Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
29.564
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Αστους δεν αξίζει να ασχολείσαι με αξιολύπητες υπάρξεις.

Reaction score
22

Πραγματικά απορώ που εχω αναρτήσει Μακη live από εκεί και δεν εχει σβηστεί ακόμα...
Πραγματικά απίστευτο
Λοιπόν στοίχημα 1 cd της αρεσκείας σας ή δικής μου αν θα υπάρχει μέχρι το βράδυ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παλιογειτονα , μην λες τετοια, ειναι ικανοι να σου αλλαξουν γειτονια, και να σου παρουν το πτηχιο.

Reaction score
0

Τώρα γιατί το κάνετε αυτό, μπορείτε να μου πείτε; Γουστάρετε τζέρτζελο;
Είναι ανάγκη να έχουμε συνεχώς αντιπαραθέσεις μεταξύ Avclub και Avsite; Γουστάρετε δηλαδή;
Αργύρη, ότι και να έγινε είσαι λάθος. Όσο δίκιο και νά έχεις (άν έχεις γιατί δεν γνωρίζω την περίπτωση).
Προσωπικά μηνύματα, και ειδικά από άλλο forum, δεν δημοσιεύονται αέρα-πατέρα σε κοινή θέα. Είναι τουλάχιστον άκομψο για να μην πώ ανήθικο.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Δεν μας το κάνεις λίγο πιο λιανά βρε?
δεν ειπες οτι σε μπανιαρανε χτες? σημερα ηταν η σειρα του argi...:121:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μου ηρθε και η αιτιολογηση του μπαναρισματος

αγαπητο μελος αρτζι
, λογο κακης εξωγηπεδικης συμπεριφορας.(μπουζουκια στριπτιζαδικα-ποτα-αναβολικα) σου απαγορευουμε εφορου ζωης τηνς εισοδο στο σωματιο το τρελλο πινελο.Καταδικαζεσαι δε σε 20ετη στιλβωση ολων των αυτοκινητων που διασχησζουν την λεοφωρο island-bonaventura στο los angeles.Και καθε 15 μερες θα παρουσιαζεσαι στον οδοντριατρο της γειτονιας σου για να ελεγχει την στοματικη σου υγιηνη.
Με τιμη
Σωματιο το τρελλο πινελο.
ο ο
προεδρος γραματεας

η
γιαγια του γιουρι γκελερ

Reaction score
4.250

Αυτη την φορα ουτε η αιτιολογια δεν μου ηρθε(θα μου ερθει οταν το διαβασουν απο εδω).Αξιοτιμο μελος αρτζι λογο λανθανουσας συμπεριφορας μπαναρεσαι δια παντως απο τον αναλογο χωρο.
Τι ? προλαβες να μας μπαναρεις εσυ πρωτος?
ξεμπαρεσαι ωστε να μπορουμε να σε μπαναρουμε εμεις πρωτοι.Κατι σαν τον κετσπαγια με τον κοκαλη
(ενα πραμα)
Αυτα δηλαδη θελεις να πεις οτι γινονται μονο στο AVCLUB?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Είναι ανάγκη να έχουμε συνεχώς αντιπαραθέσεις μεταξύ Avclub και Avsite; Γουστάρετε δηλαδή;
Αργύρη, ότι και να έγινε είσαι λάθος. Όσο δίκιο και νά έχεις (άν έχεις γιατί δεν γνωρίζω την περίπτωση).
Προσωπικά μηνύματα, και ειδικά από άλλο forum, δεν δημοσιεύονται αέρα-πατέρα σε κοινή θέα. Είναι τουλάχιστον άκομψο για να μην πώ ανήθικο.
εγω προσωπικα δεν εχω καμμια αντιπαραθεση πλεον γιατι αυτοδιαγραφτηκα
οσο για το θεμα ηθικης , εγω δεν λεω αλλα στα
pms και αλλα στον αερα.Ουτε στερω κατα βουληση τον λογο των αλλων.

Reaction score
29.564
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

δεν ειπες οτι σε μπανιαρανε χτες? σημερα ηταν η σειρα του argi...:121:
Οχι λάθος κάνεις , με μπανιάρανε σήμερα κατα τις 11¨00.
Αιτιολογία δεν μου ήρθε αλλά δεν με νοιάζει κιόλας, σκόπευα και εγω να τους μπανιάρω πρώτος, αφού εχω να γράψω εκεί μέσα πάνω απο βδομάδα , αλλά δε βαριέσαι.
Τι είναι πιο επικύνδυνο απο ενα βλάκα?
Οι πολλοί βλάκες μαζί.
Οταν δε θεωρήσουν οτι εχουν και εξουσία εξτασιάζονται και κάνουν τελετουργίες.Οι πολλοί βλάκες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αυτα δηλαδη θελεις να πεις οτι γινονται μονο στο AVCLUB?
εγω δεν μιλησα για κανενα κλαμπ(δεν ειμαι φαν του κλαμπιν) για την σουπερ κατερινα ...ε σορι για την δυναστεια λεω τοση ωρα

Reaction score
29.564

Γιατί ρε συ μπάμπη? μου επιτρέπεις να σε λεω μπάμπη έτσι? Σε ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχουμε συνομιλήσει δημόσια.
Γιατί λοιπόν? τι κάνουμε? απλά αναφέρουμε τα γεγονότα ως έχουν μετά ελαφρού σχολιασμού.Τόσο κακό είναι?
Οχι δεν γουστάρουμε καμία σχέση με τους απο κεί.Εγω τουλάχιστον.
Δεν θέλουμε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των δυο , δεν μας αφορά το αν υπάρχουν προηγούμενα.Εμείς απλά εδω κάνουμε τσατ , κάτι που δίπλα δεν μας το επιτρέπει η σφιχτή διαχείριση.

Reaction score
0

μου ηρθε και η αιτιολογηση του μπαναρισματος

αγαπητο μελος αρτζι
, λογο κακης εξωγηπεδικης συμπεριφορας.(μπουζουκια στριπτιζαδικα-ποτα-αναβολικα) σου απαγορευουμε εφορου ζωης τηνς εισοδο στο σωματιο το τρελλο πινελο.Καταδικαζεσαι δε σε 20ετη στιλβωση ολων των αυτοκινητων που διασχησζουν την λεοφωρο island-bonaventura στο los angeles.Και καθε 15 μερες θα παρουσιαζεσαι στον οδοντριατρο της γειτονιας σου για να ελεγχει την στοματικη σου υγιηνη.
Με τιμη
Σωματιο το τρελλο πινελο.
ο ο
προεδρος γραματεας

η
γιαγια του γιουρι γκελερ
Με πεθανες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................:142:

Reaction score
0

Γιατί ρε συ μπάμπη? μου επιτρέπεις να σε λεω μπάμπη έτσι? Σε ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχουμε συνομιλήσει δημόσια.
Εννοείται... Το συζητάς;

Δεν θέλουμε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των δυο , δεν μας αφορά το αν υπάρχουν προηγούμενα.Εμείς απλά εδω κάνουμε τσατ , κάτι δίπλα δεν μας το επιτρέπει η σφιχτή διαχείριση.
Είτε τη θέλετε την αντιπαράθεση είτε όχι τέτοια θέματα πάντα εκεί καταλήγουν.

Reaction score
29.564

Οχι , δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης των δυο φόρουμς.Το καθένα εχει το δικό του κοινό .Απλά το avsite , τελευταία αύξησε το κοινό του κατά μερικά μέλη , μερικά απο τα οποία ήταν μέλη απλά σχετικά ανενεργά.Οπως εγω.
Απο τούδε και στο εξης θα είμαι ενεργός μόνο εδω.Οχι λόγω του μπαν απο κεί. Το ξαναέγραψα , εκεί εχω να γράψω κάτι βδομάδες.Απλά εδω δεν με φιμώνει κανείς/Εκεί είχα τον kosh πίσω απο κάθε γραφόμενό μου να με απειλεί και να σβήνει μυνήματα.Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο.

Reaction score
29.564

Α και κάτι ακόμα , αν και όταν καταλάβουν οτι τα forums, δεν διοικούνται με νοοτροπία αστυνόμευσης , και φίμωσης, αλλά σαν ελεύθεροι δυκτιακοί τόποι όπου ο καθένας πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα , τότε θα καταλάβουν τι εστί forum, και οχι το τσαρδί του κάθε ενα που θέλει να αναδειχθεί μέσω αυτού και να πείσει εαυτόν και άλλους οτι κάνει κάτι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Οχι λάθος κάνεις , με μπανιάρανε σήμερα κατα τις 11¨00.
Αιτιολογία δεν μου ήρθε αλλά δεν με νοιάζει κιόλας, σκόπευα και εγω να τους μπανιάρω πρώτος, αφού εχω να γράψω εκεί μέσα πάνω απο βδομάδα , αλλά δε βαριέσαι.
Τι είναι πιο επικύνδυνο απο ενα βλάκα?
Οι πολλοί βλάκες μαζί.
Οταν δε θεωρήσουν οτι εχουν και εξουσία εξτασιάζονται και κάνουν τελετουργίες.Οι πολλοί βλάκες.
μιας και εχω περασει απο το σταδιο βοηθου του βοηθου στον:χορταρεα-λεφακη-chad και αλλων διασημων μεντιουμ θα σου πω οτι δεν θα σου ερθει
μηνυμα με το λογο του μπαν ,γιατι θα το βγαλεις και αυτο στον αερα
και θα τους εκθεσεις παλι.Ησιωπη ειναι χρυσος.

Reaction score
29.564

Δεν με απασχολεί καθόλου πίστεψέ με. Δεν θελω καμία σχέση με την χούντα τους.
Είμαι μεγάλο παιδί και μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα.

Reaction score
657

εγω προσωπικα δεν εχω καμμια αντιπαραθεση πλεον γιατι αυτοδιαγραφτηκα
οσο για το θεμα ηθικης , εγω δεν λεω αλλα στα
pms και αλλα στον αερα.Ουτε στερω κατα βουληση τον λογο των αλλων.
αυτό το ->αυτοδιαγράφτηκα<-, θα ήταν καλό να υπήρχε, αν έπαιρνες και τα μηνυματα σου, γέλιο που θα είχε..
...
Σωματιο το τρελλο πινελο. ...
καλά φοβερή έκφραση...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξερεις υπαρχει καποιος αλλος που φροντιζει για αυτο καθημερινα.Σβηνει μεχρι να κουραστει, (και αυριο μερα ειναι)(οπως και χθες)(και προχθες) (και μεθαυριο).Θα σβηνει μεχρι αυτοδιαγραφης μιλαμε.Να φανταστεις η γομαλεξ του εχει κανει αδριαντα απο βολφραμιο.

Reaction score
281

Αργυρη & Γιαννη.
Νομιζω οτι αυτην την στιγμη στεναχωρειτε πολλους ανθρωπους.
Καποιους που σας ξερουν καλα, καποιους που σας ξερουν λιγοτερο καλα.

Δεν ειμαι σε θεση να σας ζητησω τιποτα. Το μονο που θα ηθελα να σας πω - και φανταζομαι ποια θα ειναι η ψυχολογια σας αυτην την στιγμη - ειναι απλα να κανετε ενα διαλειμμα.

Πιστευω οτι θα σας κανει καλο. Κυριως σε εσας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis