Καλύτερος player για windows(7)

Reaction score
4
Απάντηση: Καλύτερος player για windows(7)

Αυτο ακριβως χρησιμοποιω, επιλεγοντας wasapi στο output device. To το ερωτημα μου ειναι γιατι δεν απενεργοποιειται το volume των windows? Δεν θα επρεπε η ετσι ειναι ενταξει?

Reaction score
3

Σε εμένα με σύνδεση usb με το το cambrindge dac magic, είτε απευθείας είτε μέσω musilad, το volume
είναι στο 100,επιλέγοντας σαν προεπιλογή στην έξοδο
ένα από τα δυο.

Reaction score
4

Σε εμένα με σύνδεση usb με το το cambrindge dac magic, είτε απευθείας είτε μέσω musilad, το volume
είναι στο 100,επιλέγοντας σαν προεπιλογή στην έξοδο
ένα από τα δυο.
To volume του foobar η των windows?

Reaction score
4

Πας file-preferences-output και το επλεγεις. Το wasapi plugin πρεπει να το κατεβασεις , να το αποσυμπιεσεις και να το κανεις copy στον φακελο εγκαταστασης του foobar, στο directory componets.
Ειναι αυτο
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_wasapi

Reaction score
3

To volume του foobar η των windows?

Των windows ,αλλά βάλε προεπιλογή την συνδεόμενη
συσκευή και στις παραμέτρους,η εφαρμογή να αναλαμβάνει τον έλεγχο(foobar).

Reaction score
4

Των windows ,αλλά βάλε προεπιλογή την συνδεόμενη
συσκευή και στις παραμέτρους,η εφαρμογή να αναλαμβάνει τον έλεγχο(foobar).
To εχω κανει αλλα και παλι λειτουργει το volume των windows .Δηλαδη λειτουργουν και τα δυο volume που σημαινει οτι δεν γινεται παρακαμψη του ηχου των windows.

Reaction score
0

καλημερα.εγω θα ηθελα να ρωτησω σε ποια τιμη πρεπει να εχουμε το buffer το εχω στο 500 ειναι ενταξει?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Είναι normal να λειτουργεί και το volume με το WASAPI.
Δεν είναι όπως τα bypass που κάναμε σε παλιότερες εκδόσεις των Windows.

Το buffer το αφήνεις default και το αλλάζεις μόνο αν έχεις προβλήματα. ;)

Reaction score
283

Πας file-preferences-output και το επλεγεις. Το wasapi plugin πρεπει να το κατεβασεις , να το αποσυμπιεσεις και να το κανεις copy στον φακελο εγκαταστασης του foobar, στο directory componets.
Ειναι αυτο
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_wasapi
Ευχαριστω φιλε εκανα οτι μου ειπες στη συνεχεια καποια αλλη ενεργεια; γιατι εχει πολλες επιλογες στο wasapi ποια να βαλω,την τελευταια;Γιατι βλεπω ενεργοποιηται και το output data (16 bit).thanks

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Επιλέγεις την έξοδο από την οποία θέλεις να ακούς.
Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά έχουν νόημα εφόσον στέλνετε ψηφιακό σήμα από το PC σας σε κάποιο DAC.

Reaction score
4

Στο wassapi θα βαλεις την καρτα απο την οποια ακους μουσικη, δηλαδη αυτην που εχεις συνδεσει τα ηχεια η τον ενισχυτη . Τι καρτα εχεις εσωτερικη η εξωτερικη?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Καλύτερος player για windows(7)

Επιλέγεις την έξοδο από την οποία θέλεις να ακούς.
Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά έχουν νόημα εφόσον στέλνετε ψηφιακό σήμα από το PC σας σε κάποιο DAC.
Μια εξωτερικη usb καρτα δεν ειναι και dac?

Reaction score
0

ρωτησα πριν για το buffer κυριε συντονιστα γιατι ενω ειχα το wasapi η αναπαραγωγη δια του v-dac παντα γινοταν με διακοπες.Μειωνοντας το buffer στο 500 παιζει κανονικα με μοναδικο κοστος την πιο αργη αποκριση του προγραμματος στις εντολες μου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Καλύτερος player για windows(7)

Μια εξωτερικη usb καρτα δεν ειναι και dac?
Ναι, η USB κάρτα είναι στην ουσία προέκταση του PC σου και απλά έχεις ένα DAC on board στην ίδια συσκευή.
Εμείς ελέγχουμε το πώς θα διαχειριστεί το PC αυτή τη συσκευή ήχου (είτε είναι συνδεδεμένη με PCIe είτε με USB κλπ) ώστε να μην στέλνει ό,τι να'ναι στο κομμάτι του DAC (είτε τα στέλνει με traces στην πλακέτα είτε με spdif είτε με οπτικό).

ρωτησα πριν για το buffer κυριε συντονιστα γιατι ενω ειχα το wasapi η αναπαραγωγη δια του v-dac παντα γινοταν με διακοπες.Μειωνοντας το buffer στο 500 παιζει κανονικα με μοναδικο κοστος την πιο αργη αποκριση του προγραμματος στις εντολες μου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Το ρυθμίζεις εκεί που δεν έχεις πρόβλημα ή εκεί που έχεις τα λιγότερα προβλήματα.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτές τις ρυθμίσεις. :126:

Η αργή απόκριση του συστήματος δεν είναι φυσιολογική πάντως - εκτός αν κάτι άλλο δεν πάει καλά (π.χ. το PC είναι αργό).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλύτερος player για windows(7)

Η αργή απόκριση του συστήματος δεν είναι φυσιολογική πάντως - εκτός αν κάτι άλλο δεν πάει καλά (π.χ. το PC είναι αργό).[/QUOTE]

ειναι ενα φθηνο netbook με οτι συνεπαγεται αυτο.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Χμμμ...
Βάλε να παίζει μουσική και να έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό το task manager (ctrl-alt-delete -> task manager) στο tab performance να δεις κατά πόσο ζορίζεται το PC.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90