- Reaction score
- 298
Να ΜΗΝ επανέλθεις :twisted:Νίκος Τσαρουχάς said:Να ΜΗΝ επανέλθω...
Να ΜΗΝ επανέλθεις :twisted:Νίκος Τσαρουχάς said:Να ΜΗΝ επανέλθω...
Νίκος Τσαρουχάς said:Βεβαίως έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις άποψη για την κατανάλωση ή το ξεκοίλιασμα. Φυσικά όμως κι εγώ έχω το δικαίωμα να σου επισημάνω ότι κάνεις τρομερό λάθος να συγχέεις την κατανάλωση - ξεκοίλιασμα με το hi end ή ακόμα χειρότερα να μεταφράζεις το hi end ως υπερκατανάλωση - ξεκοίλιασμα και τέλος. 8)
- Εκτός κι αν διάβασες την ερμηνεία του Τσαντουλή και κατάλαβες κάτι τέτοιο.![]()
Ναι. Φταίει ο μπαμπάς μου.Είναι πολύ επιφανειακή η άποψή σου, αλλά είπαμε... δεν φταις εσύ.
Και το παρακάτω τι είναι, το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων?preve said:Η δική μου ερμηνεία περί Hi-end είναι πολύ συγκεκριμένη..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ!![]()
Βρε μπας και δεν διαβάζεις τι γράφεις?preve said:Επίσης διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με τον ορισμό αυτού του "Χόμπυ".
Η κατανάλωση ξιπασμένα ακριβών συσκευών (ότι και να είναι αυτές) δεν μπορεί να οριστεί σαν χόμπυ.
Τελικά ρε Νικ είμαι σίγουρος ότι δεν διαβάζεις. Αφού σου εξήγησα ποιοί φταίνε. Εμείς...preve said:Δεν νομίζεις ότι βιάζεσε λιγάκι να με χαρακτηρίσεις...όπως παρακάτω; :x
Ναι. Φταίει ο μπαμπάς μου.![]()
Όχι μη χαίρεσαι...RDoherty said:Εμείς ΟΛΟΙ??? 8)
Νίκος Τσαρουχάς said:Προφανώς ρε Νίκο γιατί έρχεσαι με σκοπό να τσουβαλιάσεις με βάση τις δικές σου ερμηνείες τους λάθος ανθρώπους και δεν δέχεσαι καν την άλλη άποψη...
Aν θες να σε παίρνω στα σοβαρά, να μιλάς με στοιχεία και όχι με αοριστίες-γενικολογίες.preve said:Θα με ανακρίνεις κι όλας;Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Ποιές εννοείς?preve said:Η κατανάλωση ξιπασμένα ακριβών συσκευών (ότι και να είναι αυτές) δεν μπορεί να οριστεί σαν χόμπυ.
Συγκεκριμένα και όχι γενικολογίες
Η νοιώθεις πολύ καλά σήμερα για να με πατρονάρεις;
preve said:Θα με ανακρίνεις κι όλας;Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Ποιές εννοείς?preve said:Η κατανάλωση ξιπασμένα ακριβών συσκευών (ότι και να είναι αυτές) δεν μπορεί να οριστεί σαν χόμπυ.
Σου έδωσε τον λόγο κανένας;Μιχαλης said:sorry αλλα εσυ πατροναρεις με εκφρασεις του τυπου mate , Μιχαλακη........Ετσι Νικολακη????
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Περιμένω μια τοποθέτηση απ τον prevepreve said:Θα με ανακρίνεις κι όλας;Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Ποιές εννοείς?preve said:Η κατανάλωση ξιπασμένα ακριβών συσκευών (ότι και να είναι αυτές) δεν μπορεί να οριστεί σαν χόμπυ.
Aν θες να σε παίρνω στα σοβαρά, να μιλάς με στοιχεία και όχι με αοριστίες-γενικολογίες.
Αν θεωρείς ανάκριση μια ερώτηση, πάω πάσο.