Κοιτάζω για ένα ζευγαρι ενεργών

Reaction score
449
Πραγματικα μερικες φορες, απορω τι και πως ακουτε ,μερικοι.....
Δεν το λεω για να μειωσω καποιον, αλοιμονο.. αλλα στα 3μετρα, οπως το χει βαλει το σχεδιο ο φιλος, ανεπαρκες ενα ζευγαρι 8ιντσα?
Εαν εγραφε οτι θελει ρεαλιστικες σταθμες, οκ το καταλαβαινω.. αλλα στο «χαλαρο» θεωρω οτι θα τον Υπερ-καλυπτει..
[DOUBLEPOST=1527518717][/DOUBLEPOST]
Φοβαμαι πως δεν ξερω ουτε τα βασικα....

Το σκεπτικο μου να συνδεσω κατευθειαν πανω στον προβολεα* που εχω τα ηχεια, στεκει, ή κανω καποιο λαθος ?

* Benq W700
View attachment 97584
Αν ο προτζεκτορας ρυθμιζει την εξοδο ηχου, θεωρητικα δε θα χεις προβλημα... απλα θα πρεπει να χεις τον νου σου να μην τον σβησεις τερμα, τον ξανα αναψεις και ξεκινησει να παιζει τερμα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, και πέραν της πλάκας, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις...
Κρεμώντας τα ηχεία ψηλά σε ανοιχτό χώρο, μιλάμε για ακτινοβολία 360 μοιρών.
Το σίγουρο είναι πως θα έχεις καλή <<στερεοφωνική εικόνα>>.
Σίγουρο επίσης είναι πως χαμηλό και το μεγαλύτερο μέρος του μεσοχαμηλού μας τελείωσε.

Reaction score
281
Ειναι ενας ακομα λογος που θελω να κρατησω το μπατζετ πολυ χαμηλα επισης
(Θα ειναι περιπου στα 2,5 μετρα απο το εδαφος, ΕΚΤΟΣ και αν βαλω μικροτερο οθονη οποτε θα εχω χωρο για δεξια/αριστερα της)

A

AKARL

Guest
Ειναι ενας ακομα λογος που θελω να κρατησω το μπατζετ πολυ χαμηλα επισης
(Θα ειναι περιπου στα 2,5 μετρα απο το εδαφος, ΕΚΤΟΣ και αν βαλω μικροτερο οθονη οποτε θα εχω χωρο για δεξια/αριστερα της)
Εδώ είμαστε ... :D

Ntinos72.jpg

Reaction score
571
Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος για οικονομικό σύστημα ηχείων και αρχίσαμε τα κουλά,Δεν θα έχει μπάσο ,πάρε 15ιντσα κλτπ. Φίλε μου δες πρώτα αν η έξοδος του προβολέα μπορεί να τα οδηγήσουν,Δεν νομίζω και προχώρα ,καλοκαιρινό σινεμαδάκι ,ποτάκια .Η γνώμη μου ψώνισε από εδώ για να τα δείς και να τα ακούσεις live

Reaction score
6.237
Εδώ είμαστε ... :D

View attachment 97593
Εκλαψα Πέρα από τη πλάκα εγώ θα τα έβαζα δεξιά αριστερά από τη θέση ακρόασης. Τεράστιο πλεονέκτημα όταν ακούς σε χαμηλές εντάσεις και λόγω του χώρου που στερείται early reflections και γενικά αντανακλάσεων πιθανότατα δε θα έχεις τα προβλήματα που θα είχες αν έκανες το ίδιο σε εσωτερικό χώρο. Για σοβαρό ήχο σε εξωτερικό χώρο μόνο με line aray και πολλά σαμπ.....

Reaction score
281
Βάζοντας τα ηχεία εκατέρωθεν της θέσης ακρόασης, δεν θα είναι κάπως παράταιρος ο ήχος σε σχέση με την εικόνα ?
Θα βλέπω ας πούμε κάποιον μπροστά μου να μιλάει (στην οθόνη) και θα τον ακούω από το πλάι... (??)

Reaction score
6.237
Βάζοντας τα ηχεία εκατέρωθεν της θέσης ακρόασης, δεν θα είναι κάπως παράταιρος ο ήχος σε σχέση με την εικόνα ?
Θα βλέπω ας πούμε κάποιον μπροστά μου να μιλάει (στην οθόνη) και θα τον ακούω από το πλάι... (??)
Έτσι κι αλλιώς από το πλάι δεν ακούς;

Reaction score
15.469
εγω αμα πηγαινω αναμεσα στσι ηχειαρες μου (μισο μετρο ή και λιγοτερο απο την ευθεια που οριζουν τα ακουστικα των κεντρα) ακουω τον ηχο να 'ρχεται απο ψηλα και στο βαθος ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.094
εγω αμα πηγαινω αναμεσα στσι ηχειαρες μου (μισο μετρο ή και λιγοτερο απο την ευθεια που οριζουν τα ακουστικα των κεντρα) ακουω τον ηχο να 'ρχεται απο ψηλα και στο βαθος ...
Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω.
Φταίει η αντανάκλαση στην καράφλα.

Reaction score
15.469
Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω.
Φταίει η αντανάκλαση στην καράφλα.
πρεπει να φτιαξωμε κανα καπελακι με ρεταλια απο τσι διαχυτες του λαζαρακι για τσι ακροασεις μας ...
ή οτι διαθετει ο καθεις τελος παντων
IMG_20180529_170518.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.017
Πως και δεν του πρότεινες από αυτά τα κάλβιν κλάϊν πως τα λένε;
[DOUBLEPOST=1527505656][/DOUBLEPOST]Ή μήπως κάϊν και άβελ;
Αν βγάλουν και Αβεσσαλώμ ηχεία να μου πείτε να πάρω κι εγώ.

Reaction score
281
Πραγματικα μερικες φορες, απορω τι και πως ακουτε ,μερικοι.....
Δεν το λεω για να μειωσω καποιον, αλοιμονο.. αλλα στα 3μετρα, οπως το χει βαλει το σχεδιο ο φιλος, ανεπαρκες ενα ζευγαρι 8ιντσα?
Εαν εγραφε οτι θελει ρεαλιστικες σταθμες, οκ το καταλαβαινω.. αλλα στο «χαλαρο» θεωρω οτι θα τον Υπερ-καλυπτει..
Και όμως εγώ δεν απορώ, υπάρχει λογική και την καταλαβαίνω

Σαν να με ρωτήσει κάποιος τι ποδήλατο να πάρει για βουνό με budjet 400 ευρώ, και να του λέω πως με 400 ευρώ μόνο φρένα αγοράζει :o

Έχει να κάνει με τις απαιτήσεις / χρήση / προσδοκίες που έχει ο καθένας ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney