Λ.Ε.Α.

Reaction score
180
Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

Ειδες ποτε να λεει κανεις κατι αρνητικο (οσους τους φερνουν σαν επιχειρημα ) για τους ξενους ? Ποτε ..
Σε κανω quote, για να πω, πως -κατα τη γνωμη μου- οταν καποιος αναφερεται στα θετικα των ξενων δεν αναφερεται συνολικα στον τροπο συμπεριφορας τους αλλα ... στα θετικα και μονο, αποβλεποντας στο "παιρνουμε τα καλα των αλλων και τα προσαρμοζουμε/εφαρμοζουμε σε μας".
Οι χαρακτηρισμοι ως "ευρωλιγουρηδες", "φραγκολεβαντινοι" "ξενολαγνοι" και οτι αλλο ακουγεται κατα καιρους (οχι απο σενα:123:), ειναι απλως μηδενισμος και προσπαθεια απαξιωσης.

Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε γερμανοι" νομιζω αναφερεται πχ. στους δρομους τους και οχι οτι θελει να πινουμε απο το πρωι μπυρες, να τρωμε αλμυρα κουλουρια και να μιλαμε γερμανικα.
Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε σουηδοι" νομιζω αναφερεται πχ. στο συστημα υγειας τους και οχι οτι θελει να εχουμε συνεφια ολο το χρονο και να αυτοκτονουμε ανα 10 καθε βδομαδα.
Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε ιταλοι" νομιζω αναφερεται πχ. στο -όποιο- γουστο τους διακρινει στο ντυσιμο και οχι οτι θελουμε ο πρωθυπουργος μας να πηγαινει σε παρτυ με τεκνά ή να εχει ποδοσφαιρικη ομαδα.

Ετσι λοιπον, να πω κι εγω κατι σχετικο με τα μετρό και τα λεοφωρεια, οτι δε θα γινουμε ποτε αυστριακοι... οι οποιοι οταν χρησιμοποιουν τις κυλιομενες σκαλες του μετρο, στεκονται -ασυναισθητα- ολοι, στη δεξια πλευρα της σκαλας, ο ενας πισω απο τον αλλον, ωστε οσοι βιαζονται να εχουν χωρο να περασουν... χωρις χαρτακια, χωρις νόμο, χωρις κινδυνο για προστιμο, χωρις αστυνομευση, απλα υπακουοντας σε μια πινακιδα και στην... κοινη λογικη.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Πλάκα θαχει να ακούσουμε για ουρές σε στάσεις πάλι.... :142::143:

Παίδες αφού δεν γνωρίζετε καν τι είναι στάση και που βρίσκεται αυτή τότε μην εκτίθεστε. :144:

Η μήπως γνωρίζετε; Για να ακούσω.... .

Ας πάει κάποιος στην Πλατεία Συντάγματος να πάρει λεωφορείο ή Τρόλλευ. Εύκολα σας βάζω. Το πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Και μετά ας έρθει να μας πει τι και πως και ποιος φταίει.

Μπροστά στα μάτια μας καθημερινά τα βλέπουμε. Τυφλοί δεν είμαστε.
δεν παω και ουτε προκειτε γιατι δεν μπορω τους ταλιμπαν Ελληνες... χιλιες φορες να παω Συνταγμα σπιτι με τα ποδια...το εννοω..
φταιει το κρατος που δεν μπορουμε σαν πολιτες αυτης της χωρας να μπουμε σε μια σειρα να εξυπηρετηθουμε και θελουμε να βγουμε απο τη πλαγια? ποση εκπαιδευση θελουμε ποια για τα αυτονοητα?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

Δεν εχει σημασια ρε συ.

Ειδες ποτε να λεει κανεις κατι αρνητικο (οσους τους φερνουν σαν επιχειρημα ) για τους ξενους ? Ποτε ..Ειδες κανενα να παραδεχεται εστω οτι καποτε υπηρχε το ιδιο προβλημα σε αυτους αλλα με καποιους τροπους το λυσανε ? Ποτε...

Το θεμα ειναι να σου πουν απλως οτι υπαρχει καφριλα και ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα....

Τι θελεις , δρομους ? Παμε μια κοντρα με τους Γερμανικους αυτοκινητοδρομους (τυχαιο παραδειγμα )...να δεις εσυ...:143:
μα τα καλα στοιχεια θα αναφερουμε για να παραδειγματιστουμε... τα ασχημα θελεις να αναφερω? μεσα! να αρχισω πρωτος????

Reaction score
51
Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Δέχομαι 100% ότι η χρήση της Λ.Ε.Α. είναι μέγιστο λάθος και πρέπει να πέσουν κεφάλια κοκ.

Για δείτε τα επόμενα και πείτε μου:

Οδηγείτε και μπροστά σας πηγαίνει λεωφορείο με 70-80km/h μ.ω.τ.
Στο μεγαλύτερο τμήμα της «Ε.Ο» Πατρών-Αθηνών υπάρχει διπλή διαχωριστική.
Τι κάνεις? Οεο?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770

μπορεις να μου απαντησεις αν γνωριζεις για την επεκταση της εξοδου ΚΥΜΗΣ στην εθνικη οδο και τον λογο που δεν υλοποιηθηκε?

Αν ειχε υλοποιηθει οπως προβλεποταν στον αρχικο σχεδιασμο...και αποροφουσε το φορτο απο κυμης μεχρι αεροδρομιο....δεν θα ειχε κανενα προβλημα η εξοδος 8 στην μεταμορφωση....

η εξοδος 8 ειναι τοσο μικρη γιατι σχεδιαστηκε να αποροφα το φορτο απο την ΕΞΟΔΟ ΚΥΜΗΣ μεχρι την μεταμορφωση και τιποτα παραπανω...

αλλα δυστυχως δεν υλοποιηθηκε....
αγαπητοι μου δεν φταινε για ολα οι μεγαλοεργολαβοι... μην τρελαθουμε τωρα... εγινε ενας σχεδιασμος (λωριδων και σημειων καλυψης) για να καλυψει συγκεκριμενες αναγκες φορτου κινησης με συγκεκριμενο αντιτημο... αυτος ο ογκος αυτοκινητων ξεπεραστηκε...
η που διαπλατυνεις και αλλο την Αττικη οδο με περισσοτερες εισοδους εξοδους η αυξανεις το αντιτυμο και μειωνοντε τα εισερχομενα αυτοκινητα...

μια συναρτηση ειναι ...
απλα τα πραγματα...

ερωτημα : υπαρχει καλυτερη ποιοτητα οδοστρωματος - εννοω κυριως την τριβη κυλισης - σε ολοκληρη την Ελλαδα απο αυτο που υπαρχει στην Αττικη Οδο ?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Φταίει και η παιδεία φταίνε και όλα. Απλά πριν φτάσουμε στον αν φταίει η Εύα ή ο Αδάμ μπορούμε πολύ καλύτερα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν δείχνουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε με τον τρόπο που επείγει. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να διορθώσουμε και τα υπόλοιπα. Ας δώσουμε προτεραιότητα μια φορά όμως σε αυτό που καίει.

Προς ενημέρωση: Στάση είναι η πινακίδα. Το παγκάκι και το στέγαστρο δεν είναι στάση. Ανήκει δε στο Δήμο. Κάποτε υπήρχαν στάσεις με παγκάκια και στέγαστρα στις οποίες το σίδερο μπροστά από αυτές οριοθετούσε τη σειρά των επιβατών. Τώρα δεν υπάρχουν. Μη μου πείτε ότι φταίει η παιδεία και γι' αυτό..... :121:

Αλλά για να τα ξέρεις αυτά πρέπει να έχεις φάει μερικές δεκαετίες με τα λεωφορεία.... .
για να μην νομιζεις οτι κατεβηκα απο τον Αρη, η εχω γονεις απο ψηλο τζακι...εχω φαει και δεκαετιες με τα λεωφορια , τα παλια τα ψηλα, που επρεπε να εχεις τετρακεφαλους για να ανεβεις πανω δεν ηταν παιξε γελασε...χαχαχα

και εχω δουλεψει κεντρο και εξυπηρετηθει απο το μετρο μας που θεωρω απο τα καλυτερα στην Ευρωπη... αλλα βοηθησε με... ποση ωρα θα εκανα την διαδρομη Ραφηνα Κηφισια με μεσα μαζικης μεταφορας? κανενα 5ωρο καθημερινα ανετα...

το θεμα μας ειναι η ΛΕΑ και ειδικα στην Αττικη οδο το θεωρω λαθος να εισβαλουμε...

Reaction score
51

Αν ο μπροστινός δεν μπαίνει στην Λ.Ε.Α. για να διευκολύνει τους από πίσω του, έχουμε σοβαρότατη περίπτωση μετωπικής και 100% περίπτωση παρανομίας αφού ο πίσω θα πατήσει διπλή διαχωριστική.....

Μετωπική στην Πατρών - Αθηνών?
Ελα....Σιγά το θέμα....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

αγαπητοι μου δεν φταινε για ολα οι μεγαλοεργολαβοι... μην τρελαθουμε τωρα... εγινε ενας σχεδιασμος (λωριδων και σημειων καλυψης) για να καλυψει συγκεκριμενες αναγκες φορτου κινησης με συγκεκριμενο αντιτημο... αυτος ο ογκος αυτοκινητων ξεπεραστηκε...
η που διαπλατυνεις και αλλο την Αττικη οδο με περισσοτερες εισοδους εξοδους η αυξανεις το αντιτυμο και μειωνοντε τα εισερχομενα αυτοκινητα...

μια συναρτηση ειναι ...
απλα τα πραγματα...

ερωτημα : υπαρχει καλυτερη ποιοτητα οδοστρωματος - εννοω κυριως την τριβη κυλισης - σε ολοκληρη την Ελλαδα απο αυτο που υπαρχει στην Αττικη Οδο ?

καλα καλα.....αμα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω....μιλα μου για αντιτιμο εσυ....δηλαδη ποσο πρεπει να βαλουμε το αντιτιμο για να γινει νορμαλ η κυκλοφορια 5, 7 , η μηπως 10 ευρω?

ανοιξε κανενα βιβλιο...ή καλλιτερα κανενα σχεδιο της αττικης οδου...και ασε τα φουμαρα για τους εργολαβους....αν ειχε υλοποιηθει κατα γραμμα ο αρχικος σχεδιασμος δεν θα κουβεντιαζαμε σημερα.....

Αυτο με την καλη ποιοτητα ασφαλτου το επιβεβαιωνω....αλλα δεν καταλαβα που κολλαει στην κουβεντα μας....στο κατω κατω λιγοτερα εξοδα συστηρησης θα εχουν......

παρεπιπτωντως μηπως δουλευεις σε καμια εταιρια του μπομπολα ?

Reaction score
180

Τι κάνεις? Οεο?
Δεν ειναι λογικη αυτο Giovanni. Aν δηλαδη, υπαρχει και δευτερο λεωφορειο στη ΛΕΑ, διπλα στο πρωτο, τι θα κανεις? Θα πας κοντρα στο αντιθετο ρευμα, αναβοσβυνοντας τα φωτα? Ή -για να ειναι και πιο ρεαλιστικο- αν εχει ηδη μπλοκαρει η ΛΕΑ απο τους υπολοιπους που προσπαθουν να προσπερασουν το λεωφορειο?
Η κουβεντα εδω δεν γινεται για .... "ενα στιγμιαιο λαθος":142: αλλα για συνήθη, συνειδητη καταχρηστικη, χρηση της...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Δέχομαι 100% ότι η χρήση της Λ.Ε.Α. είναι μέγιστο λάθος και πρέπει να πέσουν κεφάλια κοκ.

Για δείτε τα επόμενα και πείτε μου:

Τι κάνεις? Οεο?

ποιο ειναι το οριο ταχυτητας στο συγκεκριμενο σημειο?

Reaction score
51

Δεν ειναι λογικη αυτο Giovanni. Aν δηλαδη, υπαρχει και δευτερο λεωφορειο στη ΛΕΑ, διπλα στο πρωτο, τι θα κανεις? Θα πας κοντρα στο αντιθετο ρευμα, αναβοσβυνοντας τα φωτα? Ή -για να ειναι και πιο ρεαλιστικο- αν εχει ηδη μπλοκαρει η ΛΕΑ απο τους υπολοιπους που προσπαθουν να προσπερασουν το λεωφορειο?
Η κουβεντα εδω δεν γινεται για .... "ενα στιγμιαιο λαθος":142: αλλα για συνήθη, συνειδητη καταχρηστικη, χρηση της...

Μα δεν αναφέρομαι σε «στιγμιαίο» λάθος.
Αν ρωτήσεις επαγγελματίες οδηγούς θα καταλάβεις πως στο 80%+ της εο Πατρών Αθηνών κινούνται στην Λ.Ε.Α. για τους προφανείς λόγους που προανέφερα..... :126:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

ποιο ειναι το οριο ταχυτητας στο συγκεκριμενο σημειο?

Δεν ξέρω....
Δεν είναι δική μου η φωτό....
Πιθανότατα να είναι 90km/h ή αν υπάρχει καμιά ξεχασμένη ταμπέλα μπορεί να είναι και.....40km/h :126:

Reaction score
51

Πάντως, για να «γελάσουμε» λίγο, εδώ κανένας δεν είναι στην Λ.Ε.Α. αλλά καμία βοήθεια δεν θα φθάσει εκεί που πρέπει :116:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

καλα καλα.....αμα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω....μιλα μου για αντιτιμο εσυ....δηλαδη ποσο πρεπει να βαλουμε το αντιτιμο για να γινει νορμαλ η κυκλοφορια 5, 7 , η μηπως 10 ευρω?

ανοιξε κανενα βιβλιο...ή καλλιτερα κανενα σχεδιο της αττικης οδου...και ασε τα φουμαρα για τους εργολαβους....αν ειχε υλοποιηθει κατα γραμμα ο αρχικος σχεδιασμος δεν θα κουβεντιαζαμε σημερα.....

Αυτο με την καλη ποιοτητα ασφαλτου το επιβεβαιωνω....αλλα δεν καταλαβα που κολλαει στην κουβεντα μας....στο κατω κατω λιγοτερα εξοδα συστηρησης θα εχουν......

παρεπιπτωντως μηπως δουλευεις σε καμια εταιρια του μπομπολα ?
βρε εσυ καταλαβες τι λεω εγω??? τι περιεχομενο το βιβλιο? :)
εδω λεμε οτι θεωρηθηκε αρχικα υψηλο το αντιτημο και δεν θα ειχε εισερχομενα αυτοκινητα η Αττικη Οδος και τελικα ολοι διαψευτηκαν... επισης, ιδιωτικη οδος ειναι οτι αντιτημο θελουν βαζουν...οποια στιγμη θελουν..

αν προσεχες τα λεγομενα μου στο thread δεν θα εκανες το τελευταιο ερωτημα...

επιμενω ομως οτι στην ΛΕΑ ΔΕΝ πρεπει να εισερχομαστε!!!
το σημειο που αναφερω το ατυχημα συγγενη μου στην λεωφορο Μαραθωνος και τη μεταφορα του με ασθενοφορο μεσω ΛΕΑ της Αττικης Οδου και οχι μεσω Μεσογειων που δεν εχει ΛΕΑ το διαβασες?
το περι καλυτερου οδοστρωματος το αναφερω χαρακτηριστικα οσο αφορα την ποιοτητα ολης της Αττικης Οδου σαν λειτουργεια αλλα και τι μας παρεχει... δεν μιλαμε για κατεστραμενες Εθνικες οδους της πλακας με μιση ουτε καν μια ολοκληρη σε πλατος ΛΕΑ ωστε να δικαιολογουντε συμβιβασμοι στο σεβασμο του ΚΟΚ...

φιλικα και παλι....!

Βασιλης

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770

Σε κανω quote, για να πω, πως -κατα τη γνωμη μου- οταν καποιος αναφερεται στα θετικα των ξενων δεν αναφερεται συνολικα στον τροπο συμπεριφορας τους αλλα ... στα θετικα και μονο, αποβλεποντας στο "παιρνουμε τα καλα των αλλων και τα προσαρμοζουμε/εφαρμοζουμε σε μας".
Οι χαρακτηρισμοι ως "ευρωλιγουρηδες", "φραγκολεβαντινοι" "ξενολαγνοι" και οτι αλλο ακουγεται κατα καιρους (οχι απο σενα:123:), ειναι απλως μηδενισμος και προσπαθεια απαξιωσης.

Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε γερμανοι" νομιζω αναφερεται πχ. στους δρομους τους και οχι οτι θελει να πινουμε απο το πρωι μπυρες, να τρωμε αλμυρα κουλουρια και να μιλαμε γερμανικα.
Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε σουηδοι" νομιζω αναφερεται πχ. στο συστημα υγειας τους και οχι οτι θελει να εχουμε συνεφια ολο το χρονο και να αυτοκτονουμε ανα 10 καθε βδομαδα.
Οταν καποιος λεει οτι "δε θα γινουμε ποτε ιταλοι" νομιζω αναφερεται πχ. στο -όποιο- γουστο τους διακρινει στο ντυσιμο και οχι οτι θελουμε ο πρωθυπουργος μας να πηγαινει σε παρτυ με τεκνά ή να εχει ποδοσφαιρικη ομαδα.

Ετσι λοιπον, να πω κι εγω κατι σχετικο με τα μετρό και τα λεοφωρεια, οτι δε θα γινουμε ποτε αυστριακοι... οι οποιοι οταν χρησιμοποιουν τις κυλιομενες σκαλες του μετρο, στεκονται -ασυναισθητα- ολοι, στη δεξια πλευρα της σκαλας, ο ενας πισω απο τον αλλον, ωστε οσοι βιαζονται να εχουν χωρο να περασουν... χωρις χαρτακια, χωρις νόμο, χωρις κινδυνο για προστιμο, χωρις αστυνομευση, απλα υπακουοντας σε μια πινακιδα και στην... κοινη λογικη.
1.000.000 ++++++++++++++++++++++++++++++

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

επισης, ιδιωτικη οδος ειναι οτι αντιτημο θελουν βαζουν...οποια στιγμη θελουν..
και εδω μαλλον λαθος κανεις...ολα μα ολα περιγραφονται στην συμβαση παραχωρησης....δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα....

αν αυξησουν το αντιτιμο....και επειδη δεν θα υπαρχει αναλογη μειωση του φορτου....θα αυξηθει απλα η χρηματικη αποδοση του εργου...και μολις ξεπερασει ενα οριο που αναφερετε επακριβως στην συμβαση..ο δρομος επιστρεφει στο κρατος....ακομη και πριν την 25 ετια που ειναι ο μεγιστος χρονος παραχωρησης.

Αρα θα πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα πριν ακριβυνουν τα διοδια...μαλλον προτιμουν να μεινει ετσι η κατασταση....

το κρατος μας μαλιστα εχει τιτλοποιησει τα εσοδα μετα την 25ετια προκειμενου να βρει τα χρηματα για να υλοποιησει την γραμμη 4 του μετρο....

Reaction score
12.030

μπορεις να μου απαντησεις αν γνωριζεις για την επεκταση της εξοδου ΚΥΜΗΣ στην εθνικη οδο και τον λογο που δεν υλοποιηθηκε?

Αν ειχε υλοποιηθει οπως προβλεποταν στον αρχικο σχεδιασμο...και αποροφουσε το φορτο απο κυμης μεχρι αεροδρομιο....δεν θα ειχε κανενα προβλημα η εξοδος 8 στην μεταμορφωση....

η εξοδος 8 ειναι τοσο μικρη γιατι σχεδιαστηκε να αποροφα το φορτο απο την ΕΞΟΔΟ ΚΥΜΗΣ μεχρι την μεταμορφωση και τιποτα παραπανω...

αλλα δυστυχως δεν υλοποιηθηκε....
ΓΙΑΤΙ δεν υλοποιήθηκε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.877
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain