- Reaction score
- 23.104
Θενκς ρε συ, δις ιζ γουάτ άι γουώζ λούκιν φορ. Νικ να τα βάλεις και τα δύο στη συλλογή πάραυτα.
Μιλαγαμε για το "στρωσιμο" των καλωδιων ρευματος Μιχαλη . Αλλιμονο μην κατσει καποιος να φτιαξει μετρητικη συσκευη για να αποδειξει (π.χ. στον Κογια) οτι τα καλωδια ρευματος στρωνουν !!!Διοτι πρωτον δεν ειναι ολα τα αυτια ιδια, και δευτερον δεν ειναι αρκετο το αυτι για να θεμελιωθη ενας κανονας με οικουμενικη αποδοχη.
... και εγώ είμαι αστροναύτης.Μιλαγαμε για το "στρωσιμο" των καλωδιων ρευματος Μιχαλη . Αλλιμονο μην κατσει καποιος να φτιαξει μετρητικη συσκευη για να αποδειξει (π.χ. στον Κογια) οτι τα καλωδια ρευματος στρωνουν !!!
Δεν θα καταφερειςνα με κανεις να παραφερθω και εγω.Μιλαγαμε για το "στρωσιμο" των καλωδιων ρευματος Μιχαλη . Αλλιμονο μην κατσει καποιος να φτιαξει μετρητικη συσκευη για να αποδειξει (π.χ. στον Κογια) οτι τα καλωδια ρευματος στρωνουν !!!
Αληθεια οι λαμπες "στρωνουν" ; Οι μετασχηματιστες επισης "στρωνουν" ;;
Τι εχεις παρατηρησει Μιχαλη ;;
Δεν στρωνουν τα υπολοιπα. Μετ/στες, συρματα, καλωδια, τα πιο πολλα πλαστικα, και καποια ξερα κεφαλια.
:happy_5: :happy_5: :happy_5: το ξερω !!! wall_1(αριστερα ο Τσαρουχας , δεξια εγω)Δεν στρωνουν τα υπολοιπα. Μετ/στες, συρματα, καλωδια, τα πιο πολλα πλαστικα, και καποια ξερα κεφαλια.
Στο μετρο της δικης μου αντιληψης ΝΑΙ και ολες τις φορες.Εχει τυχει ποτε να αλλαξεις με καινουργιο αλλα ιδιο και ιδιας παραγωγης μετασχηματιστη εξοδου σε καποιο λαμπατο ενισχυτη ;; Αν ναι επαιζε το ιδιο ;
Τι εχεις να πεις για το τελευταιο ?Ένα ένα ρε κι εσύ δεν το αντέχω αυτό το πράμα, δεν μου 'χει μείνει άντερο. :cool_11::cool_10: :happy_5:
Εξαρτάται τι εννοείς.Τι εχεις να πεις για το τελευταιο ?