- Μηνύματα
- 29.881
- Reaction score
- 29.564
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club
Αστους δεν αξίζει να ασχολείσαι με αξιολύπητες υπάρξεις.
Αστους δεν αξίζει να ασχολείσαι με αξιολύπητες υπάρξεις.
δεν ειπες οτι σε μπανιαρανε χτες? σημερα ηταν η σειρα του argi...:121:Δεν μας το κάνεις λίγο πιο λιανά βρε?
Αυτα δηλαδη θελεις να πεις οτι γινονται μονο στο AVCLUB?Αυτη την φορα ουτε η αιτιολογια δεν μου ηρθε(θα μου ερθει οταν το διαβασουν απο εδω).Αξιοτιμο μελος αρτζι λογο λανθανουσας συμπεριφορας μπαναρεσαι δια παντως απο τον αναλογο χωρο.
Τι ? προλαβες να μας μπαναρεις εσυ πρωτος?
ξεμπαρεσαι ωστε να μπορουμε να σε μπαναρουμε εμεις πρωτοι.Κατι σαν τον κετσπαγια με τον κοκαλη
(ενα πραμα)
εγω προσωπικα δεν εχω καμμια αντιπαραθεση πλεον γιατι αυτοδιαγραφτηκαΤώρα γιατί το κάνετε αυτό, μπορείτε να μου πείτε; Γουστάρετε τζέρτζελο;
Είναι ανάγκη να έχουμε συνεχώς αντιπαραθέσεις μεταξύ Avclub και Avsite; Γουστάρετε δηλαδή;
Αργύρη, ότι και να έγινε είσαι λάθος. Όσο δίκιο και νά έχεις (άν έχεις γιατί δεν γνωρίζω την περίπτωση).
Προσωπικά μηνύματα, και ειδικά από άλλο forum, δεν δημοσιεύονται αέρα-πατέρα σε κοινή θέα. Είναι τουλάχιστον άκομψο για να μην πώ ανήθικο.
Οχι λάθος κάνεις , με μπανιάρανε σήμερα κατα τις 11¨00.δεν ειπες οτι σε μπανιαρανε χτες? σημερα ηταν η σειρα του argi...:121:
εγω δεν μιλησα για κανενα κλαμπ(δεν ειμαι φαν του κλαμπιν) για την σουπερ κατερινα ...ε σορι για την δυναστεια λεω τοση ωραΑυτα δηλαδη θελεις να πεις οτι γινονται μονο στο AVCLUB?
Τώρα γιατί το κάνετε αυτό, μπορείτε να μου πείτε; Γουστάρετε τζέρτζελο;
Είναι ανάγκη να έχουμε συνεχώς αντιπαραθέσεις μεταξύ Avclub και Avsite; Γουστάρετε δηλαδή;
Αργύρη, ότι και να έγινε είσαι λάθος. Όσο δίκιο και νά έχεις (άν έχεις γιατί δεν γνωρίζω την περίπτωση).
Προσωπικά μηνύματα, και ειδικά από άλλο forum, δεν δημοσιεύονται αέρα-πατέρα σε κοινή θέα. Είναι τουλάχιστον άκομψο για να μην πώ ανήθικο.
Με πεθανες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................:142:μου ηρθε και η αιτιολογηση του μπαναρισματος
αγαπητο μελος αρτζι
, λογο κακης εξωγηπεδικης συμπεριφορας.(μπουζουκια στριπτιζαδικα-ποτα-αναβολικα) σου απαγορευουμε εφορου ζωης τηνς εισοδο στο σωματιο το τρελλο πινελο.Καταδικαζεσαι δε σε 20ετη στιλβωση ολων των αυτοκινητων που διασχησζουν την λεοφωρο island-bonaventura στο los angeles.Και καθε 15 μερες θα παρουσιαζεσαι στον οδοντριατρο της γειτονιας σου για να ελεγχει την στοματικη σου υγιηνη.
Με τιμη
Σωματιο το τρελλο πινελο.
ο ο
προεδρος γραματεας
η
γιαγια του γιουρι γκελερ
Εννοείται... Το συζητάς;Γιατί ρε συ μπάμπη? μου επιτρέπεις να σε λεω μπάμπη έτσι? Σε ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχουμε συνομιλήσει δημόσια.
Είτε τη θέλετε την αντιπαράθεση είτε όχι τέτοια θέματα πάντα εκεί καταλήγουν.Δεν θέλουμε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των δυο , δεν μας αφορά το αν υπάρχουν προηγούμενα.Εμείς απλά εδω κάνουμε τσατ , κάτι δίπλα δεν μας το επιτρέπει η σφιχτή διαχείριση.
μιας και εχω περασει απο το σταδιο βοηθου του βοηθου στον:χορταρεα-λεφακη-chad και αλλων διασημων μεντιουμ θα σου πω οτι δεν θα σου ερθειΟχι λάθος κάνεις , με μπανιάρανε σήμερα κατα τις 11¨00.
Αιτιολογία δεν μου ήρθε αλλά δεν με νοιάζει κιόλας, σκόπευα και εγω να τους μπανιάρω πρώτος, αφού εχω να γράψω εκεί μέσα πάνω απο βδομάδα , αλλά δε βαριέσαι.
Τι είναι πιο επικύνδυνο απο ενα βλάκα?
Οι πολλοί βλάκες μαζί.
Οταν δε θεωρήσουν οτι εχουν και εξουσία εξτασιάζονται και κάνουν τελετουργίες.Οι πολλοί βλάκες.
αυτό το ->αυτοδιαγράφτηκα<-, θα ήταν καλό να υπήρχε, αν έπαιρνες και τα μηνυματα σου, γέλιο που θα είχε..εγω προσωπικα δεν εχω καμμια αντιπαραθεση πλεον γιατι αυτοδιαγραφτηκα
οσο για το θεμα ηθικης , εγω δεν λεω αλλα στα
pms και αλλα στον αερα.Ουτε στερω κατα βουληση τον λογο των αλλων.
καλά φοβερή έκφραση......
Σωματιο το τρελλο πινελο. ...