- Μηνύματα
- 8.248
- Reaction score
- 3.497
Νίκο, εννοούσα ότι λόγω της υποκειμενικότητας του θέματος τα συμπεράσματα που θα βγούν από την ομάδα αξιολόγησης μπορεί να είναι αρνητικά για το προΙόν .
Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς...Ελπίζω στο AVSite να μην συμβεί ποτέ αυτό.
Χεχεχεχε, νομίζεις ότι έχουν και τίποτε άλλο να κάνουν εκεί πέρα?Από κάπου έμαθα ότι μας διαβάζουν και από την Λήμνο !!!
Δες www.photobucket.comΝίκο σε ευχαριστώ για τη βοήθεια με τα images.
Αν κατάλαβα καλά, το photobucket είναι ένα πρόγραμμα που το κατεβάζεις από το Internet ή είναι κάποιο άλλο utility που περιέχετε στο AVSite ?
Για το world lenght (24,20,16) έχεις απόλυτο δίκιο ότι η επιλογή αυτή επηρεάζει στα σίγουρα την ψηφιακή έξοδο του Behringer. Αυτό το έχω διαπιστώσει και εγώ συνδέοντας το CD Writer στην ωηφιακή έξοδο του Bheri.
Εγώ πάντως το έχω στη θέση 24, παρόλο που και εγώ δεν αντιλαμβάνομαι κάποιες διαφορές. Γιατί όμως κάθε φορά που επιλέγεις μία από τις 3 θέσεις διακόπτεται στιγμιαία και ο ήχος από την αναλογική έξοδο ? Αν δεν επηρέαζε την αναλογική έξοδο θα έπρεπε κανονικά να μην ακούγετε αυτό το κλικ ή το κενό τη στιγμή που αλλάζεις θέση ας πούμε από τα 24 στα 20. Αυτό μόνο με κάνει να έχω κάποιες αμφιβολίες.