- Reaction score
- 7
Το live βιντεάκι από Green carnation εξαιρετικό!!! Το έχω ακούσει καμμιά 10αριά φορές σερί...
H φωνή του τραγουδιστή των Sigur Ros έχει κάτι το περίεργο είναι θα λέγαμε ταυτόχρονα ψυχρή και θερμή...σαν μια φιγούρα που ξεπετάγεται από την ομιχλώδη κατάσταση της μουσικής τους...δεν με κουράζει καθόλου εμένα προσωπικά:121:συμπαθητικοι οι Σιγκουρ Ρος, εχω καιρο να ακουσω κατι δικο τους αλλα οσο θυμαμαι το μονο αρνητικο που τους ειχα επισυνναψει ηταν οτι η ψιλη φωνη του τραγουδιστη γινεται ισως λιγο κουραστικη μετα απο μερικα κομματια... παντως εχουν σιγουρα ενδιαφερον, θα ψαξω να βρω τπτ προσφατο να δω πως παιζουν τωρα (ή θα δω τα βιντεακια οταν παω σπιτι... :119![]()
Έχουν καμιά 11αριά albums και τα θέλω......ΟΛΑ:125::105: Ψέματα 13 είναιΦαιδρα, τσεκαρε και το διδυμο του Λεμουρια το Sirius B, οπως και το τελευταιο τους το Gothic Kabbalah
δε συζηταω καν για το τιτανομεγιστο Vovin
γενικα οι Therion ειναι μεσα στις 10 αγαπημενες μου μπαντες :102:
Νομίζω κάπου τότε άρχισαν να βάζουν και συμφωνικές ορχήστρες στη μουσική τους?:121:ε μονο μια σημιωση... ακου μονο απο το Theli και μετα... ξερω τι σου λεω :125: