καλα τα λεει, ποιος τον ακουει? www.qshop.gr
Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
Πόσα μέλη ενός audio/video forum πιστεύεις ότι περιμένουν π.χ. το Πρώτο Θέμα να δώσει το DVD της ταινιας που θέλουν να δουν;Μαλλον δεν διαβασετε καλα αυτα που γραφει, γιατι αν κρινω απο τις αποντησεις σας, ειναι εκτος θεματος! Τι λεει? τι απαντατε?
Καλά, ό,τι πεις... :121:σε χαλαει που σου την λεω? δεν πειραζει ξυδακι! Αλλα αν σε ενδιαφερουν μονο τα 3 post και η ποιοτητα των DVD, δεν εχω τιποτα να σου πω παραπανω, απαντας στον εαυτο σου! Εγω κραταω τα 15000 στοματα, που πιθανων να πεινασουν, και εσυ κρατα την ποιοτητα των DVD!!
Τι λέει, εσύ ποιο απ' όλα θεωρείς το σημαντικότερο;Μαλλον δεν διαβασετε καλα αυτα που γραφει, γιατι αν κρινω απο τις αποντησεις σας, ειναι εκτος θεματος! Τι λεει? τι απαντατε?
Σ' αυτό έχεις ήδη πάρει γνώμη:το "15000",
μαλλον δεν το ειδα μονο εγω: http://media.yooblog.gr/
άλλο αν δεν σε καλύπτει. Αντί όμως να βάλεις δίπλα τη δική σου, έγραψες πως δεν διαβάσαμε καλά το κείμενο ... :108:... Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους βιντεοκλαμπάδες, όπως δεν ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους στη Siemens. Όχι όμως ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον τους. :601:
εγω δεν προσπαθω να πεισω κανενα, αλλα δεν μπορω ομως να κανω τα στραβα ματια σε μια ιστορια που πλουτιζει τους πλουσιοτερους! Ναι, η αγορα μεταλασετε και εξελισετε, αλλα αυτο να γινεται με κανονες και οχι με ανωμαλη ανακαταταξη πραγματων και θεσεων. Εξ'ορισμου ενα επαγγελμα κορεζετε οταν υπαρχει υπερπληθωρα προσφαρας, δηλαδη οταν η προσφορα ξεπερνα την ζητηση, σε αυτη την περιπτωση ομως δεν ισχυει κατι τετοιο οταν ενας τριτος παραγωντας αθεμητα και παρανομα ελισετε μεσα σε μια αγορα προς οφελος του ενος και οχι του συνολου.