- Reaction score
- 15.548
καλε τι λετε !!!....ειμαι καλο πελατακι ..

Βάζω και αυτούς των 200-500 ευρώ συστήματα-πακετάκια με tv..<< για τον μέσο άνθρωπο ο κινηματογράφος έχει τελειώσει..γιατί τον έφτιαξε σπίτι... >>
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! πολύ λίγοι μεσαίοι άνθρωποι έχουν Home Cinema, (είναι ακριβό σπορ) πραγματικό εννοώ, και όχι μια τηλεόραση, με ένα έτοιμο ηχητικό των 200€! ακόμα και στο site, (γιατί εάν το πάρουμε Πανελλαδικά καήκαμε), εάν γίνει ερώτηση, θα δείτε πόσοι έχουν για cinema, μια τηλεόραση 50άρα!
ΥΓ. Ο μέσος άνθρωπος προσπαθεί να σώσει το σπίτι του!
Aκόμα και αν πας μόνος σου?. Όποτε υπάρχουν διάλογοι στην οθόνη λέω κι εγώ τα δικά μου.
.
Σώπα καλέ που είσαι παράξενος...υπερβολές..Φυσικά, κι εγώ, ως παράξενος πάω στον κινηματογράφο ......
αυτό είναι το θέμα, οτι δεν τον φροντίζει! πετάει 5 ηχεία ακατάλληλα για ταινίες, 1 sub που πολλές φορές είναι φτύνω απλα για να κάνει τι δουλειά του, και 100 βατακια ενός πολύκαναλου 13 κιλόν και νομίζει οτι παίζει καλύτερα απο cinema!έχει να φροντίσει έναν πολύ μικρότερο χώρο
τα vilage στο Μπραχάμι έχει της καλύτερες αίθουσες, είναι η πιο πρόσφατες αίθουσες έχουν πολύ καλό μέγεθος ουτε τεραστιες ουτε μικρες, με πολυ καλη εικόνα για cinema και με αναλογίες 235:1 δεν για τον ήχο εχουν αρκετοί διάφορα με άλλα vilage, εχω δει την ίδια ταινία σε διαφορετικά vilage και το Μπραχάμι έπαιζε καλυτερα με διαφορά!ποια ειναι τα σωστα σινεμα κατα την αποψη σου?
και που βασιζεται αυτη η αποψη αν υπαρχει?
σε καποιες μετρησεις η σε προσωπικη αποψη?
Καλά ρε Ζιζικ φεύγω μη βαράς..Τέταρτον, εδώ δεν είναι τα πολιτικά.
.
Στάσου που πάς μύγδαλα.Καλά ρε Ζιζικ φεύγω μη βαράς..![]()
Άσε με μωρέ με την ξινή...Στάσου που πάς μύγδαλα.![]()
Όλοι οι προβολείς και οι TV των τελευταίων ετών παίζουν 3D και στον κινηματογράφο είναι γενικά χειρότερο απο το οικιακό.Πάντως αναρωτιέμαι πως γίνεται να είναι καλύτερο το home cinema από τον κινηματογράφο, τη στιγμή που δεν μπορείς να δεις 3d στο σπίτι (μιλάω για τους περισσότερους) και στον κινηματογράφο ειναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές ακόμα και στην χειρότερη αίθουσα...
Μπραχάμι μένεις?Είμαστε γείτονες?τα vilage στο Μπραχάμι
πρωτον με ρωτισαν πια θεωρώ κατά την άποψη καλά cinema, και απάντησαΠρώτα απ' όλα, δε μένουν όλοι κοντά στο Μπραχάμι που έχει τις καλύτερες αίθουσες στον κόσμο.
Δεύτερον, δεν ορίσαμε συγκεκριμένη αίθουσα με την οποία θα συγκρίνουν τα σπίτια τους τα μέλη.
Τρίτον, το να ακούσεις εσύ την αίθουσα και να βγάλεις συμπεράσματα δε σημαίνει πολλά. Υπενθυμίζω την επιμονή σου σε κάποια θέματα σχετικά πρόσφατα.
Η άποψή σου δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο των υπολοίπων.
Τέταρτον, εδώ δεν είναι τα πολιτικά.
Πέμπτον, βάλε autoc
εικονα δεν ειπα το αντιθετο, συμφωνωΤα cinema που προσφέρουν απολαυστική εμπειρία εικόνας και ήχου είναι μετρημένα.
Έτσι όπως είμαστε εδώ στην Ελλάδα τι σύγκριση να γίνει;
Νομίζω ότι δε χρειάζεται και πολύ σκέψη ότι στο σπίτι είναι καλύτερα τα πράγματα.
Ειδικά σε θέμα εικόνας δεν το συζητάμε καν.
μπορει να παιξει ενα home cinema καλυτερα απο cinema αλλα θες και καποια στανταρ, πρωτα απ'ολα θες σωστο χωρο η τουλαχιστον φροντισμενω ακουστικα, σωστα ηχεια, καλα sub, τελικο, και ενας προτζεκτορα του χιλιαρικου νομιζω θα παιξει καλυτερα σε εικονα, και οπως ειπες η περισοτερη δεν τα εχουνΠάντως αναρωτιέμαι πως γίνεται να είναι καλύτερο το home cinema από τον κινηματογράφο, τη στιγμή που δεν μπορείς να δεις 3d στο σπίτι (μιλάω για τους περισσότερους) και στον κινηματογράφο ειναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές ακόμα και στην χειρότερη αίθουσα...
Kαι στην εικόνα, αν έχεις ανακλάσεις και χωρίς πλήρη συσκότιση χάνεις.εικονα δεν ειπα το αντιθετο, συμφωνωηχο εκει ειναι το δυσκολο!