Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ΕΓΓΥΗΣΗ : Η εγγύηση όλων των τηλεοράσεων Amoi είναι 2 χρόνια (1 χρόνο η οθόνη).
Όσον αφορά το pixel policy για το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι 7 γενικά
(pixel-sub pixel) το οποίο αφορά πάνελ 1920*1080.
Πληροφορήθηκα ότι θα ισχύσουν 8 άτοκες αλλά ας περιμένουμε την έγκυρη απάντηση της αντιπροσωπείας...ενδιαφερομαι!!! την ειχα βαλει στο ματι απο καιρο. αρκει να μας εξυπηρετησει η αντιπροσωπεια... θα μας κανει 12 ατοκες?
Αντρέα. o συνάδερλφός μου (the roller) θα λείπει εξωτερικό και θα γυρίσει Τετέρτη. Δεν ξέρω αν μπορεί να επικοινωνήσει. Να πάρω εγώ τηλέφωνο;Σας παρακαλω, μην μου στελνετε πμ
Οσοι ενδιαφερονται απλα το γραφουν εδω μεσα και επικοινωνουν με αντιπροσωπεια στο 210 9311200
Για την Κύπρο καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα...Ενδιαφερομαι και εγω απλα θελω να μαθω εαν η προσφορα ισχυει και για Κυπρο επειδη στο banner λεει οτι ειναι αντιπροσωποι Ελλαδας-Κυπρου
Τελικά δεν τον κατάφερα... Βρήκε μια panasonic plasma που το hi-tech της έχει δώσει καλή βαθμολογία και την πήρε.Την θέλω!!!
θα την κάνω ζευγαράκι με την 37άρα...
(ΟΚ η αλήθεια είναι ότι θα χώσω στον πατέρα μου την 37άρα για να αναβαθμιστώ σε 42'')
Για την Κύπρο καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα...