- Reaction score
- 0
Απάντηση: Κριτήρια επιλογής cd-player.
Και γιατί να μην είναι?
Και γιατί να μην είναι?
Aκομη και εδω λες την μιση αληθεια.Αντί για Φεράρι μπορούμε να βάλουμε ως παράδειγμα και καμιά κοπέλα (όπως αυτή στο άβαταρ μου)
Αυτό όντως δεν το εξήγησα, το ξέχασα. Λοιπόν, εδώ δεν είναι high end, και επομένως δεν χρειάζεται να επαναπαυόμαστε μόνο στις εμπειρίες μας, ε; Ωραία. Για να πάρω τώρα το γνώριμο και τρισαγαπημένο ύφος μου. Ωωωωραία.2) Αποσπασμα απο Κωστα Κογια - (Ο οδηγός δεν χρειάζεται να είναι top loaded, εκτός αν εκτελεί και χρέη προέκτασης του πουλιού του αδικημένου από τη Φύση ιδιοκτήτη του• κατά συνέπειαν, τα top loaders απευθύνονται μόνο σε άνδρες αγοραστές, ενώ οι συσκευές με το κλασικό συρτάρι, ή σχισμή, απευθύνονται σε νορμάλ άνδρες, καθώς επίσης και σε γυναίκες, (οι οποίες, έτσι κι αλλιώς, είναι νορμάλ).
Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως σε 2 πικοσεκόντ προλαβαίνω να πιω 2 μπύρες. :happy_8:Για να μην πάμε σε εκείνο το έρμο το jitter, το οποίο, και καλά ντεμέκ, μπορεί να είναι και as low as 2 πικοσεκόντ, πςςςςςςςςςςςς...
Κατσε για να καταλαβω.Απο την μια το 50es της sony ειναι τιμιοτατη κατασκευη απο οτι ειπες ο ιδιος, και απο την αλλη εχοντας το ιδιο, clamp, αυτη την μαλακια, προσπαθει να μας εντυπωσιασει! Αρα τι ειναι αυτοι εκει στην sony? Γελιοι που προσπαθουν να μας εντυπωσιασουν και τελικα γελιοποιουνται ή τιμιοι προσφεροντας μας πιοτητα!Επίσης, μια που το θυμήθηκα, και μιας που εδώ δεν είναι high end, και άρα μπορούμε να λέμε όλη την αλήθεια, η ανάγνωση του δίσκου προϋποθέτει ακριβή γραμμική ταχύτητα στο σημείο ανάγνωσης, το οποίον, λέγω, μειουμένης της ακτίνος ανάγνωσης, συνεπάγεται διαρκή, ΔΙΑΡΚΗ μεταβολή της γωνιακής ταχύτητας του δίσκου, και επομένως, όλες αυτές οι ασήκωτες μαλακίες που βάζουν πολλοί κατασκευαστές, δίκην clamp, τεκμηριώνουν ένα πράγμα: ότι, όντας οι ίδιοι άσχετοι, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον κάθε πικραμένο, και τελικά αυτογελοιποιούνται. Για να μην πάμε σε εκείνο το έρμο το jitter, το οποίο, και καλά ντεμέκ, μπορεί να είναι και as low as 2 πικοσεκόντ, πςςςςςςςςςςςς...
Άιντε τώρα, να βάλετε το κεφάλι σας κάτω από τη βρύση...
Οντως θα ηθελα να δω την φατσουλα σου τι γκριματσα θα παρει μετα τις ακροασεις που θα συμφωνουν με τις μετρησεις! Νικο μου φιλε μου καλε ηθελα να ηξερα τελικα εσυ στο σπιτι σου τα εχεις ολα τοσο μελετημενα?Γιατι αν ναι τοτε πρεπει να εχεις τον απολυτο super duper ηχο αναφορας παγκοσμιως. Να ερθω βρε αδερφε να ακουσω κι εγω. Τι θα γινει ομως αν παρολαυτα δεν παιζει? Τι θα πεις? Θα ανεβω θεσσαλονικη στο τελος του καλοκαιριου.Θα ερθω με καποιους καλους μου φιλους που εχουν και κατι ψωρομετρητικα τυπου praxis.Τι λες μας κανεις την τιμη να ερθουμε?Βρε συ, γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει πως στήνεις ΕΣΥ ένα σύστημα. Έχω δει πως στήνουν ΑΛΛΟΙ συστήματα και μου αρκεί. Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι δυό μας θα λύσουμε αυτό το θέμα και μάλιστα στο σπίτι σου?
Στήσ' τα όπως θέλεις, δεν μου πέφτει λόγος. ΑΛΛΑ άσε με να διατηρώ το δικαίωμα εκτός από το να να τα ακούσω, να μετρήσω κιόλας για να αποφασίσω αν είναι καλά ή όχι. Η πλάκα ξέρεις, δεν είναι όταν τα αποτελέσματα ακροάσεων δεν συμφωνούν με τις μετρήσεις αλλά όταν συμφωνούν. Εκεί είναι το μεγαλύτερο γέλιο...
- Και δεν μου λες αλήθεια, έχεις μετρήσει ποτέ, μόνος σου ή με την βοήθεια κάποιου επαγγελματία, το σύστημα - χώρο σου και τι αποτελέσματα είχες?
Βρε Γιάννη...Νικο μου φιλε μου καλε ηθελα να ηξερα τελικα εσυ στο σπιτι σου τα εχεις ολα τοσο μελετημενα?Γιατι αν ναι τοτε πρεπει να εχεις τον απολυτο super duper ηχο αναφορας παγκοσμιως
Την ζωγραφισες?:happy_5:Βρε Γιάννη...
Τελικά όλη η ιστορία γι αυτό γίνεται? Γι αυτό γράφουμε στα φόρα? Για να δείχνουμε τα συστήματά μας και να κοκορευόμαστε για το μέγεθος του χαϊεντισμού μας? Για να μετράμε σαν τα πιτσιρίκια ποιός κατουράει πιο μακριά?
Μπορείς για μια φορά να συζητήσεις με λογική και επιχειρήματα και όχι με "εγώ έχω" ή "εσύ έχεις" ή "πόσο χαϊεντάς είναι ο καθένας μας"? Σου λέω μερικά πράγματα γενικά και αντί να μου αντικρούσεις κάποιο επιχείρημα - κάπου μπορεί να έχω λάθος βρε παιδί μου σε αυτά που λέω - εσύ μου απαντάς, ότι στο δικό σου σύστημα και με την δική σου εμπειρία τα ξεπερνάς. Το βρίσκω αν μη τι άλλο πολύ παιδικό όλο αυτό. Θες να σταματήσουμε?
p.s. Έχω full range ηλεκτροστατικά και αν δεις την απόκριση θα ζηλεύεις ρε. "happy_1"