγω λόγω Johnny Depp. Όπου έχει "ανακατευτεί" επικρατεί μια κουλτουροατμόσφαιρα που με απωθεί.
σωστος

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Για δωστε κριτικη στο λαο για το rango, να ξερουμε τι εχουμε να υποστουμε παλι!Παντος νομιζα οτι θα ηταν καλο μιας και παιζει ο depp...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Για δωστε κριτικη στο λαο για το rango, να ξερουμε τι εχουμε να υποστουμε παλι!Παντος νομιζα οτι θα ηταν καλο μιας και παιζει ο depp...
To χιουμορ ειναι παραξενη ιστορια.
Κατι που μπορει να αρεσει σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε εσενα και αντιστροφα.
Παντως, και πιθανολογω πως εχει γινει ηδη αντιληπτο ψιλοαπογοητευτηκα,
Βεβαια απο την αλλη ισως φταινε και οι Ιαπωνες...:121:

Reaction score
11

και εγω απογοητευτηκα και νομιζω το μοναδικο που θα μου μεινει ειναι τα τρεηλερ της ταινιας τα οποια οντως εβγαζαν γελιο.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Rango(2011)

Δεν ξερω βρε παιδια, αφηστε με στην ησυχια μου.
Καλυτερα να μας πει καποιος αλλος την γνωμη του.

IMDB βαθμολογια:7,6

Χμμ,όντως το χιούμορ είναι μια παράξενη ιστορία.
Οκ,υπάρχουν κάποιες στιγμές εκλάμψεως αλλά κατά τ άλλα θα δείτε ένα πολύ γνώριμο σενάριο και σε πολλές σκηνές ξέρετε τι θα επακολουθήσει ή τι θα πούν οι πρωταγωνιστές.
Πάντως το casting είναι αρκετά πετυχημένο(οι φωνές δίνουν ψυχή και χαρακτήρα στους ''ηθοποιού'') αν και ο Depp κάποιες στιγμές θυμίζει τον Jack Sparow.
Ψιλοαδιάφορη τελικά ως πλοκή όμως.....

...Θα πάθετε ταράκουλο με την εικόνα.Εντάξει γνωστό και αναμενόμενο πλέον αυτό με τα καρτουν αλλά το επίπεδο της λεπτομέριας εδώ είναι ένα σκαλί επάνω απο πολλές άλλες παραγώγες.Εικόνα με βάθος και πλούσια χρωματική παλλέτα παρόλο που διαδραματίζεται σε τοπίο ερήμου.Λίγα τα σκοτείνα πλάνα και αυτά όμως σε εξαιρετικό επίπεδο(όχι κορυφαίο οπως στο Tangled ή το How to Train your Dragon).
O ήχος ακολουθεί κατά συνέπεια με χορταστικές στιγμές για το sub και τα περιφεριακά σας όταν πρέπει.
Οι διάλογοι είναι πεντακάθαροι και οι λεπτομέριες ευδιάκριτες.

Reaction score
39

Χμμ,όντως το χιούμορ είναι μια παράξενη ιστορία.
Οκ,υπάρχουν κάποιες στιγμές εκλάμψεως αλλά κατά τ άλλα θα δείτε ένα πολύ γνώριμο σενάριο και σε πολλές σκηνές ξέρετε τι θα επακολουθήσει ή τι θα πούν οι πρωταγωνιστές.
Πάντως το casting είναι αρκετά πετυχημένο(οι φωνές δίνουν ψυχή και χαρακτήρα στους ''ηθοποιού'') αν και ο Depp κάποιες στιγμές θυμίζει τον Jack Sparow.
Ψιλοαδιάφορη τελικά ως πλοκή όμως.....
...Θα πάθετε ταράκουλο με την εικόνα.Εντάξει γνωστό και αναμενόμενο πλέον αυτό με τα καρτουν αλλά το επίπεδο της λεπτομέριας εδώ είναι ένα σκαλί επάνω απο πολλές άλλες παραγώγες.Εικόνα με βάθος και πλούσια χρωματική παλλέτα παρόλο που διαδραματίζεται σε τοπίο ερήμου.Λίγα τα σκοτείνα πλάνα και αυτά όμως σε εξαιρετικό επίπεδο(όχι κορυφαίο οπως στο Tangled ή το How to Train your Dragon).
O ήχος ακολουθεί κατά συνέπεια με χορταστικές στιγμές για το sub και τα περιφεριακά σας όταν πρέπει.
Οι διάλογοι είναι πεντακάθαροι και οι λεπτομέριες ευδιάκριτες.
Συμφωνώ σε όλα. Περίμενα περισσότερα...

Όσοι θέλουν ανα ευχαριστηθούν πολύ πολύ ωραία εικόνα ας το δουν. Μέχρι εκεί.
.
.
Φτου σου ρε π.. μου!!! Και ήμουν σίγουρος ότι θα με πετούσε στη 200η σελίδα αυτού του όμορφου νήματος....
Next please....

Reaction score
1

Δύο δίδυμα αδέρφια ακούνε τη διαθήκη της πρόσφατα απελθούσας μητέρας τους όπου με έκπληξή τους μαθαίνουν ότι ο χαμένος πατέρας τους είναι ακόμα ζωντανός, καθώς επίσης κι ότι έχουν ακόμα ένα αδερφό. Δύο γράμματα τους δίνονται για να παραδοθούν στα πρόσωπα αυτά αφού βρεθούν.

Αυτή είναι η αρχή μία ιστορίας στην Παλαιστήνη, στο παρελθόν, την αγάπη, τον πόνο, το οικογενειακό δράμα που ξεδιπλώνεται σε ένα μοτίβο πολέμου και εξαθλίωσης. Μία ιστορία γεμάτη συναισθήματα και εξαιρετικές ερμηνείες, φωτογραφία και σκηνοθεσία. Ακόμα κι όταν πήγα να νιώσω λίγο κουρασμένος από τη πλοκή, οι χαρακτήρες μ αποζημίωναν, ήξερα ότι έβλεπα κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό.

Και το φινάλε έρχεται να εξυψώσει τη ταινία και να αποζημιώσει τον θεατή που μπήκε στη διαδικασία να δεθεί με τους χαρακτήρες, να νιώσει τα συναισθήματα και να αφεθεί στη διήγηση της ιστορίας.

Η ταινία μπορεί άνετα να συγκριθεί με αρχαία ελληνική τραγωδία στο τρόπο που ξεδιπλώνεται η ιστορία μπροστά μας, δε θέλω να πώ παραπάνω αλλά νομίζω ότι θα γίνω κατανοητός σε όσους τη δούν.

Δε ξέρω άν πρέπει να τη προτίνω παρόλα αυτά σε όλους. Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες για Oscar ίσως είναι η πιό συναρπαστική(χωρίς να γίνεται εξεζητημένη σαν τον κυνόδοντα) αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι μήπως η ιστορία κουράσει κάποιους που δε θα αντέξουν μέχρι το τέλος που θα τους αποζημιώσει. Εμένα πάντως μου άρεσε από την αρχή ώς το τέλος για πολλούς λόγους. Περιμένω κι άλλες γνώμες.

Εικόνα σε 16:9 αρκετά καλή και ήχος ικανοποιητικός χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις(όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε).

imdb:8.2

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν γνωριζω εαν εχει αναφερθει στο παρών νήμα η συγκεκριμένη αλλά σήμερα είδα μια ταινία που χωρίς να κρύβει κάποιου είδους πρωτοτυπία με κράτησε στην πολυθρόνα μου για λίγο περισσότερο απο 2 ώρες.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του Barney Panofsky απο τον πρώτο του γαμο στην Ιταλία έως και τον θάνατο του στην Αμερική μέσα σε 40 , περίπου, χρόνια . Ο Barney και η οικογένεια του, που παρουσιάζεται με την εμφάνιση του πατέρα του Ντ.Χοφμαν, είναι ένας πολιτικά μη ορθός τύπος, πότης και μανιώδης καπνιστής πούρων ο οποίος ενδιαφέρεται κυρίως για τον εαυτό του.
Όλα αυτά μέχρι που θα γνωρίσει την τρίτη του γυναίκα...

