Καλώδια και θύματα





Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Υ. Γ. Το δεύτερο μέρος αύριο, πρώτα να κατανοήσετε το πρώτο.
..επειδή μας χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες μέχρι να "κατανοήσουμε το πρώτο", μπορείς να καθυστερήσεις την "παράδοση" έως τότε; Είναι και μήνας διακοπών άλλωστε..
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
...
Δεν θα ασχοληθώ με τους θαμώνες του παράλληλου σύμπαντος που αλλού κλείνουν τα μάτια και σφυρίζουν αδιάφορα και αλλού οργίζονται. Οπότε θέλετε κάνετε πλάκα και είμαστε καφενείο και όποτε σφίγγουν οι κωλοι διαμαρτυρεστε για μπουλινγκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Μαζεψου λιγο, γιατι κατι τυπακια σαν κι εσενα που γινονται εριστικοι διχως λογο, στα καφενεια τρωνε σφαλιαρες μεχρι να σβησει ο ηλιος!!
Όπως το εξέλαβα ο ίδιος ,ο NK ανέφερε σαρκαστικά ότι ο επισκέπτης που ενδεχομένως να εκτίμησε αμέσως την απόδοση των καλωδίων του Λέανδρου ήταν ο...ντίλερ τους.Κατόπιν αναφέρθηκε σ'έναν φανταστικό επόμενο επισκέπτη που θα είχε παραλλαγμένο - με σατιρικό τόνο - ψευδώνυμο.Και ο Λέανδρος του έδωσε - ομολογουμένως - αυτό που θα χαρακτηριζόταν ΄΄πληρωμένη απάντηση΄΄.

Δεν συντρέχει βάσιμος λόγος ν'αρπάζονται μεταξύ τους οι δύο πλευρές επεκτείνοντας το θέμα.
 

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.852
Reaction score
12.416
Με αφορμή αυτό, να πω ότι καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν να συνεισφέρουν κάτι δημιουργικό στη συζήτηση, η οποια είναι πολύ ενδιαφέρουσα, από το να γράψουν μια παπαρια, έτσι για να υπάρχει, καλύτερα να βγουν έξω, να πιουν ένα ποτακι, να πάνε μια βόλτα ή whatever. Δεν γινόμαστε σοφότεροι από τις σαχλες σας, και σίγουρα δεν θα μας λείψουν. Αν το πρόβλημα είναι βαθύτερο, καλό θα ήταν να το κοιτάξετε, διότι εδώ μέσα σίγουρα δεν θα το λύσετε. Προς κάθε «στρατόπεδο» απευθύνομαι.
Εμένα θα μου έλειπαν τα σχόλια... Άσε που έξω μπορεί να κολλήσεις κανένα κορονοβιρούσι και να τρέχεις (όχι για πολύ). :(

Δεν συντρέχει βάσιμος λόγος ν'αρπάζονται μεταξύ τους οι δύο πλευρές επεκτείνοντας το θέμα.
Με το συμπάθειο, αλλά δε χρειαζόμαστε πυροσβέστες*. Θέλουμε να κυτεί αίμα.

@Zizik ίσως χρειαστεί με τις χαζομαρούλες του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 🔥🎆🧯👨‍🚒👩‍🚒
 

Μηνύματα
629
Reaction score
575
Υπαρχει συσωρευμενος εκνευρισμος σε αρκετα μελη, απο σχολια που αναρτουν οπαδοι αποψεων αλλων μελων. Υπαρχει αναγκη για κατι τετοιο? Οσο κι αν πολλοι δεν απαντουν για να μην ειπωθουν βαριες κουβεντες, ολο και καποιος ανεβαζει πιεση και ξεφευγει...

Συστηνω αυτοσυγκρατηση, αλλα και λιγοτερα πειραγματα σ αυτους που δε γνωριζουμε.
 






Μηνύματα
8.981
Reaction score
12.388
Αγαπητέ ο καιρός για τα Ολλανδικά δεδομένα είναι καλός.
27 μέχρι και 30 βαθμοί Κελσίου, καμιά ψιχάλα κάπου κάπου....
Δεν είναι και άσχημα.
Μια χαρά.
Εδω πριν καμια βδομάδα με μπουφάν γυρνούσαν και εχθές 35 μας χάζεψε :tongue:
 




Μηνύματα
298
Reaction score
831
Όπως το εξέλαβα ο ίδιος ,ο NK ανέφερε σαρκαστικά ότι ο επισκέπτης που ενδεχομένως να εκτίμησε αμέσως την απόδοση των καλωδίων του Λέανδρου ήταν ο...ντίλερ τους.
Αγαπητε δεν ειμαι ντιλερ της solid foundation και καμιας αλλης αντιπροσωπειας.
Γνωριζω τον αντιπροσωπο, οπως γνωριζω και αλλους αντιπροσωπους, δεν πουλαω εμπορευματα τους.
Δυστυχως μονο αγοραζω.
Ολες οι αγγελιες που εχω βαλει κατα καιρους στο σάιτ αφορουν μηχανηματα και συνοδα που εχω αγορασει και εχω στην κατοχη μου.
Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.115
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top