Κοιτάζω για ένα ζευγαρι ενεργών

Reaction score
4.587
Εγώ θα σου ξαναπώ αυτό: όπου κι αν καταλήξεις, όποιο κι αν είναι το budget σου να πας προς φορητή λύση. Είναι κρίμα τόσο ωραίο περιβάλλον να το "μολύνεις" με πλαστικά κουτιά και καλώδια.

Reaction score
449
Και όμως εγώ δεν απορώ, υπάρχει λογική και την καταλαβαίνω
Σαν να με ρωτήσει κάποιος τι ποδήλατο να πάρει για βουνό με budjet 400 ευρώ, και να του λέω πως με 400 ευρώ μόνο φρένα αγοράζει :o
Έχει να κάνει με τις απαιτήσεις / χρήση / προσδοκίες που έχει ο καθένας ;)
Φιλε το καταλαβαινω αυτο απολυτα..
αυτο που ενοουσα ειναι κυριως ως το προς ποσο δυνατα ακουει καποιος συνηθως...
γενικα, με ενοχλει η δυνατη μουσικη για παρατεταμενο διαστημα...

Reaction score
281
Τα καλωδια θα τα "διαχειριστω" καλα πιστευω, βοηθαει ο σκελετος της κατασκευης, και προφανως δεν θελω να "μολύνω" :)

Reaction score
281
Καλησπέρα και πάλι

Μια τέτοια κονσολιτσα θα μου ήταν χρήσιμη?
Πχ, για να έχω στο ένα ζευγάρι εισόδου τις εξόδους ήχου που βγάζει ο προβολέας, και να υπάρχει και μια είσοδος ακόμα για κάποια πηγή για μουσική....

https://www.skroutz.gr/s/10381975/Ibiza-Sound-MIX500.html

=====

Για το follow up σχετικα με τα ηχεια, βλεπω και mackie thump 12A
https://www.skroutz.gr/s/12855159/Mackie-Thump-12A.html

Reaction score
281
Ευχαριστω :)

Δεν πηρα μικτη, αφου δεν μου απαντα κανεις αν τον χρειαζομαι η οχι :D

Reaction score
4.587
Πήγες σε "ημιφορητή" λύση και θα σε βολέψει θα δεις. Αργότερα παίρνεις κι ένα μίκτη αν το κρίνεις σκόπιμο, ειδικά αν κάνεις κάποιο πάρτι, γιορτή κτλ. Πέρασες πάντως τα 6 κατοστάρικα :p αλλά θα κάνεις δουλειά.

Reaction score
281
Ευχαριστώ :)

Προς το παρόν τρολλαρω την γυναικα μου :p

Μια ερώτηση, αν υπάρχει λογική εξήγηση....

Παίζοντας (από macbook pro) μέσω του ifi ione (μέσω bluetooth) παίζουν 782 φορές πιο δυνατά και πολύ (ΠΟΛΥ) πιο καλα από ότι αν τα συνδέσω απευθείας στην έξοδο ακουστικών του macbook.

Περκε ??

IMG_20180609_102401.jpg

edit: ΝΑΙ, τα 12αρια ΓΑΜΑΝΕ. Συγγνώμη για την γλωσσα :D

Last edited:

Reaction score
6.612
Πορκε Σον μας φουερτε:)

Πάμε από την αρχή... Όταν ρώτησες γιατο αν η χρήση μικτη είναι απαραίτητη, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις τάσεις εξόδων για να ξέρουμε εάν αρκούν να οδηγήσουν επαρκώς τα ηχεία σου ως ενεργά...
Τώρα τι συμβαίνει το ifi ενισχυει η εάν θες καλύτερα προενισχυει την τάση αυτή γιαυτό και αυτή η διαφορά από σκέτη έξοδο...
Αυτή την ενίσχυση πολύ πιθανόν να τη χρειαστείς και από τις πιθανές αδύναμες εξόδους οποία άλλης πηγής, όπου το ρόλο προενισχ υσης εδώ να τον παίξει ο μικτής, φτάνει να έχει φυσικά και αυτός τις κατάλληλες προδιαγραφές τάσης στις εξόδους του...

Reaction score
281
Ευχαριστώ, απολυτα κατανοητός !

Επί της ευκαιρίας, να ρωτήσω και γιατί αν συνδέσω το ifi με usb στο macbook δεν "παίζει" η φωνή (αυξομείωση) μέσω του macbook ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.090
Περκε ??
Διότι το πρώτο έχει πιο σωστό στάδιο εξόδου για να οδηγήσει την είσοδο των ενισχυτών των ηχείων, ενώ η έξοδος ακουστικών είναι για ακουστικά κι όχι για οδήγηση τελικών.

Την πιο "σωστή" οδήγηση των ηχείων, θα την έχεις με την συσκευή που βγάζει τα περισσότερα βολτ στην έξοδο. Πχ ένας μικτης. Παρόλα αυτά, αν κάποιες από τις συσκευές που ήδη έχεις δουλεύουν ικανοποιητικά, άστο ως έχει.
Χρήσιμο είναι κι ένα εκουαλαϊζέισιον.

Επί της ευκαιρίας, να ρωτήσω και γιατί αν συνδέσω το ifi με usb στο macbook δεν "παίζει" η φωνή (αυξομείωση) μέσω του macbook ?
Είναι θέμα software.

Με γειά!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.209
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney