Κόντρες πάνω από τα 250... Wrms!!!

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Εδώ και μερικές ημέρες διακρίνω από τα μηνύματα των περισσοτέρων μια αμυδρή διάθεση για παρεξηγήσεις, μπηχτές, μικροτσακωμούς και λοιπά αδιάφορα για την κατηγορία μας.

Εξ' αιτίας αυτού του γεγονότος, πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το νέο αυτό thread που θα ασχοληθεί με μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα κοντρίτσα, της οποίας τα αποτελέσματα είχα αρχικά αποφασίσει να τα "ανεβάσω" μετά τις διακοπές, όπου και θα είχα μια πολύ πιο σαφή εικόνα, ενώ παράλληλα θα είχα συγκεντρώσει και τις απόψεις των υπολοίπων 4ων που συνήθως συμμετέχουν σε αυτές τις δοκιμές.

Στην κόντρα πήραν και συνεχίζουν να παίρνουν μέρος τρεις + ένας κορυφαίοι ενισχυτές από την κατηγορία των 10000 έως 15000 ευρώ. Οι τρεις δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται ταυτόχρονα, ενώ ο ένας βρισκόταν στον ίδιο χώρο και στο ίδιο σύστημα μέχρι και πριν από μια εβδομάδα. Οι "τρεις" προέρχονται από Αμερική, Ολλανδία και Νέα Ζηλανδία, ενώ ο "ένας" προέρχεται και αυτός από Αμερική.

Μέχρι να ανεβάσω τις φωτογραφίες, θα αφήσω ένα χρονικό διάστημα έτσι ώστε να ρίξετε και μια μαντεψιά για το ποιοι μπορεί να είναι οι συγκεκριμένοι "μαχητές".

Υ.Γ. Ελπίζω να δω περισσότερους highendάδες σε αυτό το θέμα και να ακούσω περισσότερες απόψεις από πιθανές τους εμπειρίες με τα μηχανήματα που συμμετέχουν σε αυτή τη κόντρα.
 






Μηνύματα
559
Reaction score
1
Μέχρι στιγμής ο Νίκος έχει πέσει μέσα 100% και ο φίλος μου diabolical μόνο στο όνομα της εταιρίας, αλλά δεν μας έχει πει μοντέλο. Αλλά αφού μαρτύρησα ότι είναι η Plinius, πλέον όλα μας οδηγούν στον SA-250.

Ιδού λοιπόν οι δύο πρώτοι μονομάχοι:


Υ.Γ.: Δίπλα από τον Plinius έχει πέσει photoshop... έτσι για να το κουράσω λίγο ακόμα.
 


Μηνύματα
559
Reaction score
1
Την μάρκα την βρήκες
, την σειρά την βρήκες
, αλλά δεν βρήκες το ακριβές μοντέλο
. Το δεύτερο που ανέφερες είναι από Δανία και όχι Ολλανδία.

Να το πάρει το ποτάμι;;;
 






Μηνύματα
559
Reaction score
1
Αντε ρε Νικο μας γκαστρωσες.....:) Ανδρεας εγινες και συ....
Με καμιά 40αριά χρόνια λιγότερα.


Υ.Γ.: Τώρα του γκρέμισα την ψυχολογία. Να δεις που θα βρει internet στις διακοπές να μπει για να μου τα χώσει. :happy_4:
 


Μηνύματα
559
Reaction score
1
Ο Δημήτρης το πέτυχε. Μιλάμε για τον FPB-600 με πλακέτα FPB-700. Και για να μην σας κουράζω άλλο, ο τελευταίος μονομάχος είναι ο Sphinx Project 8. Ιδού και η φωτογραφεία...



Σε λίγο θα ακολουθήσουν και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Διευκρίνηση
Εδώ θα μου επιτρέψετε μια διευκρίνηση για αυτούς που κατά καιρούς με έχουν κατηγορήσει για ανέβασμα δοκιμών με μηχανές, τις οποίες στην συνέχεια πουλούσα ή είχα προς πώληση. Θα ήθελα λοιπόν να τους πληροφορήσω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αγγελία μου στο περιοδικό High Fidelity με τον Krell της φωτογραφίας, τον οποίο όμως έχω είδη πουλήσει.

Πέρα από αυτό, θα ήθελα να ξαναπώ στους αγαπημένους μου κατήγορους, ότι ουδέποτε λειτούργησα κατά αυτόν τον τρόπο και με αυτή τη νοοτροπία. Αυτό θα μπορούσαν να το καταλάβουν από δύο + έναν λόγους. Πρώτον γιατί τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν ευνοούσαν πάντα τις μηχανές που πουλούσα, με αποτέλεσμα να κάνω κακό στην ίδια μου την πώληση. Δεύτερον, γιατί οι μηχανές που αγόραζα και πουλούσα κατά καιρούς ήταν τόσες πολλές που δεν θα μου έφταναν ούτε πέντε forum για να τις αβαντάρω και τις περισσότερες φορές οι πωλήσεις είχαν είδη γίνει όπως π.χ. με το τρέχον thread. Τέλος, ο τρίτος λόγος θα μπορούσε να υποστηριχθεί μονάχα από αυτούς που με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ότι δεν είμαι από αυτούς που θα λειτουργούσα τόσο χαζά, τόσο ύπουλα και τόσο εξόφθαλμα.

Τέλος πάντων, όλα αυτά για εμένα είναι περασμένα ξεχασμένα και ελπίζω το ίδιο να ισχύει για τους εσαεί αγαπημένους μου κατήγορους. Επίσης, ελπίζω να μην ξαναρχίσουν την ίδια ιστορία γιατί έχω βαρεθεί να δίνω εξηγήσεις στους ίδιους και στους ίδιους και μάλιστα όταν ένας-δύο από αυτούς αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι με πολεμούσαν γιατί έκανα κακό στον αντιπρόσωπο που αβαντάριζαν. Τέλος πάντων και συγνώμη για την παρένθεση.
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Νικο ......να σου πω......

Τον sphinx μου τον πουλας μετα?;)

Sphinx νικητης απο μενα.
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Παντως Νικο αν ειχες και ενα antileon θα ειχε δεσει το γλυκο.
Αυτο που λεμε αφροκρεμα.
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.721
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top