Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
23.727
@ JPAUDIIO
Να δοκιμάσεις να δοκιμάσεις και τα μονόκλωνα , πες μας μετά τι άκουσες
Η αλήθεια είναι στην διπλοκαλωδίωση που συζητείται και έλεγε ο east (εάν και εγω δεν νομίζω ότι κάνει μεγάλη διαφορά η διπλοκαλωδίωση) εάν κάποιος ήταν να χρησιμοποιήσει μονόκλωνο και λεπτό - υπολογίζοντας και την διάμετρο του βάση του skin effect - καλώδιο για τις υψηλές .... θα είχε κάνει κάτι για καλό. Συμφωνείς ;
@ JPaudio
Να δοκιμάσεις να δοκιμάσεις και τα μονόκλωνα , πες μας μετά τι άκουσες
Η υψηλή επαγωγή τι κάνει υποτίθεται θεωρητικά στον ήχο ; Καθυστερεί μόνο χρονικά τς υψηλές (δεν τις εξαφανίζει, μειώνει όμως καθόλου) ;

Η υψηλή χωρητικότητα είναι που τις εξαφανίζει -μειώνει ;

Last edited:

Reaction score
3.826
Η υψηλή επαγωγή τι κάνει υποτίθεται θεωρητικά στον ήχο ; Καθυστερεί μόνο χρονικά τς υψηλές (δεν τις εξαφανίζει, μειώνει όμως καθόλου) ;

Η υψηλή χωρητικότητα είναι που τις εξαφανίζει -μειώνει ;
Στα 2 μέτρα μήκος καλωδίου κι εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να μετρήσω κάποια διαφορά στον ήχο ,πόσο μάλλον εσείς που βασίζεστε μόνο στο ταπεινό αυτί σας το οποίο δεν διαθέτει ούτε μια usb θύρα.

Reaction score
23.727
Στα 2 μέτρα μήκος καλωδίου κι εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να μετρήσω κάποια διαφορά στον ήχο ,πόσο μάλλον εσείς που βασίζεστε μόνο στο ταπεινό αυτί σας το οποίο δεν διαθέτει ούτε μια usb θύρα.
Είπα (ρώτησα) θεωρητικά τι κάνει. ( ; )

Όχι τι μετράει ή τι ακούγεται ή ότι άλλο.

Reaction score
3.826
Χροιές ακούτε κύριε;
Περάστε έξω, δεν είναι για εσάς τα DAC με λυχνίες σχεδίασης της Lampizator.
Ουσιαστικά δεν θέλουμε να έρθετε σε επαφή ποτέ με τους ευχαριστημένος κατά τα άλλα πελάτες μας .
Περαστικά σας και έξω απ" δω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.595
Νεότερο μέλος
dgiannitakis