- Reaction score
- 1.391
παρε μια τσοχα μονο και βαλε επανω...
και με την εφαρμογή του optimal vertical tracking forceΌταν μια κεφαλή λέει tracking angle 20 μοίρες πχ. φαντάζομαι οι άνθρωποι εννοούν σε
σωστά ρυθμισμένο (παράλληλο με τον δίσκο) βραχίονα, έτσι δεν είναι?
Με το βινυλιοκαι τείνω στο να το πουλήσω και να μην ασχοληθώ άλλο...
ΟΚ, σοβαρα τωρα, μίλα με την αντιπροσωπεια, και στειλε τους και ενα λινκ του thread.XAXA, κοντά έπεσες, αλλά έχω γύρω στους 400 δίσκους metal και τους έχω πλύνει κιόλας!
πολύ σωστό αυτο..αλλα πως μπορούμε να κάνουμε τη ρύθμιση αυτη χωρις να φέρουμε τον ιδικό σπίτι η να πάει το πικαπιον εκει... ?και με την εφαρμογή του optimal vertical tracking force
Δηλαδή
Λέει ότι η γωνία που δημιουργείται μεταξύ της νοητής γραμμής που ενώνει το pivot του στελέχους μου με το σημείο επαφής της ακίδας μου με το δίσκο και την επιφάνεια του δίσκου πρέπει να είναι 20 μοίρες.
Δηλαδή αυτό
![]()
και αυτή η συνθήκη (20 μοιρες) πρέπει να την διατηρήσεις ανεξάρτητα με το βάρος ανάγνωσης που εφαρμόζεις...... αλλά σαν κατασκευαστής (ortofon) σε βεβαιώνει (έστω και με μικρή απόκλιση) ότι εάν εφαρμόσεις το optimal tracking force που σου δίνει και τοποθετήσεις την κεφαλή σε έναν βραχίονα που είναι παράλληλος με την επιφάνεια του δίσκου τότε θα είναι σωστό.