Η ερμηνεία του Paul Giamatti είναι συγκλονιστική και δικαίως πήρε την χρυσή σφαίρα.

Η βαθμολογία της ταινίας 7,4

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Χαιρομαι διοτι, εν τη απουσια μου, ειδατε ωραιες ταινιουλες.
Neronas η συζυγος με εχει "πρηξει" για το "Incedies" οποτε ειναι μεσα στα αμεσα features.
Παντως αποψε ελεγα να δω κατι...γιαματο:121:

Reaction score
6

Ανδρέα όντως ο Giamatti είναι Γιαμάτος!
Φανταστική ταινία. Και να φανταστείς ότι την άρχησα κουρασμένος αργά το βράδυ πιο πολύ για να με νανουρίσει.
Τελικά με ξαγρύπνησε! Και μαζί με μένα και τη γυναίκα μου.
Είμαι σίγουρος ότι σήμερα (αν την είδες τελικά) θα γράψεις ...γιαμάτα πράγματα για την ταινία.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Παντως βλεπω , παρακολουθειτε αυστηρη σειρα στις ταινιες με κριτηριο...κυκλοφοριας!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Space Battleship Yamato(2010)

Θυμαμαι, που λετε, οταν ημουν μικρος εκεινες τις υπεροχες σειρες στην ελληνικη τηλεοραση με τιτλο "Star blazers"
Ηταν ισως το μονο anime που ειχα δει που θα μπορουσε να σε κανει να δακρυσεις, και οχι να γελας οπως συνεβαινε με τα υπολοιπα.
Αυτο ειχε εξαψει την περιεργεια μου, το κατεταξα αναμεσα σε αυτα που μου αρεσαν , και το παρακολουθουσα ανελλιπως.

Οταν ειδα λοιπον πως θα κυκλοφορησει ξανα με τον τιτλο "Space Battleship Yamato", οχι σε anime αυτη την φορα, ημουν τρισευτυχισμενος.
Αξιζε ομως τον κοπο?

Χμ, θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον περισσοτερο αντικειμενικος.
Και σε αυτη την περιπτωση θα χωρισω το κοινο σε δυο κατηγοριες.
Σε αυτους που εχουν δει εστω και ενα επεισοδιο του "Star Blazers" και στους νεοτερους που δεν ειχαν την τυχη.

Οι πρωτοι, στους οποιους ανηκω, θα ενθουσιαστουν.Σχεδον πιστη αντιγραφη, το ιδιο "κλιμα", διομισυ ωρες επιστροφης στα χρονια της αθωωτητας.
Οι δευτεροι θα δουν κατι αλλο.Ιαπωνεζικο star trek 70's, μετριες ερμηνειες, υπερβολικη διαρκεια.

Και οι δυο βεβαια θα απολαυσουν υπεροχη εικονα και ηχο αλλα οι πρωτοι θα ειναι μαγεμενοι ωστε να δωσουν ιδιαιτερη σημασια,
οι δε δευτεροι προφανως...κουρασμενοι.
Παντως τα ειδικα εφε ειναι αψογα και το soundtrack μεγαλειωδες.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:6,8 Στα δικα μου ματια θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 7,8 αλλα ακομα και αυτη-η βαθμολογια εννοω-ειναι αποτελεσμα των δυο συνιστωσων που αναφεραμε.

(zizik...με κλειστα τα ματια δωσε την παραγγελια απο χθες)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Και για οσους δεν θυμουνται το starblazers ιδου μια υπενθυμιση

[YOUTUBE]ItKC89IVEJc[/YOUTUBE]

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δεν μου λετε κυριοι Συντονιστες,
αυτο το νημα συμπληρωσε 200 σελιδες, (παρα μια)2000 απαντησεις και ειναι το τριτο δημοφιλεστερο του AVSite.
Δεν θα το εορτασουμε αναλογως?:126:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef