Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Reaction score
3.967
Απάντηση: Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Πήρα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει η κεφαλή. Είναι παλαιά παρουσίαση
.

Ωραία, είμαι ο κάτοχος της μοναδικής ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ, το καττσαβιδι της, το βουρτσάκι κ τις τριχούλες (βεβαίως) Stanton 881S MKII στον πλανήτη γή...20.000$ ο κύριος στο βάθος...εσείς?:142::138:

Reaction score
11

Ωραία, είμαι ο κάτοχος της μοναδικής ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ, το καττσαβιδι της, το βουρτσάκι κ τις τριχούλες (βεβαίως) Stanton 881S MKII στον πλανήτη γή...20.000$ ο κύριος στο βάθος...εσείς?:142::138:

1)Εδώ είμαστε στην ζώνη του λυκόφωτος.., μπαρδόν, του Ευρώ θέλω να πω! Το $$$ δεν περνάει!

2)Βουρτσάκια, κατσαβιδάκια και κυρίως... τριχούλες συνήθως χαρίζονται ως άχρηστα! Τέλος πάντων με τρίχες θα ασχολούμεθα τώρα;

3)Τελικά έχεις δύο 881S μία παλιά και μία καινούργια; Σήμερα με την κρίση αυτή; Νταξ... την μία, (την καινούργια φυσικά, δεν θέλω γυφτιές), μπορείς ελεύθερα να την χαρίσεις σε όσους ξέρουν να την εκτιμούν!

4)Αντίθετα εγώ έχω μία 881S! Άρα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσω και μία δεύτερη για back up! Kαι υπόσχομαι να την φροντίζω πολύ προσεκτικά και άρα θα έχω πολύ επιβαρυμένο προϋπολογισμό για service, συντήρηση, επισκευές, ρυθμίσεις, βαψίματα, ξεσκονίσματα, κ.τ.λπ.! Άρα πάσα προσφορά δεκτή! Εντάξει και η κρίση μια κρισούλα είναι 'κει πέρα θα περάσει! Δικαιούμαι να έχω δύο! Με καταλαβαίνεις;

:107:

Reaction score
3.967

1)Εδώ είμαστε στην ζώνη του λυκόφωτος.., μπαρδόν, του Ευρώ θέλω να πω! Το $$$ δεν περνάει!

2)Βουρτσάκια, κατσαβιδάκια και κυρίως... τριχούλες συνήθως χαρίζονται ως άχρηστα! Τέλος πάντων με τρίχες θα ασχολούμεθα τώρα;

3)Τελικά έχεις δύο 881S μία παλιά και μία καινούργια; Σήμερα με την κρίση αυτή; Νταξ... την μία μπορείς ελεύθερα να την χαρίσεις σε όσους ξέρουν να την εκτιμούν!

4)Αντίθετα εγώ έχω μία 881S! Άρα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσω και μία δεύτερη για back up! Kαι υπόσχομαι να την φροντίζω πολύ προσεκτικά και άρα θα έχω πολύ επιβαρυμένο προϋπολογισμό για service, συντήρηση, επισκευές, ρυθμίσεις, βαψίματα, ξεσκονίσματα, κ.τ.λπ.! Άρα πάσα προσφορά δεκτή! Εντάξει και η κρίση μια κρισούλα είναι 'κει πέρα θα περάσει! Δικαιούμαι να έχω δύο! Με καταλαβαίνεις;

Μπέ...
όμως σ' εκτιμώ!:142:

Reaction score
2.248

.
.
.
Αυτα και σ ευχαριστώ που βοήθησες σαυτό το νήμα.
Θα επανέλθω όταν θάχει γίνει σοβαρότερη προσπάθεια στο στήσιμο του πλατώ, όταν θα μπεί το Step up για mc...και όταν κάτσει το νιού Dac!!!!!:144::144::144:
Παρακαλώ, και καλές ακροάσεις :102:

Reaction score
29.535

Ολα τα ξέρω εγω....χιχιχι.:116:

Reaction score
11

Ωραία, είμαι ο κάτοχος της μοναδικής ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ, Stanton 881S MKII στον πλανήτη γή...
Πρόταση:

Φίλε geomiat κράτα αυτή την κεφαλή για σημείο αναφοράς!

Οτιδήποτε και σε όποια χρήματα και αν αγοράσεις, δεν θα ξεπεράσει την απόδοση της 881S MKII, όπως τίποτα σε οποιαδήποτε χρήματα, δεν παίζει καλύτερα από το SL-1200 MKII !

Το έγκλημα αυτών των δύο μηχανημάτων είναι πως είναι πολύ φτηνά για να είναι high end!

Όσοι τα ακούνε η τα διαβάζουν αυτά, ενδεχομένως, γελάνε, κλαίνε, βρίζουν, χτυπιούνται, αλλά η αλήθεια παραμένει!

Απόψεις...

(Άντε μετά από αυτά να μην γίνω ... τρόλεϊ).

Reaction score
29.535

Τρόλεϊ δεν ξέρω αν θα γίνεις , αλλά αυτά που γράφεις είναι κάπως υπερβατικά ρε παιδάκι μου.
Εγω αν και εχω sl 1200 δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι τίποτα άλλο δεν παίζει καλύτερα απο αυτό,και δεν μιλάω για hiendάδικες μαλακίες, αλλα είναι κάπως υπερβολική η δήλωση , δεν νομίζεις?
Επίσης οσον αφορά στην 881s mkii επιδή την εχω δοκιμάσει στο παρελθόν με το ιδιο πικ απ , δεν μπορώ να δεχτώ οτι παίζει καλύτερα απο την 304 , επ ουδενί...
Και με το ιδιο phono stage του 911.
Σαφως και δεν είναι όλες οι κεφαλές το ιδιο ,αλλά όπως και να το κάνουμε oi mc λόγω σχεδιασμού και υλοποίησης υπερέχουν .

Reaction score
460

Τρόλεϊ δεν ξέρω αν θα γίνεις , αλλά αυτά που γράφεις είναι κάπως υπερβατικά ρε παιδάκι μου.
Εγω αν και εχω sl 1200 δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι τίποτα άλλο δεν παίζει καλύτερα απο αυτό,και δεν μιλάω για hiendάδικες μαλακίες, αλλα είναι κάπως υπερβολική η δήλωση , δεν νομίζεις?
Επίσης οσον αφορά στην 881s mkii επιδή την εχω δοκιμάσει στο παρελθόν με το ιδιο πικ απ , δεν μπορώ να δεχτώ οτι παίζει καλύτερα απο την 304 , επ ουδενί...
Σαφως και δεν είναι όλες οι κεφαλές το ιδιο ,αλλά όπως και να το κάνουμε oi mc λόγω σχεδιασμού και υλοποίησης υπερέχουν .
Γιαννη γιατι δεν αναφερεσαι στην προσωπικη εμπειρια που ειχες με την δικη μου 881ς μκ... και την 304,που ειναι και προσφατη.

Reaction score
11

1)Ο φίλος ο geomiat σύγκριση mm > mc δεν έκανε; Εκτός και αν διαβάζουμε άλλο νήμα!

2)Ψάξε σε βάθος για το sl-1200, εδώ είμαστε και off topic, και θα δεις ότι από την στιγμή που το wow & flutter και το rumble και την ακρίβεια περιστροφής, τα έφτασε εκεί που τα έφτασε με το dd μοτέρ η TECHNICS, οι άλλοι αντέδρασαν, ιδιαίτερα οι hiεντάδικες εταιρείες, με την... απαγόρευση πληροφόρησης για τις προδιαγραφές των προϊόντων τους! Pickup πολλών χιλιάδων ευρώ πωλούνται χωρίς ίχνος αναφοράς σε προδιαγραφές! Δεν το φτάνουν το sl-1200 ούτε με 10 μοτέρ να σπρώχνουν και να τραβάνε πλατώ των ... 100 kgr! Σου προτείνω να επισκεφθείς και το site της ΚΑΒ, (όχι cav θου κύριε), να δεις τι λένε και αυτοί που ασχολούνται με τις βελτιώσεις του πολύ.

Κάποιες αναφορές μετρήσεων έχουν υπάρξει κατά καιρούς από τέτοια pickup και είναι, ιδιαίτερα αν λάβεις υπ' όψη σου και την τιμή, για γέλια σε σχέση με το TECHNICS! Τα έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς σε διάφορα νήματα και έχουμε γίνει...μαντάρα!

3)To άρθρο του KESSLER και τις απόψεις πολλών χρηστών mc > mm
που δημοσίευσα στο παρόν νήμα τα κοίταξες καθόλου; Η του κολλήσαμε την ρετσινιά ότι είναι μεθύστακας και καθαρίσαμε;

4)Αν έχεις ακόμα την 881, κάνε μία προσεκτική, ακριβείας και όχι προκατειλημμένη σύγκριση βήμα-βήμα με ότι θέλεις και τα λέμε πάλι!

