Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

To volume του foobar η των windows?Σε εμένα με σύνδεση usb με το το cambrindge dac magic, είτε απευθείας είτε μέσω musilad, το volume
είναι στο 100,επιλέγοντας σαν προεπιλογή στην έξοδο
ένα από τα δυο.
ΕΓΩ ΔΕΝ ...βρισκω το output devise!!!!!:111:Συγνωμη τον εγκατεστησα προσφατα και στο output devise δεν εχει πουθενα WASAPI
To volume του foobar η των windows?
To εχω κανει αλλα και παλι λειτουργει το volume των windows .Δηλαδη λειτουργουν και τα δυο volume που σημαινει οτι δεν γινεται παρακαμψη του ηχου των windows.Των windows ,αλλά βάλε προεπιλογή την συνδεόμενη
συσκευή και στις παραμέτρους,η εφαρμογή να αναλαμβάνει τον έλεγχο(foobar).
Ευχαριστω φιλε εκανα οτι μου ειπες στη συνεχεια καποια αλλη ενεργεια; γιατι εχει πολλες επιλογες στο wasapi ποια να βαλω,την τελευταια;Γιατι βλεπω ενεργοποιηται και το output data (16 bit).thanksΠας file-preferences-output και το επλεγεις. Το wasapi plugin πρεπει να το κατεβασεις , να το αποσυμπιεσεις και να το κανεις copy στον φακελο εγκαταστασης του foobar, στο directory componets.
Ειναι αυτο
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_wasapi
Μια εξωτερικη usb καρτα δεν ειναι και dac?Επιλέγεις την έξοδο από την οποία θέλεις να ακούς.
Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά έχουν νόημα εφόσον στέλνετε ψηφιακό σήμα από το PC σας σε κάποιο DAC.
Ναι, η USB κάρτα είναι στην ουσία προέκταση του PC σου και απλά έχεις ένα DAC on board στην ίδια συσκευή.Μια εξωτερικη usb καρτα δεν ειναι και dac?
Το ρυθμίζεις εκεί που δεν έχεις πρόβλημα ή εκεί που έχεις τα λιγότερα προβλήματα.ρωτησα πριν για το buffer κυριε συντονιστα γιατι ενω ειχα το wasapi η αναπαραγωγη δια του v-dac παντα γινοταν με διακοπες.Μειωνοντας το buffer στο 500 παιζει κανονικα με μοναδικο κοστος την πιο αργη αποκριση του προγραμματος στις εντολες μου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?