- Reaction score
- 107.566
Δεν τελείωσαν ακόμη;εξ άλλου οι ταινίες που βλέπω συνήθως είναι μαυρόασπρες του 1938-46
Δεν τελείωσαν ακόμη;εξ άλλου οι ταινίες που βλέπω συνήθως είναι μαυρόασπρες του 1938-46
Πας σινεμά Γιωργάκη;Δεν τελείωσαν ακόμη;![]()
- όχι ανακαλύπτω συνέχεια , και έχουν και κάτι κορίτσιαΔεν τελείωσαν ακόμη;![]()
Kοίτα ..αν εννοείς τα του ήχου και της εικόνας και της αντιπαράθεσης που αναπτύχθηκε ως προς το που είναι καλύτερα ,δεν έχω άποψη γιατί το "αθλημα" του home cinema το εγκατέλειψα νωρίς, χωρίς όμως και να ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά με αυτό. Από την άλλη όσο καλή εικόνα και καλό ήχο να έχει κάποιος, δε μπορώ να συγκρίνω την εμπειρία της παρακολούθησης μιας ταινίας μέσα στους τέσσερις ίδιους τοίχους που βλέπω κάθε μέρα με την ευχαρίστηση μιας εξόδου που θα περιλαμβάνει "σινεμαδάκι".Σωστος και ωραιος!
Ελα ομως που υπαρχουν και τα αλλα "συμβαντα" που περιγραφουν οι αλλοι εδω, και που, προσωπικα, μου εκαναν να κοψω το σινεμα αν και σφόδρα κινηματογραφοφιλος δεκαετιες!
Καλά εσύ είσαι και παράξενη γεροντοκόρη...δεν είσαι μέτρο σύγκρισης..Τα κινητά ξέχασες.Τσεκάρουν οι υπουργοί τα μηνύματά τους κάθε πέντε λεπτά...
Εμείς πάμε μόνο άκυρες ώρες και μέρες, καθόμαστε τελείως μπροστά (4η-5η σειρά) και τα γλυτώνουμε τα περισσότερα.
Και, εκτός απο την αίθουσα Atmos, ποτέ σε Village.![]()
πολλες φορες ισχυει στα σπιτια μας να εχουμε καλυτερο ηχο και εικονα!μου θυμίζετε τα παιδάκια που που νομίζουν ότι ο μπαμπάς τους είναι ο πιο δυνατός του κόσμουη εμένα οταν πήρα Home cinema αυτά τα έτοιμα της Samsung και έλεγε 1000 watt και θυμάμαι το έλεγα σε κάναδυο φίλους " πήρα home cinema 1000 watt σκοτώνει"
είναι μεγάλη κουβέντα να λες παίζω καλύτερα απο cinema, και δεν λέμε για cinema θερινά, η της γειτονιάς που το έχει η κυρα Μαρία που δεν ξέρει που της πηγενουν τα τέσσερα και το μόνο που την νοιάζει ειναι να κόβει εισιτήρια, σύμφωνο η vmax στα vilage δεν έχει καθόλου καλή εικόνα και ο ήχος μετριος και αυτό λόγο όγκου που να γεμίσεις τέτοια τεράστια οθόνη και τοσο μεγάλη αίθουσα, λογικό, και σύμφωνο οτι εικόνα μπορείς να έχεις καλύτερη απο cinema, αλλά ήχο?? και η κοπέλα (gloriana) που φαντάζομαι δεν γνωρίζει πολλά της φαίνεται παράξενο να παίζει κάποιο σύστημα καλύτερα απο vilage! η βάσει σε ενα hc είναι ο χώρος, είναι το A και το Ω, δεν μπορεί να πει κάποιος που παίζει σε σαλόνοκουζίνα χωρίς την κατάλληλη φροντίδα χώρου, χωρίς τοίχο απο μια μεριά, η γωνιά απο την μια μεριά, η που έχει μέσα οτι μπορεί να έχει ενα σαλόνι και μια κουζίνα και να λέει παίζω καλύτερα απο ένα cinema!
η να παίζει με ένα πολύκαναλο ενισχυτή του χιλιαρικου πού είναι 7×100W και αυτά ψεύτικα και ηχεία βιβλιοθήκης και να παίζεις καλύτερα απο cinema
είναι πραγματικά αστείο! για να παίξει καλύτερα απο ενα cinema πρέπει να έχεις ενα χώρο φροντισμένο ακουστικά και αν είναι dedicated είσαι ο καλύτερος, να έχεις αρκετά καλό processor, ύπαρξη τελικου με καλά ρεύματα, 2 αρκετά καλά sub σημαντικό πολύ τα sub, και ηχεία που να φτάνουν σε θέση ακρόαση 105db απαραμορφωτα, όποιος έχει τέτοιο σύστημα ναι παίζει καλύτερα,
αν όχι μην το λές οτι παίζει γιατί αυτόαπατασαι, απλή λογική!
![]()
Καλε,εμεις που έχομεν τας παραπάνωμου θυμίζετε τα παιδάκια που που νομίζουν ότι ο μπαμπάς τους είναι ο πιο δυνατός του κόσμουη εμένα οταν πήρα Home cinema αυτά τα έτοιμα της Samsung και έλεγε 1000 watt και θυμάμαι το έλεγα σε κάναδυο φίλους " πήρα home cinema 1000 watt σκοτώνει"
είναι μεγάλη κουβέντα να λες παίζω καλύτερα απο cinema, και δεν λέμε για cinema θερινά, η της γειτονιάς που το έχει η κυρα Μαρία που δεν ξέρει που της πηγενουν τα τέσσερα και το μόνο που την νοιάζει ειναι να κόβει εισιτήρια, σύμφωνο η vmax στα vilage δεν έχει καθόλου καλή εικόνα και ο ήχος μετριος και αυτό λόγο όγκου που να γεμίσεις τέτοια τεράστια οθόνη και τοσο μεγάλη αίθουσα, λογικό, και σύμφωνο οτι εικόνα μπορείς να έχεις καλύτερη απο cinema, αλλά ήχο?? και η κοπέλα (gloriana) που φαντάζομαι δεν γνωρίζει πολλά της φαίνεται παράξενο να παίζει κάποιο σύστημα καλύτερα απο vilage! η βάσει σε ενα hc είναι ο χώρος, είναι το A και το Ω, δεν μπορεί να πει κάποιος που παίζει σε σαλόνοκουζίνα χωρίς την κατάλληλη φροντίδα χώρου, χωρίς τοίχο απο μια μεριά, η γωνιά απο την μια μεριά, η που έχει μέσα οτι μπορεί να έχει ενα σαλόνι και μια κουζίνα και να λέει παίζω καλύτερα απο ένα cinema!
η να παίζει με ένα πολύκαναλο ενισχυτή του χιλιαρικου πού είναι 7×100W και αυτά ψεύτικα και ηχεία βιβλιοθήκης και να παίζεις καλύτερα απο cinema
είναι πραγματικά αστείο! για να παίξει καλύτερα απο ενα cinema πρέπει να έχεις ενα χώρο φροντισμένο ακουστικά και αν είναι dedicated είσαι ο καλύτερος, να έχεις αρκετά καλό processor, ύπαρξη τελικου με καλά ρεύματα, 2 αρκετά καλά sub σημαντικό πολύ τα sub, και ηχεία που να φτάνουν σε θέση ακρόαση 105db απαραμορφωτα, όποιος έχει τέτοιο σύστημα ναι παίζει καλύτερα,
αν όχι μην το λές οτι παίζει γιατί αυτόαπατασαι, απλή λογική!
![]()
οπω ειπες: με καλα hc! εγω αυτο λεω, οτι για να παιξεις καλυτερα απο cinema πρεπει να διαθετης τα καταληλα μηχανηματα και χωρο- με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο με το ποιο παίζει ποιο καλά , μπορώ να πω από επισκέψεις σε φίλους με καλά hc , ότι το οικιακό ήταν πολύ ποιο εντυπωσιακό , δεν είμαι οπαδός του hc , οπότε δεν μπορώ να πω εάν ήταν ποιο σωστό ή όχι
- διότι στο δυκάναλο που είμαι οπαδός πολλές φορές το εντυπωσιακό δεν σημαίνει και σωστό
εεε τοτε εισαι αρχηγος!Καλε,εμεις που έχομεν τας παραπάνωπροδιαγραφας ,ακούμε και βλέπουμε καλύτερα από τα συνεμα ή τσαμπα τα κόπια μας
![]()
Λάθος, λέμε για όλα, η συνολική αίσθηση μετράει.δεν λέμε που είναι καλύτερα και που είμαστε πιο άνετα,
Πάρα πολλοί εδώ παίζουν καλύτερα από αίθουσες κινηματογράφου. Στο ξαναλέω, πάρα πολλοί.εδω συζητάμε για το πιο παίζει πιο καλά, cinema η hc. δεν έχει να κάνει μόνο με την ένταση,
Η εικόνα είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στον κινηματογράφο. Έχει υπάρξει φορά που κόντεψα να βγω αλλήθωρος από τα Village...πιο πολύ ειναι η διαφορά στην εικόνα πάρα στον ήχο, αμα κάτσεις πρώτη σειρά απλα δεν βλέπεις και τέρμα πίσω μικρή εικόνα!
Γι' αυτό πάω συνέχεια τώρα που είναι φρέσκια. Σ' ένα-δυό χρόνια θα είναι για κλάματα σαν τις άλλες.Η μόνη φορά που ευχαριστήθηκα ήχο και εικόνα τα τελευταία χρόνια, ήταν στην αίθουσα Atmos των village με το Revenant.
Για θερινό σινεμά λές ε.Η εικόνα είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στον κινηματογράφο.
για την συνολικη αισθηση συμφωνω, δεν ειπα το αντιθετο! ξαναλεω για τον ηχο! και οπως ανεφερα πιο πανω, οχι vmax μην μου λετε για vmax 20 χρονια αιθουσα! της τορινες πειτε μου, δηδλ με τα control 1 επαιζες καλυτερα απο τα vilage? δεν νομιζω, γιατι αν επαιζες δεν θα τα αλλαζεςΛάθος, λέμε για όλα, η συνολική αίσθηση μετράει.
Ακόμη και μ' αυτά τα ''ραδιοφωνάκια''δηδλ με τα control 1 επαιζες καλυτερα απο τα vilage? δεν νομιζω, γιατι αν επαιζες δεν θα τα αλλαζες![]()
Δυστυχώς οι κινηματογράφοι ακολουθούν αντίστροφη πορεία από τα hc που διαρκώς ψάχνουμε να τα βελτιώσουμε. Παίζουν καλά στην αρχή και μετά, κάποια...μαγικά χέρια τα ρυθμίζουν έτσι που να μην ακούγονται με τίποτα.Γι' αυτό πάω συνέχεια τώρα που είναι φρέσκια. Σ' ένα-δυό χρόνια θα είναι για κλάματα σαν τις άλλες.
Αξέχαστη εμπειρία το Mad Max στη Gold, δε θυμάμαι ποτέ να έχω κλάψει τόσο τα λεφτουδάκια μου. Σκέτο βουητό.
Συγχωρεμένα όλα όμως...- όχι ανακαλύπτω συνέχεια , και έχουν και κάτι κορίτσια![]()
Δεν έχεις άδικο, όταν βγήκε το XMEN -apocalypse σε bluray εντυπωσιάστηκα πόσο καλύτερα έπαιζε εικόνα ήχο σε σχέση με village.Ακόμη και μ' αυτά τα ''ραδιοφωνάκια'', παίζει καλύτερα απ' τους κινηματογράφους.
Δεν τα άλλαξε για να πλησιάσει τους κινηματογράφους, αλλά για να παίζει ακόμη καλύτερα απ' αυτούς.
Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά αυτά που γράφω, αλλά έτσι είναι.