Reaction score
3.967

1)Ο φίλος ο geomiat σύγκριση mm > mc δεν έκανε; Εκτός και αν διαβάζουμε άλλο νήμα!
Σιγά μην έκανα!! Είχα 2 κεφαλές (πως λέμε: έχω ένα μυστικό,,), τις άκουσα κ έγραψα κάτιτις!

....
Δεν το φτάνουν το sl-1200 ούτε με 10 μοτέρ να σπρώχνουν και να τραβάνε πλατώ των ... 100 kgr! Σου προτείνω να επισκεφθείς και το site της ΚΑΒ, (όχι cav θου κύριε), ...
Σ έχω πεί να μην εκδηλώνεσαι....
Κάποιες αναφορές μετρήσεων έχουν υπάρξει κατά καιρούς από τέτοια pickup και είναι, ιδιαίτερα αν λάβεις υπ' όψη σου και την τιμή, για γέλια σε σχέση με το TECHNICS! Τα έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς σε διάφορα νήματα και έχουμε γίνει...μαντάρα!
...αφού είσαι ήδη σταμπαρισμένος!!
3)To άρθρο του KESSLER και τις απόψεις πολλών χρηστών mc > mm
που δημοσίευσα στο παρόν νήμα τα κοίταξες καθόλου; Η του κολλήσαμε την ρετσινιά ότι είναι μεθύστακας και καθαρίσαμε;
Έ, καλά τώρα, πίνει, τι πίνει?
Για το καλό, τη νέα χρονιά, γιορτές, γενέθλια, επετείους, εθνικές γιορτές αποικιών. για να ξεχάσει, γιατί είν όλα μαύρα είν όλα μαύρα!
Δες το εργάκι του Γούντι Άλεν Ματσ πόιντ να απολαύσεις λίγο Εγγλέζικο στύλ!
4)Αν έχεις ακόμα την 881, κάνε μία προσεκτική, ακριβείας και όχι προκατειλημμένη σύγκριση βήμα-βήμα με ότι θέλεις και τα λέμε πάλι!
Άστο σε λέωωωω..
Είμαστε ωραία κ χρυσά πιδγιά, έχουμε το καλύτερο πικάπι με τηην καλύτερη κεφαλή...δεν ξέρω, θέλει προσοχή, ξεκάθαρο, διότι εγώ (εσύ?) ματιάζομαι εύκολα
Σε πειράζω βρέ!!

Reaction score
249

για παρεθεσε τις μετρησεις του 1200 να τις δουμε κι εμεις βρε παιδι μου

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Άλλο ένα θέμα που καταντάει γραφικό σιγά-σιγά.:122:

Reaction score
3.967

- Αλλάχτηκαν ξανά ιντερκονέκτ μεταξύ πρό και phono.
- Ξαναρυθμίστηκε η κεφαλή σύμφωνα με γραφόμμενα του ΚΚ σε παληότερο νήμα.
Άλλος ήχος. Διαφοροποίηση στα μεσουψηλά κατ αρχάς, μεσαίες κατόπιν κ χαμηλό.
Μπέρδεμα.Βρέθηκα ν ακούω μηχανάκια κ όχι μουσική κ σπάστηκα.
Είναι κ παράξενη μέρα σήμερα...

Reaction score
11

Είναι κ παράξενη μέρα σήμερα...

Για ποιό λόγο;

(Εγώ, αυτή την στιγμή, ακούω ιντερνετικό ραδιάκι, χειρίστης ποιότητας, αλλά τάχω φορτώσει όλα στον κόκκορα! Ρηλάξ!).

:111:

Reaction score
3.967

Για ποιό λόγο;

(Εγώ, αυτή την στιγμή, ακούω ιντερνετικό ραδιάκι, χειρίστης ποιότητας, αλλά τάχω φορτώσει όλα στον κόκκορα! Ρηλάξ!).

:111:
Ξεκίνησε από χθές βράδυ αργά, συνεχίσθηκε σήμερα το πρωί (παρών σε σοβαρό ατύχημα), εφημερία κ πάει λέγοντας..

Reaction score
11

Ξεκίνησε από χθές βράδυ αργά, συνεχίσθηκε σήμερα το πρωί (παρών σε σοβαρό ατύχημα), εφημερία κ πάει λέγοντας..
Καλό ξημέρωμα! (Ωχ! το γυρίσαμε στο chating!).

:117:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef