ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

ενδιαφερομαι!!! την ειχα βαλει στο ματι απο καιρο. αρκει να μας εξυπηρετησει η αντιπροσωπεια... θα μας κανει 12 ατοκες?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η απάντηση της Αντιπροσωπείας από το προηγούμενο power-buy:

ΕΓΓΥΗΣΗ : Η εγγύηση όλων των τηλεοράσεων Amoi είναι 2 χρόνια (1 χρόνο η οθόνη).
Όσον αφορά το pixel policy για το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι 7 γενικά
(pixel-sub pixel) το οποίο αφορά πάνελ 1920*1080.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE

ενδιαφερομαι!!! την ειχα βαλει στο ματι απο καιρο. αρκει να μας εξυπηρετησει η αντιπροσωπεια... θα μας κανει 12 ατοκες?
Πληροφορήθηκα ότι θα ισχύσουν 8 άτοκες αλλά ας περιμένουμε την έγκυρη απάντηση της αντιπροσωπείας...

Reaction score
3
Σας παρακαλω, μην μου στελνετε πμ
Οσοι ενδιαφερονται απλα το γραφουν εδω μεσα και επικοινωνουν με αντιπροσωπεια στο 210 9311200
Αντρέα. o συνάδερλφός μου (the roller) θα λείπει εξωτερικό και θα γυρίσει Τετέρτη. Δεν ξέρω αν μπορεί να επικοινωνήσει. Να πάρω εγώ τηλέφωνο;
Η μπορεί να περιμένει μέχρι την Τετάρτη;

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι και εγώ. Μόνο που δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η προσφορά. Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το βασικο το εκανες.
Τωρα δεν μενει παρα να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια, στο τηλεφωνο που εδωσα πιο πανω, για τα περαιτερω...:cool_4:

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

καλημερα, ερωτηση... η amoi υποστηριζει 1080p/24fps?

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την προσφορά! Πείτε μου τι πρέπει να κάνω τώρα.

Μπολέτης Γιώργος

Reaction score
239
Ενδιαφερομαι και εγω απλα θελω να μαθω εαν η προσφορα ισχυει και για Κυπρο επειδη στο banner λεει οτι ειναι αντιπροσωποι Ελλαδας-Κυπρου

Reaction score
457
το χει κάνει from the very beggining...
κάνε και έναν κόπο διάβασε από την αρχή το τόπικ...

Reaction score
0

Ενδιαφερον και απο εμενα....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσοι ενδιαφέρεστε, αφού κάνετε πρώτα post εδώ τηλεφωνείτε απευθείας στην αντιπροσωπεία και κανονίζετε τις οικονομικές λεπτομέρειες...

2109310619

Απλά πείτε το ψευδώνυμό σας στο avsite και ότι κάνατε post στο σχετικό θέμα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ενδιαφερομαι και εγω απλα θελω να μαθω εαν η προσφορα ισχυει και για Κυπρο επειδη στο banner λεει οτι ειναι αντιπροσωποι Ελλαδας-Κυπρου
Για την Κύπρο καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα...

Reaction score
0
Την θέλω!!!

θα την κάνω ζευγαράκι με την 37άρα...

(ΟΚ η αλήθεια είναι ότι θα χώσω στον πατέρα μου την 37άρα για να αναβαθμιστώ σε 42'')
Τελικά δεν τον κατάφερα... Βρήκε μια panasonic plasma που το hi-tech της έχει δώσει καλή βαθμολογία και την πήρε.

Τι να πω... θα μείνω με την 37άρα.

Reaction score
239
Για την Κύπρο καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα...

Χρηστο το εχω ηδη κανει και εχω αφησει τηλ να με παρουν πισω γιατι απο οτι καταλαβα ειχε απαντησει ο πατερας το υπευθυνου, ενω αυτος απουσιαζε αλλα εχει 2 μερες τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv