- Reaction score
- 107.815
Είναι adynaton ένα θέμα να μην γυρίσει σε πολιτική συζήτηση! 
Η αγαπημένη μου διαφήμιση της ΕΠΟΕ ειναι αυτή:
Αυτό που ένα τεχνολογικό φόρουμ οι πολιτικές συζητήσεις είναι περισσότερες από τις τεχνικές,ποτέ μου δεν θα το καταλάβω.Είναι adynaton ένα θέμα να μην γυρίσει σε πολιτική συζήτηση!![]()
Μα αφού το συγκεκριμένο θέμα είναι στις γενικές συζητήσεις.Αυτό που ένα τεχνολογικό φόρουμ οι πολιτικές συζητήσεις είναι περισσότερες από τις τεχνικές,ποτέ μου δεν θα το καταλάβω.
Ατυχής ο παραλληλισμός σου...και γω που δεν εχω ας πουμε πχ λεφτα να παρω μια Mercedes η μια Bentley αλλα δεν εχω τι να κανω?
Θα παω να κλεψω για να παρω, πρεπει να την εχω οπωσδηποτε...
Μόνο ταινίες; Γιατί τις μουσικές από πού τις κατεβάζουμε;Για αυτούς που απλά κατεβάζουν ταινίες (με torrents) έχει ακουστεί τίποτα για διώξεις;
Έχει όμως νόημα να πληρώσεις για την ίδια τηλεόραση μετά από 40-50-60 χρόνια;Είπαμε... Ό,τι κάνουν οι πολλοί φτωχοί (με και χωρίς εισαγωγικά) και έχει ελάχιστες πιθανότητες σύλληψης θεωρείται νόμιμο (από τους ίδιους). Το ότι πρόκειται για άυλο προϊόν έχει σχέση μόνο με την ευκολία της παρανομίας. Αν υπήρχε δυνατότητα να αποκτήσουμε δωρεάν και υλικά αγαθά με την ίδια "ασφάλεια" το ίδιο θα γινόταν. Και θα είχαμε παραπλήσιες ατάκες. Αντί του "Σιγά μην έδινα 20€ να αγοράσω το CD της Άντζελας", θα είχαμε "Σιγά μην έδινα 1500 € για να πάρω τηλεόραση LG".
Γιατί πολλοί νομίζουν ότι η πολιτική φταίει που δεν μπορούν να αποκτήσουν όλα τα gadgets που διαβάζουν στα φόρουμ. Και κάνουν όνειρα για το τι θα έχουν μόλις ανέβει "ο δικός τους".Αυτό που ένα τεχνολογικό φόρουμ οι πολιτικές συζητήσεις είναι περισσότερες από τις τεχνικές,ποτέ μου δεν θα το καταλάβω.
Νόμιμο είναι από τη στιγμή που η ΔΙΑΤΡΗΤΗ διαδικασία νομοθέτησης το επικύρωσε. Διάτρητη γιατί δεν επικυρώθηκε με άμεσο τρόπο αλλά μέσω "αντιπροσώπων", στη συντριπτική τους πλειοψηφία αργυρώνητων.Αν και έχει συζητηθεί στο παρελθόν, θεωρείται ηθικό και νόμιμο το γεγονός της επαναλαμβανόμενης είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων ...
Αρχίσαμε. Πότε ήταν η παιδεία πιό αναβαθμισμένη ώστε να υποβαθμιστεί; Μεταπολεμικά, προπολεμικά, πριν εκατό χρόνια, πριν διακόσια;Είναι πολύ βαθύ το ζήτημα με πολλές παραμέτρους. Αυτοί που δημιούργησαν μέχω της ανύπαρκτης παιδείας - που στοχοποιημένα υποβάθμισαν - ανθρώπους με ανεπαρκέστατο υπόβαθρο, είναι μέρος του συνόλου των ανθρώπων που λούζονται τώρα την αναρχία του διαδικτύου και την έλλειψη σεβασμού στον κόπο του άλλου.
Αυτό φυσικά δε θα το έλεγες αν ήσουν εσύ στη θέση του παραλήπτη.Άσε που ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ! Η πνευματική ιδιοκτησία δεν επιτρέπεται να μεταβιβάζεται για κανένα λόγο και κυρίως όχι έναντι ενός χυδαίου χρηματικού ποσού. Ο γενήτορας του πονήματος είναι ο μόνος πνευματικός ιδιοκτήτης. Τώρα και πάντα. Μόνο η εμπορική της εκ,μετάλλευση μπορεί να μεταβιβάζεται με αγοραπωλησία. Δίνω λεφτά για να βγάλω λεφτά. Η πατρότητα όμως δεν μου ανήκει, δεν μπρώ να την αγοράσω.
Κανονικά θα έπρεπε να μην έχω απαντήσει γνωρίζοντας ότι τα παραπάνω δεν είναι αστεία.Άλλο που οι περισσότεροι παραγωγοί είναι Οβριοί, οπαδοί του Σιωνισμού και οχτροί του Χριστιανισμού και τον πλήττουν ύπουλα (μέσω της MPAA) με κάθε μέσο.
Νομίζω;![]()