Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.793
Ναι αλλά τα κορυφαία της είναι παθητικά, βλέπε σειρά Confidence & σειρά Evidence !!!!!
To κορυφαιο σαν χαρακτηρισμος ειναι κατι σχετικο. Αναλογως που και για ποιο σκοπο θα τα χρησιμοποιησεις. Τα ΑΙΡ 25, Μ3Α, Μ4+ κορυφαια ειναι, αλλα μαλλον ειναι πλεονασμος για ακροαση μουσικης σε σπιτι, τουλαχιστον σε κλασικο ελληνικο σπιτι. Αντιθετα τα BM15A ειναι καταλληλα για χρηση σε σπιτι.Γ. ΚΟΨ. said:Ναι αλλά τα κορυφαία της είναι παθητικά, βλέπε σειρά Confidence & σειρά Evidence !!!!!
Πολλές φορές δεν πάμε εκεί που θέλουμε (π.χ. ενεργά επετειακά ATC50)kostas said:Πως και πηγες σε παθητικα Dynaudio; Η συγκεκριμενη εταιρεια εχει πολυ καλα ενεργα ηχεια.
Αυτό δεν το χάνω με τίποτα!Αντώνης Χατζηκωνσταντής said:Α! Η νηστεία τελειώνει το άλλο Σ/Κ και δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεση για το ταβερνάκι με το Juke Box…
Λευτέρη, επειδή ενδιαφέρθηκες κι εσύ κάποτε για τον συγκεκριμένο προενισχυτή της Cary, απλά σου αναφέρω ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει έναν πολύ όμορφο και ισορροπημένο ήχο με κάποιες επιπλέον ευκολίες που δεν έχει ο δικός μου λαμπάτος ιδιοκατασκευής.ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2175 said:μμμ...αινιγματικός....
Μωρέ και με τους Ελληνες το ίδιο συμβαίνει.g.kar said:Οταν έρθει με το καλό το Tascam θα κάνουμε ακρόαση στο χώρο μου.
Υπομονή, γιατί με τους Ιταλούς ποτέ δεν ξέρεις .