Κατασκευή πολύπριζου

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Λοιπόν ένας <<βαρβάτος>> ενισχυτής μονοφωνικός έχει ασφάλεια στην παροχή του δικτύου 10 Α.
Το φις υποδοχής του καλωδίου έχει κολλήσεις.

Να δούμε και το τροφοδοτικό του, που εκεί τα στιγμιαία ρεύματα πολλαπλασιάζονται.
Έχουμε τις γέφυρες ανόρθωσης που έχουν κολλημένα επάνω τους τα καλώδια του μετασχηματιστή.
Αμέσως μετά οι πυκνωτές, που τραβάνε κάργα κατά τη φόρτιση τους, παίρνουν μέσω κολλήσεων από τις γέφυρες.
Επίσης το πολύ υψηλό ρεύμα που τροφοδοτεί τα τρανζίστορ εξόδου μέσω κολλήσεων πορεύεται.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
Απάντηση: Re: Κατασκευή πολύπριζου

Λοιπόν ένας <<βαρβάτος>> ενισχυτής μονοφωνικός έχει ασφάλεια στην παροχή του δικτύου 10 Α.

Να δούμε και το τροφοδοτικό του, που εκεί τα στιγμιαία ρεύματα πολλαπλασιάζονται.
Έχουμε τις γέφυρες ανόρθωσης που έχουν κολλημένα επάνω τους τα καλώδια του μετασχηματιστή.
Αμέσως μετά οι πυκνωτές, που τραβάνε κάργα κατά τη φόρτιση τους, παίρνουν μέσω κολλήσεων από τις γέφυρες.
Επίσης το πολύ υψηλό ρεύμα που τροφοδοτεί τα τρανζίστορ εξόδου μέσω κολλήσεων πορεύεται.
λοιπόν, πχιό το συμπέρασμα? ότι η κόλληση δεν είναι "κακό" πράμα, ε?

όμορφα. συμφωνούμε όλοι (νομίζω).

αυτό (το συμπέρασμα) δε κάνει όμως την κόλληση καλύτερη λύση από τη σύσφιξη του αγωγού με βίδα (και στα καλώδια και στους πυκνωτές και αλλού).

Reaction score
81
Απάντηση: Κατασκευή πολύπριζου

Καλημερα!Εγω θεωρω οτι απλα ειναι το ποιο βολικο και ετσι εχει παραμεινει.Ευκολα,γρηγορα,δυνατα!Διαφημιση απο κολλα θυμισε αυτο:105:

Reaction score
29.670
Απάντηση: Re: Κατασκευή πολύπριζου

Τα είπες ολα.

Reaction score
29.670

Καλημερα!Εγω θεωρω οτι απλα ειναι το ποιο βολικο και ετσι εχει παραμεινει.Ευκολα,γρηγορα,δυνατα!Διαφημιση απο κολλα θυμισε αυτο:105:

Και τι κόλλα!!!!!:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

με τοσο μικρη ποσοτητα θα ατροφησεις γρηγορα.
Κομματια σε βλεπω:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυτα τα προιοντα δεν υπαρχουν ουτε στον καταλογο της
τοσο φρεσκα ειναι

Reaction score
15.548

Καλωδιο ρευματος για σωστη επαφη = βιδα σφυγμενη

Και φυσικα μιας και μιλατε για ρευματα...ανοιξτε τον πινακα σας και καντε ενα σφυξιμο καλο
....(μην τα κανετε και πανω σας :137:)
.....γιατι σιγουρα εχουν χαλαρωσει καποιες......

Reaction score
777
να ρωτήσω κάτι?
Έχω ένα πολύμπριζο και θέλων να φτιάξω μέσα κάτι σαν φιλτράκι με πυκνωτή-πηνίο ίσως.στείλτε μου καμια λύση...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος