Καλύτερα απο σινεμά ή όχι;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
εικονα δεν ειπα το αντιθετο, συμφωνω;) ηχο εκει ειναι το δυσκολο!
Χμ, δεν έχω πειστεί ότι οι χώροι cinema στην Ελλάδα είναι σωστά μελετημένοι και κυρίως ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα των νέων forma.
[DOUBLEPOST=1478975964][/DOUBLEPOST]
Kαι στην εικόνα, αν έχεις ανακλάσεις και χωρίς πλήρη συσκότιση χάνεις.:p
Ο χώρος για βιντεοπροβολή είναι περίπου μια χαρά. Το θέμα είναι τα προβολικά και η ρύθμιση τους...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Kαι στην εικόνα, αν έχεις ανακλάσεις και χωρίς πλήρη συσκότιση χάνεις.:p
Ο χώρος για βιντεοπροβολή είναι περίπου μια χαρά. Το θέμα είναι τα προβολικά και η ρύθμιση τους...
Για HC πήγαινε αυτό.:lolsign:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Χμ, δεν έχω πειστεί ότι οι χώροι cinema στην Ελλάδα είναι σωστά μελετημένοι και κυρίως ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα των νέων forma.
για ποία cinema λες, για Ρόδο? Γιατί εδώ.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ο καλύτερος κινηματογράφος για μένα ,αξέχαστες εμπειρίες ήχου εικόνας.

Εγκαινιάστηκε στα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα και από τότε ως σήμερα έχει ζήσει πολύ καλές αλλά και πολύ κακές στιγμές. Κτισμένος ακριβώς πίσω από το κτίριο του Τσίλλερ, ο κινηματογράφος Ιντεάλ στην οδό Πανεπιστημίου 46 (210 3826.720) είναι ένας από τους πιο ιστορικούς της πρωτεύουσας παρά το γεγονός ότι παραπάνω από μία φορές έχει υποστεί καταστροφές προκαλώντας τεράστιες ζημιές στους διαχειριστές του.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.554

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Ο καλύτερος κινηματογράφος για μένα ,αξέχαστες εμπειρίες ήχου εικόνας.

Εγκαινιάστηκε στα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα και από τότε ως σήμερα έχει ζήσει πολύ καλές αλλά και πολύ κακές στιγμές. Κτισμένος ακριβώς πίσω από το κτίριο του Τσίλλερ, ο κινηματογράφος Ιντεάλ στην οδό Πανεπιστημίου 46 (210 3826.720) είναι ένας από τους πιο ιστορικούς της πρωτεύουσας παρά το γεγονός ότι παραπάνω από μία φορές έχει υποστεί καταστροφές προκαλώντας τεράστιες ζημιές στους διαχειριστές του.

φοβερος κινηματογραφος σταθη! εκει ειχα δει το αρμαγεδον με αυτην την ταινια και κινηματογραφο ξεκινησε το παθος μου για cinema:)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.554
:D:roflmao::roflmao::roflmao: οχι μονο εγω και εσυ, τουλαχιστων απο τη μεσι και πισω και πανω:D:lolsign::lol:
Μόνο που δεν άνοιξα και θέμα για να το παινευτώ. :wink:

Και έπαιζα και πριν καλύτερα από κινηματογράφο. Εκτός ίσως από τα Village στο Μπραχάμι.:lolsign:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Μόνο που δεν άνοιξα και θέμα για να το παινευτώ. :wink:

Και έπαιζα και πριν καλύτερα από κινηματογράφο. Εκτός ίσως από τα Metro Mall.:lolsign:
δεν ανοιξα θεμα εγω! απλα δεν μπορω να βλεπω τον καθενα να λεει οτι παιζει καλυτερα απο cinema! και δεν ειπα ποτε εγω οτι παιζω καλυτερα απο cinema!;) ουτε ειπα για καποιο συγκεκριμενω hc καποιου οτι δεν παιζει καλυτερα απο cinema!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Το θέλγητρο πλέον για να πάμε σινεμά είναι η ποιότητα. Το έχουν παραδεχτεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και βάσει αυτού κάνουν τον σχεδιασμό τους. Η ιδέα είναι να βρίσκεται το σινεμά ένα βήμα μπροστά απ' τον οικιακό κινηματογράφο. Σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
Η αίθουσα που μου έδειξες είναι υπέροχη. Τα προβολικά το ίδιο. Αν βέβαια μετρήσεις on/off και το συγκρίνεις με αυτό ενός sxrd ή dila θα σε πάρουν τα κλάματα.
Όταν θα δούμε κι εδώ υλικό hdr που έχει γίνει optimized για κινηματογράφους dolby (όπως συμβαίνει σε κάποιες επιλεγμένες χώρες) θα ξεχάσουμε αυτές τις διαφορές.
Φοβάμαι βέβαια ότι μέχρι να γίνει αυτό θα έχει βρεθεί λύση για το hdr και στους οικιακούς κινηματογράφους.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.554
Η αίθουσα που μου έδειξες είναι υπέροχη. Τα προβολικά το ίδιο. Αν βέβαια μετρήσεις on/off και το συγκρίνεις με αυτό ενός sxrd ή dila θα σε πάρουν τα κλάματα.
Ναι, αλλά εδώ λέμε για τον ήχο. Τον κινηματογραφικό. Τον αξεπέραστο. Που έχουν πονέσει τα αυτάκια μου τις μισές φορές (και λίγες λέω γιατί είμαι και καλός...). :D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Ναι, αλλά εδώ λέμε για τον ήχο. Τον κινηματογραφικό. Τον αξεπέραστο. Που έχουν πονέσει τα αυτάκια μου τις μισές φορές (και λίγες λέω γιατί είμαι και καλός...). :D
Ναι ήθελα να πω και γι' αυτό. Ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συνυφασμένος με τις εντάσεις και το βουητό.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ναι ήθελα να πω και γι' αυτό. Ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συνυφασμένος με τις εντάσεις και το βουητό.
Τι πρέπει να σιγοψιθυρίζει; φυσικά και είναι απαραίτητες οι εντάσεις. :lolsign:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
στους μεγαλους ανθρωπους η εντασεις τους ειναι βουητα;):lolsign:
Βουητό μιλάμε για κατι κακορυθμισμένο ή στάσιμα κύματα κακοί χώροι και άλλα τέτοια .Στο σινεμά δεν έχω δει τίποτα τέτοιο τουλάχιστον εκει που πάω .

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.517
Βουητό μιλάμε για κατι κακορυθμισμένο ή στάσιμα κύματα κακοί χώροι και άλλα τέτοια .Στο σινεμά δεν έχω δει τίποτα τέτοιο τουλάχιστον εκει που πάω .
Οι μεγάλοι χώροι δεν πάσχουν απο στάσιμα, απο αλλα πάσχουν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef